| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Crkva i politika u Politika forumu; Pa nije onda tu Crkva kriva nego država. Ona je iskoristila svoju poziciju, zašto sad napadati cijelu jednu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Banned | Re: Crkva i politika Citat:
ovo već postaje smješno ... stvarno se hvataš za zadnje niti ... baš me zanima ko će biti krivac poslje marsovaca ... ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Purger | Re: Crkva i politika Ja sam i napisao da je država kriva....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-05-07 Lokacija: druga generacija Hrvata u Australiji
Poruka: 107
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva i politika u razvijene Drzave mislin da Crkva nema mijesta u politici samo ako dodje do prekrsaja Ljudska Prava, to je kad je vec velika organizacija sto se Hrvatska tice, mislila sam isto i kad sam ocekivala da Crkva prica za ljudska prava, je konacno ali dosta kasni sa obzirom daje Hrvatska izgubila vid na osnovno postovanje na neke Normalne Lipe Kulture, to je 'ljudska kultura' ja bih rekla da sada Crkva je bitna da podsijeti narod na neke Ljubavi i nesto Ljudsko gledala sam danas neki Krscanski Koncert natjecanje sa pijesmama, i mogu rec nisam vise crkvena osoba, ali nebih skodilo Hrvatskoj dici da prevede ove teske tranzicije u drzavi Zadnji Uredio klokanica : 22-05-07 u 12:56. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 895
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Crkva i politika Ovu temu sam sad počeja čitati zbog teme "crvenih biskupa". Ova tema je odlična samo triba malo više tolerancije u postovima. Crkvu triba odvojiti od države jer je njihova država Vatikan. Obavezno smanjiti utjecaj crkve na politiku, što kod nas nije slučaj. Što se tiće Bozanića i njegovog famoznog "grijeha struktura" što se desilo nakon toga, kao i sve u Hrvatskoj ništa, to je bila samo reklamna floskula i ništa drugo, i onda vjernici glasaju za onog koga preporući svećenik u župi i tako to ide. Da ne mislite da sam protiv crkve, ne, ona mora biti samo institucija u službi vjere, ali ovakva kakva je danas ne postoji za to, već za stvaranje ogromnog bogatstva. Zašto se nisu odrekli stanova i nekretnina koje su im vračene u ime stanara, a ne oni naplačuju komercijalnu najamninu ili van.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 48
![]() | Re: Crkva i politika GLASUJTE ZA VLAST KONCILA! "Pravedna i Sveta Mati, Brižna Crkva u Hrvata Pastvu zove glasovati Za svakoga kandidata. Za svakoga bez rezerve Katoličkog vrlog muža Što ideje iz konzerve Ko hostiju puku pruža. Svakom šansu treba pružit Da vjerničke stekne glase. Tko će koga zaokružit, Crkva ne zna, ali zna se! Ništa Crkva ne nameće, Ne predlaže, ne lobira... Vjernik pakla vidjet neće Ako zna se koga bira! " |
| | |
![]() |
| Tagovi: crkva, crkva i politika, politika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:20.

pusa

Svi smo mi MASS SARR