| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Wanderlei Silva vs. Chuck Liddell u Sport forumu; "But the best news is that my fight against Chuck would finally happen. This fight is being commented on, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Wanderlei Silva vs. Chuck Liddell ![]() "But the best news is that my fight against Chuck would finally happen. This fight is being commented on, here, in U.S.A and there are no excuses anymore. I´ll make he swallow every word he said about me.Warning to you Chuck: I hope you are training very hard, because I will show you Who Silva is. I´ve never had so much eagerness to win this fight". :: WANDERLEI SILVA - INTERNACIONAL WEB SITE :: - Wand vs Chuck Lidell |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Purger | Re: Wanderlei Silva vs. Chuck Liddell Kako će ga Silva razvalit ![]() I ja jedva čekam....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wanderlei Silva vs. Chuck Liddell Jedino što znam je da će bit možda najjebeniji fajt u ovoj godini. Većeras se tuku Slice i Mercer ![]() Wanderlei će napokon jebat Chucka ![]() http://www.croportal.net/forum/boril...k-chuck-19337/ |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Purger | Re: Wanderlei Silva vs. Chuck Liddell Ma neće....Liddell je papak ![]() Mirko je za njega klasa iako Silva protiv Mirka taj dan nije imao svoj dan ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 986
![]() | Re: Wanderlei Silva vs. Chuck Liddell Nemoj srat da Silva nije imao svoj dan.Silva je odmah napao mislio je sjebat Mirka,ali je Mirko predobar borac za njega i za Chucka.Mirko bi ga da se opet bore rušio u prvoj rundi,jer se oni mrze.Jel si vidio kako je Mirko odlučan ušao u tu borbu,pogled na sredini prije borbe sve je govorio,samo sto se nisu potukli prije borbe.Takvog Mirka neznam dali bi uspio dobiti i Fedor,a Silva polako odlazi u prošlost.Jel si vidio kako ga je nokautirao Dan Henderson?Sramota,a i mislim da on više nebi ni smio ući u ring s Mirkom. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: Wanderlei Silva vs. Chuck Liddell Ajde nemoj meni bureke prodavat.... ![]() Kako je onda Mirko izgubio protiv Gonzage i Randlemana ![]() Hoćeš reći da je Silva lošiji borac od Gonzage i Randlemana ![]() Slažem se da je Mirko ušao odlučan u tu borbu al mi onda objasni zašto stalno nije takav i tko je bio bolji u prvoj borbi između Mirka i Silve ![]() Vidio sam kako ga je nokautirao Handerson...a jesi ti vidio kako su Gonzaga i Randleman nokautirali Mirka ![]() Jel to po tvojem znači da i Mirko odlazi u prošlost ![]() Daj razmisli malo prije nego počneš lupetat... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: chuck, liddell, silva, wanderlei |
« Bruce Lee
|
Fedor prešao u M-1 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:19.