Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 70

Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu?

Raspravljate o temi Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu? u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; katarza 1 . očišćenje 2 . fil. pov. u antičkoj filozofiji i književnosti, duhovno pročišćenje, oslobađanje koje dovodi do duhovne ...

prof. Foruma Avatar od korisnika Casey
    Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu?

katarza 1. očišćenje 2. fil. pov. u antičkoj filozofiji i književnosti, duhovno pročišćenje, oslobađanje koje dovodi do duhovne ravnoteže.
    Dakle, ostvarili smo potpunu suradnju sa sudom u Haagu (Merčepa nismo slali kad nisu pitali, jebiga ), osudili smo one kojima smo sami sudili (napokon da je zlotvor Norac kažnjen za svirepo klanje srpske nejači). Još se čeka osuda Gotovine i kolega mu za prekomjerno granatiranje srpskih krava u svrhu motiviranja Srba na selidbu. Mislim da će u par sljedećih godina naše dvorište biti toliko očišćeno da će se i sa Mjeseca moći vidjeti.

Zanima me jeste li (jesmo li?) doživjeli katarzu nakon osude svih naših zločinaca? Jesmo li sada bolje društvo nego što smo bili prije procesuiranja zločina?

Ja osobno i nisam primjetio neku ekstremnu promjenu na sebi, iako mislim da mi je dioptrija malo narasla.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Re: Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu?

Očito nismo.

Naime, sasvim je razvidno da je kod nas i dalje prisutna poprilična količina sranja.

Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

Šta ti misliš da bi mi morali još napravit? Očigledno da je nešto trulo u državi Danskoj.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

Kriminalizirat svako isticanje ustaške ikonografije.

Svaka pizda koja se pojavi sa nečim što makar i podsjeća na NDH, nek' se hladi u bajboku minimalno 10 godina

Ustavnim zakonom promijenit ime pokojnom Franji Tuđmanu u "Krivousti Ljigavac" a na mjestu one kose ploče koja pokriva njegovo posljednje počivalište otvorit javni zahod. Besplatni.

Trenutno mi samo to pada na pamet. Kad se sjetim još nečeg, javit ću ti....

P.S. E da... ustavom zabranit svim stranka u državi da koaliraju sa Srbima

P.P.S. I naravno... kako sam samo to zaboravio - UKINUT PRAVO GLASA ZA DIJASPORU!!!!!!!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,908
    Liked
    400 times

jok
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

čvok

Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Kriminalizirat svako isticanje ustaške ikonografije.

Svaka pizda koja se pojavi sa nečim što makar i podsjeća na NDH, nek' se hladi u bajboku minimalno 10 godina

Ustavnim zakonom promijenit ime pokojnom Franji Tuđmanu u "Krivousti Ljigavac" a na mjestu one kose ploče koja pokriva njegovo posljednje počivalište otvorit javni zahod. Besplatni.
    Ja san mislija da je isticanje ustaške ikonografije već odavno kriminalizirano.
    Ovo šta se tiče promjene imena prvog hrvatskog predsjednika, mislim da je to već tvoja osobna stvar. Nije mi poznato da se itko na forumu tako primitivno izražava o ikome. Ali to je stara priča.

Inače, kad sam mislija na katarzu, taj se pojam najviše upotrebljava baš kod činjenja zločina u proteklom ratu. Uvik se isticalo da bez kažnjavanja hrvatskih ratnih zločinaca nema promjene na bolje, da je potrebno počistiti ispred svoga dvorišta i ostale floskule. Sad kad smo većinu toga napravili (još je osta Glavaš, ali on samo da dođe na sud, dobit će po pičci) nekako ne vidim rezultate te promjene, iako ne kažem da se nije dogodila.

.
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    23,705
    Liked
    23 times

pazi, tema ti je u startu zamišljena i započeta kao zajebantska i ironična

pa san ja nastavija u tome stilu

OK?

Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

Nije bila to namjera. Slažeš li se da se prije (a i sada) govorilo da tek osudom svojih zločinaca dolazi do promjene na bolje? Ja mislim da čak i na forumu postoje slične poruke. I ja se slažem sa tim, a slažem se zato jer nedavno je neki Njemac otkinija glavu od voštanog Hitlera jer je nije moga gledat od muke,a to je itekako znak promjene jer je Hitler ima ogromnu potporu Njemaca za vrijeme svog mandata.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

ne nismo doživjeli katarzu na način kako ti sugeriraš a i nećemo uskoro. nismo dovoljno samosvjestan narod pa da kažemo: da radili smo i mi sranja, mi nismo svete krave nismo nepogrješivi i sveti, neg smo samo ljudi a među nama ima truleži. kod nas se potpuno neshvatljivo još uvijek u dobrom dijelu naroda sa simpatijama gleda na ustaše ( netko ih je gore spomenuo) a što se tiče novije povijesti mislim da nije prošlo dovoljno vremena pa da se kaže: babe su babe, a žabe su žabe. tko će radit tu razliku?

Stranica 1 od 7 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku