| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi DOĐI U HADEZE! u Politika forumu; Tu sam sretan Di čujem Houdekove pjesme Di nema bezvlašća Di Vođi niko ništa ne smje Di pivaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-07 Godina: 32
Poruka: 34
![]() | DOĐI U HADEZE! Tu sam sretan Di čujem Houdekove pjesme Di nema bezvlašća Di Vođi niko ništa ne smje Di pivaju klapaši Di sviraju tamburaši Di bi htjeli svi pravaši Di su nestali Glavaši Di gori onaj laptop Di onaj Windows škripi Di je domoljuban hip-hop Di su honorari lipi Di kampanja je kirvaj Sijelo prelo i rakije vrelo Di pivam ko Škoro Pa me znade svako selo Tu se piju vina skupa Tu se ne služi dop Tu neovisnika grupa Ne zna šta je coffee-shop Ne mogu to opisat Niko drogu ne zna sisat Već locirat identificirat Uhitit i transferirat Tu se budućnost rađa Tu je kraj hrvatskih svađa Tu se ne mota gandža Već se mota Dino Rađa Tu Ratko Maček spika Kao ugrađeni čip Tu Primorac ti kaže Da si njegov haplotip Tu se ne vrti Goran Bare Tu se vrte silne pare Za dom tu se pije Nikom vena žedna nije Za Dom Perignon tu sve diše Ima ga više nego kiše Tu je svaka rima lijepa Tu se šećerno repa Sva trava tu je menta Ima i kamilice vruće Tu nema Fifty Centa Samo eura na tisuće Tu na horsu niko nije A na konju je svako Doping sav kog bih uživo Zove se Sanader Ivo Sad ne vidim svog šora A ni svog sokaka Ne stignem ni sklopit oči Jer kampanja je jaka Tu gdje me napravio ćaća Gdje me mater slova učila Kad zaradim koji novčić Tu ću se vratit ja Di je moja njiva Moja šljiva Moga konja griva Moja krv živa Di se za HaDeZe piva I di se glasovi ne broje Jer šta se ima brojit Zna se ko će sve osvojit I kad odvikneš se travice I kad poželiš se glavnice Dođi u HaDeZe Dođi u HaDeZe Na ruci brazde su davno zarasle Sve moje biljke su ovce popasle Sve moje rizle su davno ugasle Pivam za HaDeZe Stojim na bini sa gazdom Hrvatske Pivam što plate i što mi naruče Ko repa krepa a ja pivam za novce Da kupim Vinkovce |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: DOĐI U HADEZE! Uvjerljivo najbolji dijelovi - Di sviraju tamburaši , Di bi htjeli svi pravaši ... Ne mogu to opisat , Niko drogu ne zna sisat i Moga konja griva Moja krv živa Di se za HaDeZe piva I di se glasovi ne broje Jer šta se ima brojit Zna se ko će sve osvojit ![]() ![]() ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: DOĐI U HADEZE! Policija privela dva mladića jer nisu htjeli na skup HDZ-a Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodji, hadeze |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:32.