Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Ah, oni kane dobiti izbore na tom planu, a provest će ga kao i one na kojima su dobili proš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-07, 19:33   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,768
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima
Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan'

Ah, oni kane dobiti izbore na tom planu, a provest će ga kao i one na kojima su dobili prošli puta (prodaj, podijeli, zaduži se; ah ni na tom nisu dobili izbore, pa su ipak proveli).
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 19:43   #12 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,067
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: allman Pogledaj Poruke
Ne znam prijatelju zašto te ovo moje razmišljanje taaako zaboljelo...sigurno si se prepoznao u tome jer ti si očito od onih crvenih koji si preko noći 89/90 postao Hrvat s veliko H ,da bi se razvojem događaja vratio u staaaro dooobro jato, koje se sda zove SDP a ne SKJ......a sobzirom da ti je lokacija Split to me i ne čudi !
Pozdrav i
Daj mi to objasni molim te lijepo. Jel' vam to urežu cim platite clanarinu za HSP ili kako vam se to utuvi u glavu da cim nisi HSP-ovac odmah si komunjara, crveni, stari komunist kao prekriveni HDZ-ovac.
Jebate, vama da Đorđ DablJu Buš baci atomsku bombu na vase celave glave bi ga ziher proglasili komunistom ili najmanje sipmatizerom komunista, ali vi biste i dalje bili pošteni pred Bogom i starim Irancem, pretkom kraljeva Hrvata.
I onda se još čudite kako vas ljudi i dalje drze za ultra desnicare/dapace ortodoksne nacionaliste iliti maltene ustaše.
Jooooj, koja hrpa kakice
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 21:28   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 988
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Bahamut Pogledaj Poruke
Ovo što je sunka5 napisao da je najbolje ne izlaziti na izbore,to po meni i nije baš najbolji izbor.Ako ti ne upravljaš politikom, onda ona upravlja tobom.
To sam sarkastično napisao...Naravno da to ne mislim, dapače....

Citat:
I HDZ i SDP su u stvari sijamski blizanci, oni su jednostavno desno i lijevo krilo SKJ-u .Mijenjaju se na vlasti ali ništa dobro niti kvalitetno ne nude biračima.Zato je došlo vrijeme za promijene, došlo je vrijeme za HSP!!
Jel znaš da je Đapić bio član HDZ-a i da ga je HDZ postavio za predsjednika HSP-a. Osim toga, poznato je kako je HSP desni satelit HDZ-a.
Osim toga, HSP je i trenutni koalicijski partner HDZ-a. Kadkod HDZ-u fali glasova u Saboru tada ga i HSP podržava (proračun,...)...Trebam li nastaviti?....

Zadnji Uredio sunka5 : 15-03-07 u 21:36.
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 22:03   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
To sam sarkastično napisao...Naravno da to ne mislim, dapače....

Jel znaš da je Đapić bio član HDZ-a i da ga je HDZ postavio za predsjednika HSP-a. Osim toga, poznato je kako je HSP desni satelit HDZ-a.
Osim toga, HSP je i trenutni koalicijski partner HDZ-a. Kadkod HDZ-u fali glasova u Saboru tada ga i HSP podržava (proračun,...)...Trebam li nastaviti?....
Sve to stoji,slažem se s tobom ali moj komentar je na početku bio da Hrvatska treba promijenu i neku treću opciju jer su se ove dvije "dokazale" i "istrošile" pa zašto onda nebi netko drugi ,pa i HSP, dobio priliku da nešto napravi ...
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 22:45   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Sve to stoji,slažem se s tobom ali moj komentar je na početku bio da Hrvatska treba promijenu i neku treću opciju jer su se ove dvije "dokazale" i "istrošile" pa zašto onda nebi netko drugi ,pa i HSP, dobio priliku da nešto napravi ...
zato kaj HSp nema nikakav program ... ali baš ništa .. i da dođu na vlast, raspali bi se, oni dobro funkcioniraju u oporbi, ali nema šanse da bi mogli napravit stabilnu vlast ...

uostalom, tokom 1990-ih su bili HDZova pudlica ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 05:26   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Kakva kolosalna, gigantska budalaština!

Baš kao i predsjednik te stranke za koju je "došlo vrijeme"

Svaka čast, majstore, svaka čast

Tek drugi post, a već si na listi za anal(n)e
Ej, damfisk, nikad ti se nisam načudio kao danas ... jesi šta pio ovih dana, najprije tamo izvališ glupost na temi o Hajduku i Dinamu pa sad ovdje vrijeđaš nove članove foruma.

Ovo ti ne služi na čast!

Mislim da znam zašto si ovo napisao čovjeku jer ne podnosiš Đapića, zar ne?

Pa on je tvoj kolega pravnik, a uz to je i magistar? ... osporavaju mu magisterij, zar ne?

A što je magisterij (završni rad samo) ... osporava li mu tko položene ispite prije magisterija? A mislim da ako je prepisao taj magisterij da nije jedini ....
... važno da nije kupio fakultet kao mnogi danas. A to ako je prepisao, i ako mu je dodjeljena diploma, to je propust fakulteta, i tu je trebalo smjeniti ljude koji su učinili propust na splitskom fakultetu....

...da nije političar, mislim da se ne bi ni znalo da je prepisao. To su samo napravili jer mu ništa drugo nisu mogli naći. . .

Tema od 10000 poruka

Zadnji Uredio zeljonar : 16-03-07 u 05:32.
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 05:43   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-10-06
Poruka: 1,389
zeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobarzeljonar je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku zeljonar

HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan -> HSP je najaktivnija stranka u Saboru na čelu sa najaktivnijim zastupnikom Tončijem Tadićem!

Nisam bio prije pravaš, čak sam u nekim pogledima i lijevo orijentiran, ali pravaši su jedini koji rade nešto. U Saboru najviše prijedloga zakona, kasnije su neki čak svojatali neka njihova rješenja.

U posljednje vrijeme se ističe i gospođa Ruža Tomašić, najhrabrija žena u Saboru, koja je rascvikala Cvika.

HDZovci su LOPOVI, a SDPovci su slični njima, samo crveni lopovi. Malo mi je i krivo što je onako završila Ingrid Antičević Marinović, imala je najbolje noge od svih političarki

Tema od 10000 poruka
zeljonar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 07:07   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan -> HSP je najaktivnija stranka u Saboru na čelu sa najaktivnijim zastupnikom Tončijem Tadićem!

Nisam bio prije pravaš, čak sam u nekim pogledima i lijevo orijentiran, ali pravaši su jedini koji rade nešto. U Saboru najviše prijedloga zakona, kasnije su neki čak svojatali neka njihova rješenja.

U posljednje vrijeme se ističe i gospođa Ruža Tomašić, najhrabrija žena u Saboru, koja je rascvikala Cvika.

HDZovci su LOPOVI, a SDPovci su slični njima, samo crveni lopovi. Malo mi je i krivo što je onako završila Ingrid Antičević Marinović, imala je najbolje noge od svih političarki
daju prijedloge šakom i kapom jer ih ništa ne košta ... čisti populizam.
najhrabrija žena u Saboru? možeš mislit ....

vama svima nije jasna jedna osnovna činjenica, HSP zna da neće vidit ministarsko mjesto i zato se ovako ponašaju, neće nikad dobit izbore (kolko god poboljšali rejting, ne mogu ispred HDZ i SDP) i zato mogu predlagat kaj god im padne na pamet i radit galamu .... da slučajno i dođu na vlast, onda bi vidli kolko bi obećanja pogazili (kao što je i HDZ pogazio valda sve šta je obećao prije prošlih izbora).

lako je galamit u Saboru, ako ne odgovaraš za ništa .... kolko god se NE slažem sa HDZom, realan sam u tome koja ograničenja imaju - kao što sam i prije prošlih izbora bio jako dobro svjestan da od njihove galame neće biti ništa ...

Hrvatska živi na kreditima i ekonomija diše na škrge ... da nam zatvore pipu, ode sve u tri pizde materine .. i gotovo ... nema te demagogije i busanja u hrvatska prsa ili "aktivnosti u Saboru" koja može promjenit tu činjenicu ...

Zadnji Uredio silence : 16-03-07 u 09:02.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 08:55   #19 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase

Tisamo po HDZ-u i HSP-u a o SDP-u ništa....valjda ti partijska stega ne dozvoljava da se osvrneš i na nerad,licemjernost i providnost tvoje omiljene partije!!

imaš premalo postova da se ovako ponašaš, pripazi malo, ovo ti je upozorenje
-silence

Zadnji Uredio silence : 16-03-07 u 09:00.
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:10   #20 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,149
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

mislim da (ni) ove godine neću glasat... niti imam za koga niti će bit bolje

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114