| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi zašto Cro Cop gubi?? u Sport forumu; evo ja sam dojma da mu je svega ovoga puna kapa i da jednostavno želi do kraja odraditi ugovor s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zašto Cro Cop gubi?? evo ja sam dojma da mu je svega ovoga puna kapa i da jednostavno želi do kraja odraditi ugovor s UFC-om na najbezbolniji način za njega..mislim da je novac učinio svoje.. vaše mišljenje ?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Nešto mu se u glavi odvija što nije pozitivno. Možda ga je pogodila ova nesreća sa vatrogascima nedavno. Prepao sam se na početku borbe jer je ušao u ring isto kao i protiv Gonzage. Mentalno mi ne izgleda dobro. Kao da nije njegov dan. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 56
![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Mislim da Mirko nije dorastao UFC-u i brutalnosti koja se trazi. Mirko je sportista,sto je prolazilo u Japanu,a na zapadu su drugaciji psiholoski standardi boraca,drugacije se prilazi borbi.Borba prije to dobro oslikava.Mirko se ne moze snaci u oktagonu.
__________________ I've become so numb I can't feel you there... |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: ulica muških prostitutki Godina: 29
Poruka: 5,198
![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Nije se Mirko prepao, jer niti jedan borac koji ulazi u ring se ne boji svoga protivnika. Zašto je izgubio? Izgubio jer jer je ovaj bolji borac trenutno od njega. Kakva tragedija vatrogasaca, kakvo zasićenje... i koje kakve gluposti. kongo je bio bolji i POBJEDIO. Više sreće Mirku drugi put.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Citat:
a šta je bilo protiv Gonzage prije ovoga meča...nisu vatrogasci bili u pitanju.. mentalno je slab,izgubio je samopouzdanje i stav.. ne da nije njegov dan nego čini mi se i godina.. Mirko kako se meni čini završava karijeru na najgori mogući način,gubi do kraja za novce koji su mu dali..odrađiva ugovor profesionalno a po meni i jako tužno.. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Nevjerujem da je Kongo bolji od njega. Je, pobijedio ga je, ali mi se ne čini da je bolji borac. Neki kurac se dešava, Mirko je učinio puno, puno više od ovoga. Da nije možda stvar do trenera? |
| | |
![]() |
| Tagovi: cop, cro, gubi, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.