| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Citat: Pravi autor: fuzija mislim da (ni) ove godine neću glasat... niti imam za koga niti će bit bolje znam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Jučer popodne ravno iz Bruxelesa doletio Sanader, Šeks, Bebić, Čobanković, Kirin ... ravno u Osijek otvoriti velebni Esseker centar, pri tome ne znajući ni ime vlasnika centra koji ih je pozvao (Šaponja umjesto Šapina), obavili to pa nastavili u D.Miholjac obilježiti 17. obljetnicu osnivanja HDZ-a tj. održati predizborni skup. Podjelile se tamo stranačke kapice, zastavice, kola, pivo i malo kobasica podriguša. Održali se govori - fraze, floskule, fraze, floskule .... Ode cirkus dalje. Sad mi dođe da pišem o tome kako su za skup izabrali salu sa samo 300 mjesta jer su znali da će jedino tako mala sala biti puna, kako su organizirali autobuse iz okolnih mjesta, kako su ljudi dva dana i dvije noći krečili i uređivali kino salu koja se godinama gotovo ne koristi, kako ni wc-a nigdje nije bilo, kakvo osiguranje u nekoliko razina, kakva klijentela je došla .... Platili to ljudi, a političari su zato ostavili pregršt obećanja.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #26 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Citat:
Kako sam "vrijeđao" nove članove foruma? Tip sere o SKJ, a onda ja njega vrijeđam... Zanimljivo, nema šta.. Da ti nisi nešto popio, a? Citat:
Tip je plagijator. To je dokazana i potvrđena činjenica. Tip je svjesnio i otvoreno kršio zakon koji bi, kao zastupnik u Saboru, morao poštovat više od svih. I onda takav tip, najobičniji plagijator, moralna nula koja nama obraza niti priznat da je plagijator, želi vodit državu? Sramota. Da ne govorimo o uvlačenju u dupe Tuđmanu i HDZ-u prije 2000. i o otvorenom koketiranju sa ustašlukom...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #27 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' DAMFISK- samoda te podsjetim kaj sam napisao a što je izazvalo tvoj "bijes" a pitam se samo zašto? citiram: I HDZ i SDP su u stvari sijamski blizanci, oni su jednostavno desno i lijevo krilo SKJ-u .Mijenjaju se na vlasti ali ništa dobro niti kvalitetno ne nude biračima.Zato je došlo vrijeme za promijene! Sad mi reci da nisam u pravu, pa koji je to politički kadar tih stranaka? Sve bivši članovi SKJ, uredni polaznici političkih škola na Brijunima,Kumrovcu .... |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Jednostavno nemrem razumijet kak neko može biti za hsp i to iz samo jednog razloga. a taj razlog je Đapić. tip je lopov, lažov, korumpirana stoka...jednom rječju govno. Zar nije dovoljno to što je frajer lažirao svoj magisterij. Pa to je notorna činjenica i to se zna. I sad je neko za stranku kojoj je gazda lopov.
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Citat:
Političari su nesposobni i pokvareni, svoj izbor od naroda shvaćaju kao svoju priliku da se materijalno zbrinu (i svoje potomke), ljudi dvoje treba li uopće izaći na izbore (ako ideš - nemaš za koga glasati jer se u konačnici svi pokažu istim, ako ne ideš - drugi odlučuju za tebe). Ajd'mo uvest poštene i sposobne političare odnekud (npr. iz Irske), ionako uvozimo sve i svašta jer je proizvodnja unštena!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 16-03-07 u 12:05. | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

pametni znaju