Pazi ti to... "većina" južno Amerikanaca traži restaturaciju CSA
Otkud ti taj podatak, molim te?
Raspravljate o temi Europa je nakon SSSR-a razbila i SAD-a u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; Države u SAD-u počele sa štampanjem i stavljajem u opticaj nacionalnih i lokalnih valuta Sreda, 8. april 2009. 13:49 I ...
Pazi ti to... "većina" južno Amerikanaca traži restaturaciju CSA
Otkud ti taj podatak, molim te?
Mislim da to nije smiješno imaš linkove koji ti sve potvrduju a sječam se onog kandidata za Predsjednika SAD-a koji je sve to predvidio i obrazložio u svojoj knjizi
Buchanan u novoj knjizi objavljuje "Kraj Amerike" > Brazda - BiH web portal
Pat Buchanan je poznati klaun američke politike... njega nitko ne uzima zaozbiljno
A gornja tvrdnja o "većini koja podržava otcjepljenje" je upravo to - smiješna.
Koji su ti to linkovi? Web-stranice marginalnih bjelačkih rasističkih organizacija...
E svašta...
Američki proračunski manjak do kraja 2009. dostići će bilijun i 800 milijardi dolara VOA News - AmeriÄŤki proraÄŤunski manjak do kraja 2009. dostići će bilijun i 800 milijardi dolara Stručnjaci kongresnog Ureda za državni proračun kažu da će deficit američke vlade u ovoj i sljedećoj godini vjerojatno biti veći nego li se vjerovalo.
To nestranačko tijelo procjenjuje da će američki proračunski manjak do kraja ove godine narasti na bilijun i 800 milijardi dolara, što je za 600 milijardi dolara više od prethodne procjene.
Kongresni Ured za državni proračun procjenjuje da će deficit u 2010. godini iznositi oko bilijun i 400 milijardi dolara što je dvostruko više od prvotne prognoze.c/p Vatikan i EU točno znaju što rade samo je pitanje vremana kada ce stvoriti novi svjetski poredak u kojem nema mjesta SAD-u ili RF-u ali kome ja to pričam djeci koji ne znaju ni kliknuti na moje linkove a kamoli pročitati što u njima piše.![]()
Koji Vatikan, krvi ti irudove svete?
Kakve veze ima Vatikan sa tvojim fantazijama o raspadu SAD?
Nemoj mi reć da vjeruješ u one bedastoće na tim tvojim linkovima...![]()
Second North American Secessionists Convention held in Downtown Chattanooga | WDEF News 12 | News, Weather and Sports for Chattanooga and the Tennessee Valley Southern secessionists welcome Yankees | StarNewsOnline.com | Star-News | Wilmington, NC Vidim i sjevernjaci proglasili neke svoje nacionalne države neče biti dobro za nas u Rusiji ako se SAD-a raspadne ima da utrostručimo obrambeni proračun da se zaštitimo od lešinara iz Europe koji su došli na naše granice i šire se prema istoku i zapadu EU je 4rajh koji sa Vatikanom i Kinom želi podjeliti svijet.Poznati su mi europski apetiti za zapadnom Rusijom do urala,kineske pretenzije prema sibiru,Francuske petenzije prema Kanadi odnosno Quebecu i restauraciji nove Francuske.Meksičke pretenzije prema Teksasu,Novom Meksiku,Arizoni i Kaliforniji gdje hisponosi imaju večinu a sve se to kuha u Briselu.
EU: Stupile na snagu trgovinske sankcije protiv SAD (2/3/04) - 2004-03-01 EU: UVOZ GMO-A JOĹ* UVIJEK NE DOLAZI U OBZIR – Nacional.hr Ove trgovačke sankcije i embargo na uvoz gmo hrane i sjemena traju več 4godine i još su na snazi,toliko o odnosima EU-a i SAD-a,dok je Bruxelles ukinuo sankcije Kubi 24sata - Europska Unija prekida sa sankcijama protiv Kube Ovo je samo sipanje soli na američke rane i gurenje SAD-a u neminovni raspad,SFRJ i SSSR su bili priprema za ovo glavno što se sada događa.![]()
Zadnji Uredio anthlon : 13-04-09 u 07:13
http://www.catholic.org/national/nat...y.php?id=33161 Guverner Texasa Rick Perry četrnaestog aprila 2009, u Austinu proglasio nezavisnost Texasa.Kako sam tužan ovo je početak kraja največe demokracije na svijetu a što ce Rusija bez SAD-a ima da ih Europa sa Kinom pojede![]()
![]()
![]()
Pa gdje ti nalaziš ove stranice, majko moja mila...![]()