| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; po mom misljenju ide ovako: srbi u Hrvatskoj će dobit autonomiju onoga dana kad: - srbija prizna Kosovo i Vojvodinu - kad ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 4 | 9.30% |
| Ne | | 26 | 60.47% |
| Ne znam | | 2 | 4.65% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 11 | 25.58% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje po mom misljenju ide ovako: srbi u Hrvatskoj će dobit autonomiju onoga dana kad: - srbija prizna Kosovo i Vojvodinu - kad se ukine tzv. Republika Srpska - kad Hrvati dobiju autonomiju u srbiji - kad se srbija isprica Hrvatskoj za sve ratne zlocine i plati ratnu odstetu - kad se u srbiji zabrane radikali i drugi četnici i kad se pogube karadžić i mladic, kadijevic, ceca, tomislav nikolic, seselj..... U DRUGIM RJECIMA SRBI U HRVATSKOJ NIKAD NECE DOBIT AUTONOMIJU!!!!! ali to je moje misljnje. da cujem vase
__________________ STARO PROROČANSTVO KAŽE: PERUNE BIT ĆEŠ BANOVAN! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje ovo je bila tema i na forumu.hr pa kad sam iznio svoje misljenje banovali su me, al vraticu se ja..... i je to je istina sta kazes autonomija=krajina
| | |
| | #4 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
Prema tome, to ne dolazi u obzir.. Dosta je bilo cirkusa u Jagodnjaku sa školom, a kamoli nekakva autonomija To treba sasjeći u korijenu
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Srbi u Hrvatskoj imaju kulturnu autonomiju. Nikakvo dijeljenje teritorija ili odvajanje dijelova RH ne podržavam, a mislim da nitko pametan o tome i ne razmišlja. Krvavo smo se izborili za svoju državu i to je gotova priča. Ako ti je za volju nek stoji tema, možda i čujemo nešto suvislo (iako iskreno sumnjam u to), a ako krene u pogrešnom smijeru ....
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,529
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
Živjela sam u Srbiji i poznata mi je strategija kojom se koriste da postignu ono što žele isto tako, i s Kosovom će biti velikih sranja.. Tako i u Hrvatskoj, ako se ponovo rodi ideja o nekakvoj krajini, opet će se dići na noge a onda slijedi ono što je izjavila Plavšić Etničko čišćenje nije genocid, već prirodni fenomen
__________________ Mistress Ancksunamun | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje srba više nema toliko da bi se digli na noge, pogotovo ne u krajini. ko je proša kroz sjevernu dalmaciju, liku, banovinu vidi da tamo nema žive duše, a oni srbi šta tamo žive imaju 70+ godina. šta se teritorijalne autonomije itiče srba nema toliko na nekon području da im se uopće i može dat teritorijalna autonomiija. a kulturnu imaju i to je dobro ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje vidim ti nisi bia u vukovaru i oklici, jer da si bia vidia bi da je sve puno srba (mladih i starih). a primjer toga je kada su srbi dosli ispred dackog doma i razbili prozore i vikali ovo je srbija.....pa ko kaze da ih nema kad su tu. nemoj bizat od problema nego ih rjesi, tj. rjesi ove jebene debile.
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 29
Poruka: 1,523
![]() bravo zmaju ![]()
__________________ Pop, goes the weasel! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Ne znam zašto netko može kazneno odgovarati ako kaže da se treba riješiti debila!? Situacija u Istočnoj Slavoniji nije ista kao u drugim dijelovima "Krajine" jer je ovdje provedena tzv. mirna reintegracija i ovaj dio Hrvatske je direktno naslonjen na Srbiju. Ne treba nekim stvarima davati preveliki značaj ali ih isto tako ne smijemo zanemarivati. Određena doza opreza je neophodna. Činjenica je da u Vukovaru ljudi ne žive zajedno već samo jedni pokraj drugih.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 16-02-08 u 13:30. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.