| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ex-Yugoslavia Raspravljate o temi Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje u Politika forumu; Sa ovom temom se neko dobro našalio.... Ne da im netreba dat autonomiju nego ih treba potjerat sve redom, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Trebaju li srbi u Hrvatskoj imati autonomiju? | |||
| Da | | 5 | 7.46% |
| Ne | | 40 | 59.70% |
| Ne znam | | 3 | 4.48% |
| PRIJE BI CRKA NEGO OMOGUCIJA AUTONOMIJU!!! | | 19 | 28.36% |
| Glasači: 67. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Sa ovom temom se neko dobro našalio.... ![]() Ne da im netreba dat autonomiju nego ih treba potjerat sve redom, do zadnjeg....
__________________ Ja znam da se vi u saboru sad meni smijete, al nije ništa smiješno.... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje ne znam što je autora potaklo na otvaranje ove teme. ne postoji nikakva realna vjerojatnost da se bilo kakav scenarij srpske autonomije u hrvatskoj ostvari. postoje manjinska prava, i prava koja su svim državljanima bez obzira na nacionalnu pripadnost ustavom zajamčena. dakle..ne treba.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje Citat:
![]() eto, lijepo sročeno, pa se služim citatom tvojih riječi jer sam preumoran da koristim vlastite. ![]() i da dodam samo da nije važno o kojoj se manjini radi, nego princip koji vrijedi za sve. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Hvala na pitanju, dobra mi je lokacija
Poruka: 490
![]() | Re: Dali srbima u Hrvatskoj treba omogućiti autonomiju?- vase misljnje slažem se s inšpektorom da imaju prava kao manjina kao i romi, česi, mađari i ostale manjine i to je sasvim dovoljno, isto tako i mislim da za hrvate u Srbiji također bi bila nepotrebna autonomija jer nije država ono gdje je njen jedan stanovnik bilo u Hrvatskoj ili Filipinima.
__________________ None of us are free, if one of us is chained, none of us are free. |
| | |
![]() |
« Vukovar - Poslednji rez
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.