| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Cmizdrenje za diktatorima u Politika forumu; Fenomen prisutan svugdje gdje su diktatori (straho) vladali. Nedavno na hrt-u bio film o Ceausescu -diktatoru ,mučitelju ,luđaku - a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-04-09
Poruka: 240
![]() | Cmizdrenje za diktatorima Fenomen prisutan svugdje gdje su diktatori (straho) vladali. Nedavno na hrt-u bio film o Ceausescu -diktatoru ,mučitelju ,luđaku - a opet se u Rumunjskoj nađu oni koji žali za njegovim vremenima "kada se bolje živjelo i svi su bili zadovoljni". Gotovo identičan argumnet imaju i Titoljupci na ex - Yu prostorima. Iako se nije bolje živjelo ,iako se nije smjelo prigovarati ,iako je zemlja imala brdo mana ,a Tito živio kao beg dok je drugima prepustio eksperimentiranje sa blesavim "socijalističkim samoupravljanjem" - i danas neki žale za "dobrim starim vremenima bratstva i jedinstva". Iako je u toj državi bilo samo nacionalizma ,nepravde ,primitivizma...što ju je i uništilo. U Italiji još uvijek ima Mussolinijevaca i fašista ,a ima i onih koji su malo blaži ,osuđuju zločine ,ali ipak Mussoliniju priznaju izgradnju infrastrukture i određeni napredak. Ista stvar s Hitlerom u Njemčakoj ili Staljinom u Rusiji uvijek se nađu - njačešće marginalci - koji slave diktatore ,uzdižu pozitivne stvari njihovih vladavina ,a nevjerovatno ignorantski se odnose prema zločinima i nepravdi...zanimljiva pojava ,dugogodišnje ispiranje mozga očito jako utječe na ljude ,evo jedan od primjera kako ljudi iz Sjeverne Koreje žale za čovjekom kojim je zapravo jako puno zla napraviohttp://www.youtube.com/watch?v=T7P8mP5uuPw
__________________ Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira... "To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| - Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,612
![]() | Re: Cmizdrenje za diktatorima Točno. Sličan sindrom je široko rasprostranjen i u Hrvatskoj, pogotovo među članovima interesne skupine registrirane pod nazivom Hrvatska Demokratska Zajednica. Oni redovito i vrlo glasno cmizdre za Krivoustim Ljigavcem, dikatorom koji je zlosretnom igrom sudbine vladao Hrvatskom neko vrijeme. Da nije žalosno bilo bi smješno. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| moderatorica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: ispred monitora Godina: 26
Poruka: 8,481
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cmizdrenje za diktatorima Samo što je razlika kod nas što to nisu neke "marginalne" skupine nego većina naroda (barem onih koji su izašli na izbore).
__________________ Tri razloga zašto je dobro biti učitelj: lipanj, srpanj i kolovoz |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| 1 + 1 Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: na adaptaciji Godina: 27
Poruka: 9,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cmizdrenje za diktatorima Citat:
Fuj! Ti si dokaz da obrazovanje ne znači i obrazovanost.
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi | |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cmizdrenje za diktatorima Pa nisam očekivala bolji zaključak od toga od tebe. Dobro da nisi pitao "a kaj ćeš biti časna sestra kad završiš?"... nekako mi je to pitanje na tvojoj razini. Mislim da bez obzira na sve, o mrtvima se tako ne govori. Stvar odgoja i kulture... No dobro, kaj očekivati - muško, dalmoš, odvjetnik, 32 god koji se vjerojatno voli igrati olinjalog galeba... i tak. Sad, "trči" na onu svoju temu gdje se jadikuješ ![]()
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi |
| | |
| | #7 (permalink) |
| - Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 21,612
![]() | Re: Cmizdrenje za diktatorima Ne znam šta mi je zanimljivije... prostakluk od osobe koja drži predavanja o "kućnom odgoju", stupidne aluzije na podrijetlo od Bosanke, ili pak priče o galebarenju od osobe koja se tek odnedavno redovno servisira. Otkrili smo čari seksa, pa smo se okuražili, a? Ili si možda nabavila nove baterije? |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cmizdrenje za diktatorima Ha neznam, samo vidim očitu razliku između svršavanja u 2D i svršavanja u 3D. Vidim, ti si još na 2... ![]()
__________________ Samo ti sve tajne znas o meni, moja ljubavi sve ono sto sam ja samo ti, ti jedina si sreca mojoj istini, moja ljubavi |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Cmizdrenje za diktatorima Citat:
Toliko se ljudima ponovilo da trebaju biti zadovoljni i da dobro žive da su oni stvarno mislili da im je dobro. A tko je imalo mućnuo glavom i rekao nešto što vlasti nije pasalo pojela bi ga noć. Jednostavno nije se od kud imalo doći do nekih informacija koje nisu bile plasirane od strane diktatorskih organa. No problem je što i toliko godina nakon toga, kada su informacije svugdje dostupne još postoji tako veliki broj ljudi koji podržavaju pa čak i štuju određene zločince. Tipičan primjer toga u našim krajevima je "sjećanje na lijepe dane" za vrijeme Tita. ![]() @damfisk i dorina baš ste se fino "počastili" ![]() Zadnji Uredio Ive_ri : 02-01-10 u 20:28. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:07.