| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru u Politika forumu; Naime, poveća grupa irskih penzionera je na zakonski sumljive načine uspjela pokupovati sve kuće u jednoj ulici na otoku Hvaru. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Nježni predator | Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru Naime, poveća grupa irskih penzionera je na zakonski sumljive načine uspjela pokupovati sve kuće u jednoj ulici na otoku Hvaru. Nedavno su predali zahtjev gradskom poglavarstvu grada Hvara za promjenom naziva ulice u kojoj stanuju u Ulicu sv. Patrika.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru kakve zakonski sumnjive?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru neka se zove ulica st. patricka ali neka im zato (i ne samo zato) lupe veći porez na posjedovanje nekretnina i veću boravišnu pristojbu, kao što bi trebalo i svim drugim strancima, budući da ne privređuju nego dolaze samo sezonski.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru Po važećim hrvatskim zakonima nekretnine mogu kupovati samo hrvatski državljani i poduzeća koja mogu biti u valasništvu stranaca. Dotični Irci, uglavnom penzioneri su osnovai fiktivne firme koje nemaju ni jednog zaposlenog da bi mogli kupovati obitejske kuće u rezidencijanim četvrtima.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru znači po zakonu je treba smijeniti vlast i staviti poštene ljude, ako već nije prekasno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru jel smijem ja osnovat fiktivnu firmu bez ijednog zaposlenog?? ![]() ![]() mada nevidim koristi od nje , pošto nebi radio u njoj nebi si dao ni plaću, ko će plaćat neradnike ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru to šta firma nema ni jednog zaposlenog ne čini je fiktivnon. ![]() ljudi su je registrirali, platili, plaćaju i plaćat će sve poreze, prireze, na ime, registraciju itd. itd. ne vidin u čemu je problem da li u toj ulici žive 20 hrvata, iraca ili turmena meni je svejedno da li se ta ulica zove sv. patrika ili svetog ante - jebe mi se, da oprostite na izrazu ![]() ja želin da mi se omogući da ja povoljnmo kupin stan, da POS profunkcionira, da cijene kvadrata padnu u splitu, da krediti budu povoljniji nikakva ksenofobija prema ircima il srbima il dragin nan turmenima meni neće pomoć u tome a niti ti irci, srbi, a bome ni turkmeni neće prominit cijenu kvadrata u splitu a zna se ko može ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru Onda treba podržati ZNA SE koga ne bi li konačno promjenili cijenu stambenog kvadrata u Splitu?? Cijena stana se u tržišnoj ekonomiji formira isključivo na osnovu ponude i potražnje. Kupi stan kod nas - duplo je jeftiniji. A nemamo ni jednog Irca, kamoli cijelu ulicu.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Da li treba Ircima dozvoliti autonomiju na Hvaru pa menjanje imena ulice nije nikakva autonomija a autonomiju ne mogu ni dobit jer nisu ni nacionalna manjina a pogotovo autohtona manjina koja bi mogla imat pravo na autonomiju ako bi se zadovoljile pretpostavke koje su bitne za to |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

, pošto nebi radio u njoj nebi si dao ni plaću, ko će plaćat neradnike