Očito nismo.
Naime, sasvim je razvidno da je kod nas i dalje prisutna poprilična količina sranja.
Raspravljate o temi Braćo Hrvati, jeste li doživjeli katarzu? u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; katarza 1 . očišćenje 2 . fil. pov. u antičkoj filozofiji i književnosti, duhovno pročišćenje, oslobađanje koje dovodi do duhovne ...
Očito nismo.
Naime, sasvim je razvidno da je kod nas i dalje prisutna poprilična količina sranja.
Šta ti misliš da bi mi morali još napravit? Očigledno da je nešto trulo u državi Danskoj.
Kriminalizirat svako isticanje ustaške ikonografije.
Svaka pizda koja se pojavi sa nečim što makar i podsjeća na NDH, nek' se hladi u bajboku minimalno 10 godina
Ustavnim zakonom promijenit ime pokojnom Franji Tuđmanu u "Krivousti Ljigavac" a na mjestu one kose ploče koja pokriva njegovo posljednje počivalište otvorit javni zahod. Besplatni.
Trenutno mi samo to pada na pamet. Kad se sjetim još nečeg, javit ću ti....
P.S. E da... ustavom zabranit svim stranka u državi da koaliraju sa Srbima
P.P.S. I naravno... kako sam samo to zaboravio - UKINUT PRAVO GLASA ZA DIJASPORU!!!!!!!
jok
čvok
Ja san mislija da je isticanje ustaške ikonografije već odavno kriminalizirano.
Ovo šta se tiče promjene imena prvog hrvatskog predsjednika, mislim da je to već tvoja osobna stvar. Nije mi poznato da se itko na forumu tako primitivno izražava o ikome. Ali to je stara priča.
Inače, kad sam mislija na katarzu, taj se pojam najviše upotrebljava baš kod činjenja zločina u proteklom ratu. Uvik se isticalo da bez kažnjavanja hrvatskih ratnih zločinaca nema promjene na bolje, da je potrebno počistiti ispred svoga dvorišta i ostale floskule. Sad kad smo većinu toga napravili (još je osta Glavaš, ali on samo da dođe na sud, dobit će po pičci) nekako ne vidim rezultate te promjene, iako ne kažem da se nije dogodila.
pazi, tema ti je u startu zamišljena i započeta kao zajebantska i ironična
pa san ja nastavija u tome stilu
OK?
Nije bila to namjera. Slažeš li se da se prije (a i sada) govorilo da tek osudom svojih zločinaca dolazi do promjene na bolje? Ja mislim da čak i na forumu postoje slične poruke. I ja se slažem sa tim, a slažem se zato jer nedavno je neki Njemac otkinija glavu od voštanog Hitlera jer je nije moga gledat od muke,a to je itekako znak promjene jer je Hitler ima ogromnu potporu Njemaca za vrijeme svog mandata.
ne nismo doživjeli katarzu na način kako ti sugeriraš a i nećemo uskoro. nismo dovoljno samosvjestan narod pa da kažemo: da radili smo i mi sranja, mi nismo svete krave nismo nepogrješivi i sveti, neg smo samo ljudi a među nama ima truleži. kod nas se potpuno neshvatljivo još uvijek u dobrom dijelu naroda sa simpatijama gleda na ustaše ( netko ih je gore spomenuo) a što se tiče novije povijesti mislim da nije prošlo dovoljno vremena pa da se kaže: babe su babe, a žabe su žabe. tko će radit tu razliku?