Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Borilački Sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Borilački Sportovi Raspravljate o temi Zelg Galesic u Sport forumu; Hrvatksi borac, priv nastup u PRIDE-u Izgleda dobar udarač, ali jebiga, pala mu poluga od protivnika kojeg je skoro ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-04-07, 19:41   #1 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Zelg Galesic

Hrvatksi borac, priv nastup u PRIDE-u

Izgleda dobar udarač, ali jebiga, pala mu poluga od protivnika kojeg je skoro pa nokautirao.

Sve u svemu, izgleda bit će ga interesantno gledat i dobro je što imamo još jednog dobrog borca.

Usput, jebeš novu tv, emitira sranja a ne želi prenosit ovakve mečeve. Kao ono, nije im dovoljno velika zvijezda poput Mirka.

Zadnji Uredio ice : 09-04-07 u 19:44.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-07, 22:45   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 30
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase
Re: Zelg Galesic

da , dobar je. on se bori u engleskom troyanu. jebena škola, imaju dosta dobrih boraca. mislim da je rođen u puli.

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-04-07, 17:44   #3 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Par slika

ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 10:31   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 442
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Šteta šta je izgubia u svom debiu, a dominira je.
Ova borba malo podsjeća na borbu Mirko - Minotaur, Mirko ga je triska punih 7 minuti tambura ga ko tovara i ovaj mu izvuče polugu na početku 2 runde, šteta ali momak će se vratit talent je i po borbama koje san gleda izvrstan tehničar kojem ne gine velika karijera.
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 10:37   #5 (permalink)
ice
Banned

Evo jedan njegov komentar s drugog foruma

Citat:
Da vam se napokon javim.
Znam da ste razocarani ali vjerujte da sam ja puno vise.
Imao sam zelju da pokazem da mogu i u stojci i parteru biti atraktivan, a nakraju mi se sve odbilo u glavu.
To mi je skola za dalje.
Imam jos nekoliko borbi ugovoreno za PRIDE tako da ovo nije zadnje sto ste vidijeli od mene.
Nadam se da ce sljedeci put biti bolje.
Hvala na podrsci....
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 13:10   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

On je iz Pule.
Milsim da ima crni pojas u Taekwando-u.

Meni se sviđa njegov stil. Bezkompromisno ide naprijed. Prije nego što je potpisao za PRIDE je dominirao u Cage Rage-u (engleska inačica UFC-u).

Moglo bi biti nešto od njega.

ps: zna možda netko koja je on kategorija, tj. koliko kila ima?
Odgovori sa citatom
Star 23-04-07, 13:45   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 34
dinamovac15 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
On je iz Pule.
Milsim da ima crni pojas u Taekwando-u.

Meni se sviđa njegov stil. Bezkompromisno ide naprijed. Prije nego što je potpisao za PRIDE je dominirao u Cage Rage-u (engleska inačica UFC-u).

Moglo bi biti nešto od njega.

ps: zna možda netko koja je on kategorija, tj. koliko kila ima?
Zelg Galešić - trostruki Svjetski taekwondo prvak i MMA borac
26 g, 85 kg, 188 cm.

Puljanin Zelg Galešić nositelj je crnog pojasa 4. DAN i trostruki ITF prvak svijeta u taekwondou. Živi na relaciji Pula — Bristol (UK). U Engleskoj već treću godinu nastupa na ultimate fighting borbama. James Thompson , nova zvijezda Prideovog ringa, rekao je o njemu: «Zelg je nevjerovatan. Kada se probije na međunarodnu scenu razbit će svakog protivnika svojom agresivnošću i dinamikom» .

Profightstore - portal za borilačke sportove, borilačka oprema, online trgovina borilačke opreme, vijesti iz svijeta borilačkih sportova, vijesti, borilački, sportovi, Prodaja borilačke opreme: rukavice, rukavice za sparing, rukavice za vreću, vreće,

To ti je link na kojem imaš i intervju s njim, prošvrljal malo i po Googleu.
dinamovac15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 14:17   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-07-07
Godina: 24
Poruka: 11
slitzikin se izdvaja iz mase

A da li znate sta se sad dogadja sa Galesicem?

Da li bitice se boroti u Pride'u ili u UFC, ili mozda u Cage Rage'u ponovo?

(izvini za greske
slitzikin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 15:15   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Dobar je, saka čast, al nekak mi je premršav za ozbiljne pride i UFC borbe (naravno kad bi ušao u tu organizaciju).
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 19:18   #10 (permalink)
ice
Banned

Visok je 175 ima 82-83 kila. Nemora svako biti teškaš i poluteškaš. Stojka mu je vrhunska. Potpisao je 6 borbi sa PRIDE-om, odradio jednu onda je UFC kupio PRIDE pa će vjerojatno ili u UFC ili u PRIDE ako ga UFC osposobi opet. U Cage Rage-u konkurencija je premala.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatski borac, nastup u prideu, zelg galesic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113