Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Jutarnji.hr Citat: Glavni HDZ-ovi aduti su kompetentnost, odlučnost i složnost, a SDP-u se kao glavne kvalitete ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-07, 11:05   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan'

Jutarnji.hr

Citat:
Glavni HDZ-ovi aduti su kompetentnost, odlučnost i složnost, a SDP-u se kao glavne kvalitete priznaju kompetentnost, demokratičnost i zalaganje za dobrobit Hrvatske
mogu reći da se slažem s ovim, pogotovo oko SDP-a ... a glavni krivac za takav image SDP-a je Račan ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 11:18   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,666
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan'

Čuj kad bi imali 'nos' za posao kao Antunovićka, koja je kao ministrica prodala kuću po pet puta većoj cijeni od tržišne (i to slučajno firmi koja je u to vrijeme privatizirala neku našu firmu)...

A kompetentnost su i jedni i drugi pokazali.
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 11:29   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

HDZ nedovoljno pošten?! - valjda nepošten
Koliko treba biti pošten da bi bilo dovoljno?
Isto mislim i za SDP konstataciju.

Zar mi trebamo uljepšavati njihove nedostatke?
I jedni i drugi su i nepošteni i nepoduzetni, al ćemo opet većinom za njih glasati.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 11:37   #4 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,083
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Svi su oni isti, al potpuno isti...
i uvijek ce nas prcati a mi cemo se guzit,
neki sa smijeskom na licu a neki ne
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 16:32   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase

I HDZ i SDP su u stvari sijamski blizanci, oni su jednostavno desno i lijevo krilo SKJ-u .Mijenjaju se na vlasti ali ništa dobro niti kvalitetno ne nude biračima.Zato je došlo vrijeme za promijene, došlo je vrijeme za HSP!!
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 16:51   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,188
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
Svi su oni isti, al potpuno isti...
I biti će isti dok god i mi budemo isti.
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 16:59   #7 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,100
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

Citat:
Pravi autor: allman Pogledaj Poruke
I HDZ i SDP su u stvari sijamski blizanci, oni su jednostavno desno i lijevo krilo SKJ-u .Mijenjaju se na vlasti ali ništa dobro niti kvalitetno ne nude biračima.Zato je došlo vrijeme za promijene, došlo je vrijeme za HSP!!
Kakva kolosalna, gigantska budalaština!

Baš kao i predsjednik te stranke za koju je "došlo vrijeme"

Svaka čast, majstore, svaka čast

Tek drugi post, a već si na listi za anal(n)e
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 17:56   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 893
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Ma tako je, svi su oni isti...svi ista gamad i/ili smeće, zato je najbolje neizlaziti na izbore,najbolje je uopće ne pratiti tu ogavnu politiku,ne zamarati se s time (kad ionaku nemogu ništa napraviti)...i onda se odjednom čudim kako nešto sve manje novca dobivam jer su porezi sve veći, kako svaki put kad idem kod doktora moram sve više novaca davati (na ime raznih taksi, participacija..), kako su neki sve bogatiji i bogatiji a ja ostajem na istom ili čak sam siromašniji... Upravo gore opisani stav pogoduje da politička elita krade još i više jer zna da to nitko ne prati i/ili smatra da je to normalno jer su oni 'političari' pa im je to valjda u opisu posla...
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 18:40   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase
Ne znam prijatelju zašto te ovo moje razmišljanje taaako zaboljelo...sigurno si se prepoznao u tome jer ti si očito od onih crvenih koji si preko noći 89/90 postao Hrvat s veliko H ,da bi se razvojem događaja vratio u staaaro dooobro jato, koje se sda zove SDP a ne SKJ......a sobzirom da ti je lokacija Split to me i ne čudi !
Pozdrav i

Pregledajući mladiću teme koje si do sada otvorio postaje mi jasan i ovaj tvoj odgovor ,jer naslovi tvojih tema odaju karakter i intelekt. presjek tvoje ličnosti!

Zadnji Uredio daidza : 15-03-07 u 18:55.
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 19:26   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,066
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Ovo što je sunka5 napisao da je najbolje ne izlaziti na izbore,to po meni i nije baš najbolji izbor.Ako ti ne upravljaš politikom, onda ona upravlja tobom.Meni se osobno sviđa ovaj gospodarski plan koji SDP namjerava provest.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103