Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 24

Draža Mihajlović američki heroj

Raspravljate o temi Draža Mihajlović američki heroj u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; O njemu ne triba ni raspravljati, zločinac, kriminalac uostalom kao i svi četnici....

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika tonini
    Datum registracije
    26-02-07
    Starost
    60
    Poruka
    2,349
    Liked
    2 times

Re: Draža Mihajlović američki heroj

O njemu ne triba ni raspravljati, zločinac, kriminalac uostalom kao i svi četnici.
    Zadnji Uredio tonini : 15-03-09 u 07:53
    SAMO MORU VIRUJEM!

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

mislim da to treba ići u temu Tito, jer ako je dao pogubit jednog zločinca kao Draža i tu se svi slažu oko toga, onda nebi trebalo biti upitno niti pogubljivanje hrvatskih zločinaca u WWII, kako si sijao......ili tko se mača lača...

zapravo mi nije jasno, kako u svim tim totalitarnim režimima i zamišljaju svoj kraj, ruže i cvijeće, nikad nije tako.

mamino čudo.....vište !! Avatar od korisnika jaymz
    Datum registracije
    15-07-08
    Poruka
    8,388
    Liked
    502 times

Treba li uopće dati važnost takvim glupostima ?

kako reče dr.Jovan Rašković? "Lud narod!"

dobro, on nije mislio na Amerikance , ali ovo je stvarno "prejjako"
    "Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)

prof. Foruma Avatar od korisnika BEATMASTER
    Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    A šta da se raspravlja o jednom idiotizmu, jednom ratnom zločincu, i "smiješnom" činu nekakvog odlikovanja???

Tko hebe i njega i one koji su mu dali odlikovanje!!
    slažem se dark...ali oni to koriste u svrhu totalnog rehabilitiranja draže i četničkog pokreta, štoviše, stavljaju ih u red antifašista!!!
    time mi ispadamo još veći krvoloci na čija djela su se i njemci zgražavali, a tu se vuče i spona jasenovac-oluja 95te, te je sve, naravno, djelo jednog "krvoločnog i genocidnog naroda"...
    a znaš da i najgora laž kada se nebrojeno puta ponavlja postaje istina...

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Ma boli me kifla za to šta će "oni" misliti o nama.

Draža je zočinac, i svaka daljnja rasprava o tome me ne zanima. Nek trune i on i onaj tko mu dao odlikovanje!!!

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    Ma boli me kifla za to šta će "oni" misliti o nama.

Draža je zočinac, i svaka daljnja rasprava o tome me ne zanima. Nek trune i on i onaj tko mu dao odlikovanje!!!
    tako je

u stvari ovo ne zaslužuje nikakvu raspravu
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

ali rasprava postoji i te činjenice se debelo koriste da bi se nešto prikazalo drugačijim nego što je, koliko god mi zabijali glave u pijesak...
    na kraju ispada da su srbi imali 2(!!!!) antifašistička pokreta, a mi smo, naravno, bili fašisti i kao takvi nismo niti kažnjeni za sve što se događalo u 2. WW...

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Ma ne živciraj se, dobro ti dečki kažu. Boli nas ona stvar.

Što se dični đeneral od vješala nije spasio? Bekrija Mitch iz Bay Watcha bolji je deset puta od Draže.
    Potpisi su za budale.

Datum registracije
    05-03-09
    Starost
    2
    Poruka
    1,377
    Liked
    12 times

samo da nas poslije ne zaboli nešto drugo...kao i puno puta do sada u povijesti hrvata...
    Zadnji Uredio anthlon : 16-03-09 u 21:09

Akademik Avatar od korisnika Scorpy
    Datum registracije
    18-10-08
    Poruka
    4,137
    Liked
    74 times

Ah, tebe baš pate srpska podmetanja o Jasenovcu? Pa što i da dođu? Opet ćemo praviti da Tito i njegovi savjetnici namjerno nisu napuhali broj jasenovačkih žrtava, možda i deseterostruko, eda bi od Nijemaca dobili veću ratnu odštetu. Čime je nepravedno stvoren nerazmjer radi favoriziranja jednoga naroda, ne treba reći kojega.

Pa ćemo i napisati, otprilike - namjerno ostavljajući po strani službene spise hrvatske Vlade kako nas ne bi optužili za pristranost: Arhiv SR Hrvatske nekoliko je puta pokušavao dobiti građu Arhiva SFR Jugoslavije, Saveznoga zavoda za statistiku i beogradskoga Muzeja genocida. Popisi svih žrtava napravljeni su vrlo točno i precizno još 60-ih godina prošloga stoljeća. No svi su pokušaji odbijeni s obrazloženjem da je popis navodno nepotpun i da bi se mogao zloupotrijebiti. Pa i bio je. Na hrvatsku štetu.

Saveznici su u prvom dokumentarcu o konc-logorima uopće Jasenovac stavili na zadnje mjesto, procijenivši broj žrtava na 50.000.

Mnogo se u nas govorilo o stranicama Jasenovac Research Institutea i upitnosti njegovih podataka. Gle čuda koliko Tomislava, Ivana, Josipa, Stjepana... ondje ima! Hrvatski su novinari također reagirali, poput Smiljane Šunde, koja je u Slobodnoj Dalmaciji javno protestirala zbog «objektivnosti» srpskih nazovipovjesničara, jer su na popis sajta Jasenovac.org uvrstili mnoštvo ljudi koji s logorom veze nisu imali: «A ja samo tražim svoje ljudsko pravo, u ime pokojnog brata moje majke, pokojnog sina tatine sestre i u ime još desetak mojih pokojnih rođaka, u ime stotinjak ubijenih mještana iz moje rodne Podgore, kao i u ime svih onih stotina tisuća koji su stradali na tisuće raznih mjesta i raznih načina, a nalaze se na internetskom popisu kao žrtve Hrvata - tražim u ime njihove rodbine da se monstruozni popis skine i da njegovi tvorci odgovaraju pred zakonom.»

Neutralni Bosanci na stranici ADIL ZULFIKARPASIC, REVIZIONIST vele o tome izrijekom: «Po ovom dokumentu, u Jasenovcu i Gradiskoj ubijeno je 59.086 osoba. Od toga je 33.846 Srba, 9.044 Jevreja, 1.471 Rom, 942 Muslimana, 6.544 Hrvata, 194 Slovenca, 60 madjarskih Zidova i oko 50 Makedonaca, a 6.849 osoba je nacionalno neidentificiranih.»

Zaključio sam već na drugome mjestu: «I da komu ne bi bilo nejasno – i jedna jedina žrtva Jasenovca previše je. Ljudski je život svetinja. Ali previše je i nametanja teškoga i nezasluženoga jarma Hrvatima, dokazanim antifašistima (kako li je samo svima iz pamćenja nestao Sisački partizanski odred i 22. lipnja 1941.?), žigosanja i blaćenja zbog srpske mitomanije. Dosta je toga bilo. Šezdeset godina ljagu su bacali na nas, šezdeset godina trpjeli smo neutemeljene kletve, šezdeset godina slušali smo o 'junaštvu' onih koji su u Beloj Crkvi ustrijelili pijanoga žandara, pa je to bio ustanak.* Ne kenjajte više, dosta je.»

*Po redu drugi, ali morao je biti prvi, je li.

Zadovoljan?
    Potpisi su za budale.

Stranica 2 od 3 PrvoPrvo 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku