| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi zašto Cro Cop gubi?? u Sport forumu; ma dobar je on ajd vi to pstignite osim kaj tipkate doma... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #124 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,091
![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Gubi zato što je si u glavu utuvio neke glupe misli. Ja sam siguran kad Mirko napada da mu nitko u UFC-u ne može ništa. U prvoj rundi protiv Konga je dominirao dok je napadao i da je tako nastavio nebi bilo šta je bilo,ali nema veze,nek u idućim borbama bude agresivan i opet ćemo gledati starog Mirka koji je jedan od dvojice najboljih boraca na svijetu. |
| | |
| | #127 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Citat:
nije al za njega je to još jedan meč manje a koliko se sićam ipak je preživio (jedva) onaj udarac...znam da ovo nema veze s temom ali zato je Federrer najveći sportaš po meni u zadnjih 10 god,osvaja sve a i ima novaca ali čovik nezna stati na lopti i reći,meni je dosta idem se povući,nema predaje i povlačenja,ide do kraja!!!... a nažalost takav je Filipović nekad bio,Sappa je ubio u 20 sek.ovaj je cvilio na podu ko pas..tada je bio najači i mentalno i fizički,sada se drugi liče na njemu.. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cop, cro, gubi, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:59.