| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Borilački Sportovi Raspravljate o temi Zelg Galesic u Sport forumu; Hrvatksi borac, priv nastup u PRIDE-u Izgleda dobar udarač, ali jebiga, pala mu poluga od protivnika kojeg je skoro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zelg Galesic Hrvatksi borac, priv nastup u PRIDE-u Izgleda dobar udarač, ali jebiga, pala mu poluga od protivnika kojeg je skoro pa nokautirao. Sve u svemu, izgleda bit će ga interesantno gledat i dobro je što imamo još jednog dobrog borca. Usput, jebeš novu tv, emitira sranja a ne želi prenosit ovakve mečeve. Kao ono, nije im dovoljno velika zvijezda poput Mirka. Zadnji Uredio ice : 09-04-07 u 19:44. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: Zelg Galesic da , dobar je. on se bori u engleskom troyanu. jebena škola, imaju dosta dobrih boraca. mislim da je rođen u puli.
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 442
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zelg Galesic Šteta šta je izgubia u svom debiu, a dominira je. Ova borba malo podsjeća na borbu Mirko - Minotaur, Mirko ga je triska punih 7 minuti tambura ga ko tovara i ovaj mu izvuče polugu na početku 2 runde, šteta ali momak će se vratit talent je i po borbama koje san gleda izvrstan tehničar kojem ne gine velika karijera.
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zelg Galesic Evo jedan njegov komentar s drugog foruma Citat:
| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zelg Galesic On je iz Pule. Milsim da ima crni pojas u Taekwando-u. Meni se sviđa njegov stil. Bezkompromisno ide naprijed. Prije nego što je potpisao za PRIDE je dominirao u Cage Rage-u (engleska inačica UFC-u). Moglo bi biti nešto od njega. ps: zna možda netko koja je on kategorija, tj. koliko kila ima?
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-01-07
Poruka: 34
![]() | Re: Zelg Galesic Citat:
26 g, 85 kg, 188 cm. Puljanin Zelg Galešić nositelj je crnog pojasa 4. DAN i trostruki ITF prvak svijeta u taekwondou. Živi na relaciji Pula — Bristol (UK). U Engleskoj već treću godinu nastupa na ultimate fighting borbama. James Thompson , nova zvijezda Prideovog ringa, rekao je o njemu: «Zelg je nevjerovatan. Kada se probije na međunarodnu scenu razbit će svakog protivnika svojom agresivnošću i dinamikom» . Profightstore - portal za borilačke sportove, borilačka oprema, online trgovina borilačke opreme, vijesti iz svijeta borilačkih sportova, vijesti, borilački, sportovi, Prodaja borilačke opreme: rukavice, rukavice za sparing, rukavice za vreću, vreće, To ti je link na kojem imaš i intervju s njim, prošvrljal malo i po Googleu. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zelg Galesic Dobar je, saka čast, al nekak mi je premršav za ozbiljne pride i UFC borbe (naravno kad bi ušao u tu organizaciju).
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zelg Galesic Visok je 175 ima 82-83 kila. Nemora svako biti teškaš i poluteškaš. Stojka mu je vrhunska. Potpisao je 6 borbi sa PRIDE-om, odradio jednu onda je UFC kupio PRIDE pa će vjerojatno ili u UFC ili u PRIDE ako ga UFC osposobi opet. U Cage Rage-u konkurencija je premala. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatski borac, nastup u prideu, zelg galesic |
« Keceri
|
Goran Reljić »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.