| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi zašto Cro Cop gubi?? u Sport forumu; I to je razjašnjeno - i ja bi bio pasivan da mi neko slomi rebro.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? I to je razjašnjeno - i ja bi bio pasivan da mi neko slomi rebro.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zašto Cro Cop gubi?? Nije problem u nikakvome rebru. Jedini Mirkov problem je želja i glad za pobjedom kada uđe u kavez. Pasivnost i čekanje da tebe netko napadne pa da ti možeš vratit njemu je potpisana kapitulacija.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? ma dajte sta trosite rijeci,covjeku je vrijeme da se povuce barem na neko vrijeme i to je to
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Pa nije to ulična tučnjava koja traje dok drugi ne pobjegne. Šta je trebo, sa slomljenim rebrom letit na borca koji je poznat po jakim udarcima? Nije mu rebro puklo samo od sebe... Mirko je u prvoj rundi dominiro i to svi olako zaboravljaju. Do druge runde je crni bježo po ringu. Pasivnost je nastupila u drugoj rundi, a sad se zna i uzrok. I to sigurno nije stvar motivacije.
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 27
Poruka: 93
![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? strah i kao sto je reklo pola ekipe mentalno nespreman. usao je sa strahom u borbu i ovaj mu je radio sta je htio. Steta lik mi je bio idol po neustrasivosti i nabrijanosti ![]() dr jekyll: bio je bolji u prvoj rundi, ali da je to onaj stari mirko vjerojatno bi ga i razbio u toj prvoj rundi
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? Zadnji Uredio marlborolights : 09-09-07 u 18:18. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: zašto Cro Cop gubi?? Sad bih trebao napisati da mi je drago što je tako, što mu je puklo rebro, a ne "žila u glavi". Teško to mogu. Zaista je dobro krenuo, imao ga, međutim - jaka mrcina taj Kong, baš jaka. Nije ga Mirko dobio u prvoj rundi kad je imao priliku, najveću u parteru kada mu se izvukao i čak na kraju okrenuo situaciju na podu. Poslije to više nije bio naš Mirko kojeg znamo. Dobro je izdržao, jer čini mi se da je rekao da mu je rebro puklo u prvoj rundi.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zašto Cro Cop gubi?? Jel to ono kad ga je tak fino sa petom odozgora pogodio dok je lezao? Jebem ti ono je boljelo negdje ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #60 (permalink) |
| charolastra | Re: zašto Cro Cop gubi?? Nema to veze sa rebrom. Naravno da je utjecalo ali imao ga je u prvoj rundi i čim to nije iskoristio bilo je jasno da će izgubiti. Sjećam se njegovih prijašnjih borbi, sad u ring ulazi sa potpuno drugim stavom i i ma potpuno drugačiji stil borbe,
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: cop, cro, gubi, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.