Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi zašto Cro Cop gubi?? u Sport forumu; evo ja sam dojma da mu je svega ovoga puna kapa i da jednostavno želi do kraja odraditi ugovor s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-09-07, 23:25   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
zašto Cro Cop gubi??

evo ja sam dojma da mu je svega ovoga puna kapa i da jednostavno želi do kraja odraditi ugovor s UFC-om na najbezbolniji način za njega..mislim da je novac učinio svoje..
vaše mišljenje ??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:30   #2 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: zašto Cro Cop gubi??

Nešto mu se u glavi odvija što nije pozitivno. Možda ga je pogodila ova nesreća sa vatrogascima nedavno. Prepao sam se na početku borbe jer je ušao u ring isto kao i protiv Gonzage.

Mentalno mi ne izgleda dobro. Kao da nije njegov dan.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:34   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,332
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Mislim da mu je dosta palo samopouzdanje od zadnjeg meča još...večeras je bio previše pasivan što se borbe tiće...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:36   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

zato sto je losiji od protivnika, tj protivnik je bolji od njega?
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:38   #5 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-09-07
Poruka: 56
godzzila se izdvaja iz mase

Mislim da Mirko nije dorastao UFC-u i brutalnosti koja se trazi. Mirko je sportista,sto je prolazilo u Japanu,a na zapadu su drugaciji psiholoski standardi boraca,drugacije se prilazi borbi.Borba prije to dobro oslikava.Mirko se ne moze snaci u oktagonu.
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:39   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,198
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Nije se Mirko prepao, jer niti jedan borac koji ulazi u ring se ne boji svoga protivnika.
Zašto je izgubio?
Izgubio jer jer je ovaj bolji borac trenutno od njega.
Kakva tragedija vatrogasaca, kakvo zasićenje... i koje kakve gluposti.
kongo je bio bolji i POBJEDIO.
Više sreće Mirku drugi put.
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:39   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 04-08-07
Poruka: 2
biggy se izdvaja iz mase

on je svoje završio
biggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:42   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 7
kolikokoliko se izdvaja iz mase

zato sto je pena umisljena,svaki mec se hvali da ce razbit protivnika i uvijek dobije po piksi,klasicno hrvatsko busanje
kolikokoliko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:45   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
.. Možda ga je pogodila ova nesreća sa vatrogascima nedavno...

Mentalno mi ne izgleda dobro. Kao da nije njegov dan...

a šta je bilo protiv Gonzage prije ovoga meča...nisu vatrogasci bili u pitanju..
mentalno je slab,izgubio je samopouzdanje i stav..
ne da nije njegov dan nego čini mi se i godina..
Mirko kako se meni čini završava karijeru na najgori mogući način,gubi do kraja za novce koji su mu dali..odrađiva ugovor profesionalno a po meni i jako tužno..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-09-07, 23:49   #10 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Nevjerujem da je Kongo bolji od njega. Je, pobijedio ga je, ali mi se ne čini da je bolji borac. Neki kurac se dešava, Mirko je učinio puno, puno više od ovoga. Da nije možda stvar do trenera?
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cop, cro, gubi, zas to

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113