Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Češka proglasila izvanredno stanje

Raspravljate o temi Češka proglasila izvanredno stanje u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; Češki ministar unutarnjih poslova Ivan Langer, dosađujući se u parlamentu, u šali je objavio izvanredno stanje, a sve je potvrdio ...

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Češka proglasila izvanredno stanje

Češki ministar unutarnjih poslova Ivan Langer, dosađujući se u parlamentu, u šali je objavio izvanredno stanje, a sve je potvrdio i predsjednik vlade Mirek Topolanek.

Dok je trajala stanka u parlamentarnom zasjedanju, Ivan Langer je pred uključenim televizijskim kamerama uzeo mikrofon u ruku i ozbiljnim glasom ustvrdio da su ponovno osnovane postrojbe ministarstva unutarnjih poslova poznate iz komunističkih vremena.

''Dame i gospodo, priopćenje ministra unutarnjih poslova: Jutros rano ponovno su osnovane postrojbe ministarstva unutarnjih poslova. Nemojte se iznenaditi ako na prilazima vladinim zgradama i drugim ključnim objektima vidite oklopna vozila'', izjavio je smrtno ozbiljan ministar.

Predsjednik vlade Mirek Topolanek, koji je sjedio nekoliko metara dalje, nasmijao se i dodao: ''Proglasio sam izvanredno stanje''.

Sve se to događalo uoči nastavka sjednice koja je kasnila jer u dvorani nije bilo predsjedatelja, potpredsjednika donjeg doma parlamenta Jana Kasala.

Oporbeni socijaldemokrati kritizirali su neprimjereno ponašanje Topolaneka i Langera, članova konzervativne Demokratske građanske stranke.

Predsjednik Zastupničkog doma češkog parlamenta Miloslav Vlcek iz ČSSD-a ustvrdio je da su tom šalom predsjednik vlade i ministar unutarnjih poslova ''na najgrublji način oskvrnuli ugled parlamenta''.

Kasal, član Kršćansko-demokratske stranke KDU-ČSL, koji je odsutnošću iz dvorane omogućilo šalu, nije se previše uzrujavao zbog toga.

''Ako netko u stanci zbija šale, to me ne vrijeđa. Pa zastupnički dom nije groblje'', rekao je Kasal.
    Evo i video...

Zadnji Uredio Locrian85 : 20-02-09 u 19:17

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Regularni forumas Avatar od korisnika Kobi
    Datum registracije
    07-02-09
    Starost
    24
    Poruka
    141
    Liked
    0 times

Re: Češka proglasila izvanredno stanje

Kakav je ovo parlament
    Things happen, people change, life sucks, what a shame..

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Re: Češka proglasila izvanredno stanje

česi znaju zbijati šale

Papa Štrumf Avatar od korisnika anthlon
    Datum registracije
    27-02-07