Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu? u Politika forumu; Citat: katarza 1 . očišćenje 2 . fil. pov. u antičkoj filozofiji i književnosti, duhovno pročišćenje, oslobađanje koje dovodi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-07-08, 11:27   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 21
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey
Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu?

Citat:
katarza 1. očišćenje 2. fil. pov. u antičkoj filozofiji i književnosti, duhovno pročišćenje, oslobađanje koje dovodi do duhovne ravnoteže.
Dakle, ostvarili smo potpunu suradnju sa sudom u Haagu (Merčepa nismo slali kad nisu pitali, jebiga ), osudili smo one kojima smo sami sudili (napokon da je zlotvor Norac kažnjen za svirepo klanje srpske nejači). Još se čeka osuda Gotovine i kolega mu za prekomjerno granatiranje srpskih krava u svrhu motiviranja Srba na selidbu. Mislim da će u par sljedećih godina naše dvorište biti toliko očišćeno da će se i sa Mjeseca moći vidjeti.

Zanima me jeste li (jesmo li?) doživjeli katarzu nakon osude svih naših zločinaca? Jesmo li sada bolje društvo nego što smo bili prije procesuiranja zločina?

Ja osobno i nisam primjetio neku ekstremnu promjenu na sebi, iako mislim da mi je dioptrija malo narasla.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 11:38   #2 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,919
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu?

Očito nismo.

Naime, sasvim je razvidno da je kod nas i dalje prisutna poprilična količina sranja.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 11:50   #3 (permalink)
prof. Foruma

Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto

Šta ti misliš da bi mi morali još napravit? Očigledno da je nešto trulo u državi Danskoj.
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 11:53   #4 (permalink)
doctor queñones

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Kriminalizirat svako isticanje ustaške ikonografije.

Svaka pizda koja se pojavi sa nečim što makar i podsjeća na NDH, nek' se hladi u bajboku minimalno 10 godina

Ustavnim zakonom promijenit ime pokojnom Franji Tuđmanu u "Krivousti Ljigavac" a na mjestu one kose ploče koja pokriva njegovo posljednje počivalište otvorit javni zahod. Besplatni.

Trenutno mi samo to pada na pamet. Kad se sjetim još nečeg, javit ću ti....

P.S. E da... ustavom zabranit svim stranka u državi da koaliraju sa Srbima

P.P.S. I naravno... kako sam samo to zaboravio - UKINUT PRAVO GLASA ZA DIJASPORU!!!!!!!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 11:56   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,539
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

jok

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 11:56   #6 (permalink)
doctor queñones

čvok
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 12:04   #7 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Kriminalizirat svako isticanje ustaške ikonografije.

Svaka pizda koja se pojavi sa nečim što makar i podsjeća na NDH, nek' se hladi u bajboku minimalno 10 godina

Ustavnim zakonom promijenit ime pokojnom Franji Tuđmanu u "Krivousti Ljigavac" a na mjestu one kose ploče koja pokriva njegovo posljednje počivalište otvorit javni zahod. Besplatni.
Ja san mislija da je isticanje ustaške ikonografije već odavno kriminalizirano.
Ovo šta se tiče promjene imena prvog hrvatskog predsjednika, mislim da je to već tvoja osobna stvar. Nije mi poznato da se itko na forumu tako primitivno izražava o ikome. Ali to je stara priča.

Inače, kad sam mislija na katarzu, taj se pojam najviše upotrebljava baš kod činjenja zločina u proteklom ratu. Uvik se isticalo da bez kažnjavanja hrvatskih ratnih zločinaca nema promjene na bolje, da je potrebno počistiti ispred svoga dvorišta i ostale floskule. Sad kad smo većinu toga napravili (još je osta Glavaš, ali on samo da dođe na sud, dobit će po pičci) nekako ne vidim rezultate te promjene, iako ne kažem da se nije dogodila.
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 12:06   #8 (permalink)
doctor queñones

pazi, tema ti je u startu zamišljena i započeta kao zajebantska i ironična

pa san ja nastavija u tome stilu

OK?
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 12:10   #9 (permalink)
prof. Foruma

Nije bila to namjera. Slažeš li se da se prije (a i sada) govorilo da tek osudom svojih zločinaca dolazi do promjene na bolje? Ja mislim da čak i na forumu postoje slične poruke. I ja se slažem sa tim, a slažem se zato jer nedavno je neki Njemac otkinija glavu od voštanog Hitlera jer je nije moga gledat od muke,a to je itekako znak promjene jer je Hitler ima ogromnu potporu Njemaca za vrijeme svog mandata.
Odgovori sa citatom
Star 11-07-08, 12:21   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-04-08
Godina: 34
Poruka: 1,152
Moneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznatMoneypenny će uskoro biti poznat

ne nismo doživjeli katarzu na način kako ti sugeriraš a i nećemo uskoro. nismo dovoljno samosvjestan narod pa da kažemo: da radili smo i mi sranja, mi nismo svete krave nismo nepogrješivi i sveti, neg smo samo ljudi a među nama ima truleži. kod nas se potpuno neshvatljivo još uvijek u dobrom dijelu naroda sa simpatijama gleda na ustaše ( netko ih je gore spomenuo) a što se tiče novije povijesti mislim da nije prošlo dovoljno vremena pa da se kaže: babe su babe, a žabe su žabe. tko će radit tu razliku?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvatska, katarga

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114