| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Jutarnji.hr Citat: Glavni HDZ-ovi aduti su kompetentnost, odlučnost i složnost, a SDP-u se kao glavne kvalitete ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Banned | 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Jutarnji.hr Citat:
| |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Čuj kad bi imali 'nos' za posao kao Antunovićka, koja je kao ministrica prodala kuću po pet puta većoj cijeni od tržišne (i to slučajno firmi koja je u to vrijeme privatizirala neku našu firmu)... A kompetentnost su i jedni i drugi pokazali. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' HDZ nedovoljno pošten?! - valjda nepošten Koliko treba biti pošten da bi bilo dovoljno? Isto mislim i za SDP konstataciju. Zar mi trebamo uljepšavati njihove nedostatke? I jedni i drugi su i nepošteni i nepoduzetni, al ćemo opet većinom za njih glasati.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,083
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Svi su oni isti, al potpuno isti... i uvijek ce nas prcati a mi cemo se guzit, neki sa smijeskom na licu a neki ne
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' I HDZ i SDP su u stvari sijamski blizanci, oni su jednostavno desno i lijevo krilo SKJ-u .Mijenjaju se na vlasti ali ništa dobro niti kvalitetno ne nude biračima.Zato je došlo vrijeme za promijene, došlo je vrijeme za HSP!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Citat:
Baš kao i predsjednik te stranke za koju je "došlo vrijeme" Svaka čast, majstore, svaka čast Tek drugi post, a već si na listi za anal(n)e ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 893
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Ma tako je, svi su oni isti...svi ista gamad i/ili smeće, zato je najbolje neizlaziti na izbore,najbolje je uopće ne pratiti tu ogavnu politiku,ne zamarati se s time (kad ionaku nemogu ništa napraviti)...i onda se odjednom čudim kako nešto sve manje novca dobivam jer su porezi sve veći, kako svaki put kad idem kod doktora moram sve više novaca davati (na ime raznih taksi, participacija..), kako su neki sve bogatiji i bogatiji a ja ostajem na istom ili čak sam siromašniji... Upravo gore opisani stav pogoduje da politička elita krade još i više jer zna da to nitko ne prati i/ili smatra da je to normalno jer su oni 'političari' pa im je to valjda u opisu posla... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
![]() | Ne znam prijatelju zašto te ovo moje razmišljanje taaako zaboljelo...sigurno si se prepoznao u tome jer ti si očito od onih crvenih koji si preko noći 89/90 postao Hrvat s veliko H ,da bi se razvojem događaja vratio u staaaro dooobro jato, koje se sda zove SDP a ne SKJ......a sobzirom da ti je lokacija Split to me i ne čudi !Pozdrav i ![]() Pregledajući mladiću teme koje si do sada otvorio postaje mi jasan i ovaj tvoj odgovor ,jer naslovi tvojih tema odaju karakter i intelekt. presjek tvoje ličnosti! Zadnji Uredio daidza : 15-03-07 u 18:55. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Ovo što je sunka5 napisao da je najbolje ne izlaziti na izbore,to po meni i nije baš najbolji izbor.Ako ti ne upravljaš politikom, onda ona upravlja tobom.Meni se osobno sviđa ovaj gospodarski plan koji SDP namjerava provest. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

pametni znaju 

Ne znam prijatelju zašto te ovo moje razmišljanje taaako zaboljelo...sigurno si se prepoznao u tome jer ti si očito od onih crvenih koji si preko noći 89/90 postao Hrvat s veliko H ,da bi se razvojem događaja vratio u staaaro dooobro jato, koje se sda zove SDP a ne SKJ......a sobzirom da ti je lokacija Split to me i ne čudi !