| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Ne spominje ostale manjine, jer koliko znam u sadašnjem sazivu Sabora, sve te manjine ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | ||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Citat:
Možda bi upravo to trebalo promijenit? Uvest još jednog zastupnika za manjine? Možda Srbi trebaju imat dva (a ne tri) zastupnika? O tome vrijedi raspravljat... To je sasvim uredna tema za diskusiju.. Ali tražit glasove za dijasporu i to argumentirat floskulom "Srbi imaju predstavnike, a dijaspora, koji su Hrvati, nemaju" je bedastoća. Citat:
NE žive u Hrvatskoj. Žive u Kanadi, Argentini, Čileu, Paragvaju, Južnoafričkoj Republici... NE rade u Hrvatskoj. Rade u Kanadi, Argentini, Čileu, Paragvaju, Južnoafričkoj Republici... NE privređuju u Hrvatskoj. Privređuju u Kanadi, Argentini, Čileu, Paragvaju, Južnoafričkoj Republici... NE plaćaju porez u Hrvatskoj. Plaćaju porez u Kanadi, Argentini, Čileu, Paragvaju, Južnoafričkoj Republici... Glasaju u Hrvatskoj I u Kanadi, Argentini, Čileu, Paragvaju, Južnoafričkoj Republici... E PA NE MOŽE!!!!!
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | ||
| | |
| | #162 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Hehe, moramo pokazati kako cijenimo iseljenike, kad je bila frka slali su novce, pomoć i sl, dobra su nam promidžba (puno bolji nego kad naši političari idu van), a nije ih se malo opeklo ulažući u Hrvatsku- jedan ili dva zastupnika reda radi. Znam, ne ćemo se složiti, ali ja argumentiram svoje mišljenje, ne pokušavam te 'preobratiti'. Ali činjenica je (što sam prije naveo) da se išlo s inicijativom da manjine glasaju dvaput- za normalne i manjinske liste, čemu se oštro protivim. Neka glasaju na jednoj ili drugoj listi, izbor je na njima, a onda im broj zastupnika korigirati prema odazivu na manjinskoj listi- neka odluče žele li biti normalni građani ili 'politički fikusi'.
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #163 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Pa slažem se da pripadnici manjina mogu glasat samo jednom - pa sad, hoće li glasat u "manjinskoj" izbornoj jedinici ili u "redovnoj" to je njihov izbor. Nikako glasat dva puta... A ovo o iseljenicima - zašto bi se njihova pomoć "nagrađivala" glasovima i saborskim zastupnicima? Zar su oni pomagali Hrvatsku iz interesa? Kada su slali pomoć, zar su oni očekivali "naknadu" u vidu glasačkog prava? Zar su ljudi iz Toronta, Valparaisa, Capetowna, San Pedra... slali pomoć računajući da će jednog dana sudjelovati u odlučivanju o životima onih koji žive u Splitu, Zagrebu, Zadru, Vinkovcima? Ako jesu - neka odjebu u skokovima. Ako nisu - a vjerovatno nisu - onda ne trebaju dobit ni glasačko pravo ni zastupnike. Zar ne postoji niti jedan drugi način na koji bi se ova Hrvatska mogla odužit iseljeništvu, osim glasova i saborskih zastupnika? Ne postoji ništa drugo? Baš ništa? Ne vjerujem
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #165 (permalink) |
| Nježni predator | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Nitko ovdje ne priča o dragovoljnim donatorima. Većina glasova "iseljene Hrvatske" dolazi iz Hercegovine!
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #166 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Tako je, a "Iseljena Hercegovina" izmanipulirana raznim obećanjima o hrvatskom entitetu u BiH, pa o nekakvim pomoćima za Sveučilište, pa ovo pa ono ... glasa za koga ... aj pogodite -------------------------------------------------------------------ZNA SE - KRA-DE-ZE ![]() |
| | |
| | #167 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 117
![]() | Citat:
![]() | |
| | |
| | #170 (permalink) |
| charolastra | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Slažem se sa navedenim. Ma inače je teško kod nas naći stranku koja je u redu.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

Svi smo mi MASS SARR