evo i teme za ovu borbu..
Raspravljate o temi Vladimir Klitschko - Ruslan Chagaev u Borilački Sportovi forumu, dio Sport foruma; Vladimir Kličko - Čagajev 20. lipnja Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji prema verzijama IBF, IBO i WBF, Ukrajinac Vladimir ...
Zadnji Uredio slay : 08-06-09 u 00:51
evo i teme za ovu borbu..
[sigpic][/sigpic]
Ipak će bit borba, ne mogu još ni vjerovat, i želim Ruslanu Čegajevu da sredi više tog dosadnog Klička, jer mislim da bi bilo već i vrijeme, za čistu dobrobit boksa. Kad bi se to dogodilo, i kad bi Holifild Valujevu uzeo titulu, bilo bi super za gledat meč za ujedinjenje Čagajev - Holifild, a pobjednik bi onda išo na Vitalija, ako on još bude prvak.....
bit će to dobar fajt,kakvi su omjeri na kladionicama?
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
Za kladionice ne znam, e konačno imamo veliki meč. Meč za dva pojasa od tri najjača. Vitalij će sada napuniti 38 i njega će netko brzo skinuti, on drži WBC....
Ja sam za Čagajeva ali ako ga ovaj bude držao đebom na distanci....neću se čuditi pobjedi Vladimira na bodove.
Samo da to ne bude.... da lik dobije na 12 rundi, ono taman radi toliko koliko mu treba da dobije većinu rundi....da se mrcvare 12 rundi bez okršaja....treba malo fajta ovaj put.....a opet Čagajev nikada nije izgubio.... Šteta da ne boksaju Briggs (u nekoj formi) i Vladimir ali i ovo će biti dobro.
e rento, vidio sam da si stavio Golota-Bowe.... koji je to meč bio.... a taj Golota.... dobiva meč a udara u jaja... koji frik..... i to u oba meča.....
Nevjerovatno je da je taj Bowe sa 28 bio potrošen boksač. Pogledaš sa 25 kakav je bio kada je imao sa Holyfieldom prvi meč, i tada ga usporediš sa onom fazom kada je imao dva meča sa Golotom....potrošen.... On ti danas, kada priča, djeluje kao da je polupijan. jednostavno nije podnio sve te udarce u glavu. trajna šteta. pozdrav.
Zadnji Uredio Kawasaki : 18-06-09 u 21:35
"As the days go by, we face the increasing inevitability that we are alone in a godless, uninhabited, hostile and meaningless universe. Still, you've got to laugh, haven't you?"
Očekujem odličnu borbu i nadam se da će Čagajev pobjediti.
Čudi me malo što su kladionice toliko okrenute Kličku. Vidjeti ćemo šta će biti večeras![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
dosta mi je one braće,dabogda ga čagajev razbio![]()
"Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton
čagajev nije pokazao apsolutno ništa.... ovaj meč je bio trening za klička....![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Dosta ili ne, čagajev nije imao šanse niti 1 %
Jebiga, malo me je razočarao, a Kličko je pokazao da je istinski šampion
A onaj trener našeg salinja Leonardo Pjetar kao da je popio pamet cijelog svijeta. Lako je laprdati sa strane i govoriti kako treba čagajev boksati..![]()
Bitno je da Mario može sparirati Kličku![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.