Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Citat: Pravi autor: fuzija mislim da (ni) ove godine neću glasat... niti imam za koga niti će bit bolje znam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-07, 09:13   #21 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan'

Citat:
Pravi autor: fuzija Pogledaj Poruke
mislim da (ni) ove godine neću glasat... niti imam za koga niti će bit bolje
znam da ni SDP ni HDZ neće vidit moj glas to je sigurno ... mislim da ću dat nekome ko ima šanse uć u Sabor, čisto da moj glas ne ide ni jednima ni drugima ... makar baš i nema puno opcija.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 09:54   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase

Eto vidiš, i tvoj glas će završiti kod HSP-a.Pozdrav!
allman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 10:02   #23 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: allman Pogledaj Poruke
Eto vidiš, i tvoj glas će završiti kod HSP-a.Pozdrav!
neće, jer nemaju ekonomski program ... jedino kaj imaju je demagogija, kaj mi se još više gadi nego HDZov lopovluk ili SDPova (Račanova) neodlučnost i debilizam.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 11:19   #24 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Jučer popodne ravno iz Bruxelesa doletio Sanader, Šeks, Bebić, Čobanković, Kirin ... ravno u Osijek otvoriti velebni Esseker centar, pri tome ne znajući ni ime vlasnika centra koji ih je pozvao (Šaponja umjesto Šapina), obavili to pa nastavili u D.Miholjac obilježiti 17. obljetnicu osnivanja HDZ-a tj. održati predizborni skup.
Podjelile se tamo stranačke kapice, zastavice, kola, pivo i malo kobasica podriguša. Održali se govori - fraze, floskule, fraze, floskule ....
Ode cirkus dalje.
Sad mi dođe da pišem o tome kako su za skup izabrali salu sa samo 300 mjesta jer su znali da će jedino tako mala sala biti puna, kako su organizirali autobuse iz okolnih mjesta, kako su ljudi dva dana i dvije noći krečili i uređivali kino salu koja se godinama gotovo ne koristi, kako ni wc-a nigdje nije bilo, kakvo osiguranje u nekoliko razina, kakva klijentela je došla ....

Platili to ljudi, a političari su zato ostavili pregršt obećanja.
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 11:23   #25 (permalink)
Banned

silence

a jebiga .. svi to znaju ... vide svojim očima kaj rade i onda glasaju za njih?
i ko je tu glup?

sorry, ali ako to sve vide i sve im je jasno i glasaju za njih, onda nemaju NIKAKVO pravo prigovarat.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 11:44   #26 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Ej, damfisk, nikad ti se nisam načudio kao danas ... jesi šta pio ovih dana, najprije tamo izvališ glupost na temi o Hajduku i Dinamu pa sad ovdje vrijeđaš nove članove foruma.

Ovo ti ne služi na čast!
Kakvu sam "glupost" izvalio o Hajduku i Dinamu?

Kako sam "vrijeđao" nove članove foruma?

Tip sere o SKJ, a onda ja njega vrijeđam... Zanimljivo, nema šta.. Da ti nisi nešto popio, a?

Citat:
Pravi autor: zeljonar Pogledaj Poruke
Mislim da znam zašto si ovo napisao čovjeku jer ne podnosiš Đapića, zar ne?

Pa on je tvoj kolega pravnik, a uz to je i magistar? ... osporavaju mu magisterij, zar ne?

A što je magisterij (završni rad samo) ... osporava li mu tko položene ispite prije magisterija? A mislim da ako je prepisao taj magisterij da nije jedini ....
... važno da nije kupio fakultet kao mnogi danas. A to ako je prepisao, i ako mu je dodjeljena diploma, to je propust fakulteta, i tu je trebalo smjeniti ljude koji su učinili propust na splitskom fakultetu....

...da nije političar, mislim da se ne bi ni znalo da je prepisao. To su samo napravili jer mu ništa drugo nisu mogli naći. . .
Čista demagogija i mazanje očiju... NIje mi jasno kako ljudi padaju na te jeftine floskule.

Tip je plagijator. To je dokazana i potvrđena činjenica. Tip je svjesnio i otvoreno kršio zakon koji bi, kao zastupnik u Saboru, morao poštovat više od svih.

I onda takav tip, najobičniji plagijator, moralna nula koja nama obraza niti priznat da je plagijator, želi vodit državu? Sramota.

Da ne govorimo o uvlačenju u dupe Tuđmanu i HDZ-u prije 2000. i o otvorenom koketiranju sa ustašlukom...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 11:57   #27 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase

DAMFISK- samoda te podsjetim kaj sam napisao a što je izazvalo tvoj "bijes" a pitam se samo zašto?
citiram:
I HDZ i SDP su u stvari sijamski blizanci, oni su jednostavno desno i lijevo krilo SKJ-u .Mijenjaju se na vlasti ali ništa dobro niti kvalitetno ne nude biračima.Zato je došlo vrijeme za promijene!

Sad mi reci da nisam u pravu, pa koji je to politički kadar tih stranaka? Sve bivši članovi SKJ, uredni polaznici političkih škola na Brijunima,Kumrovcu ....
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 12:00   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,120
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Jednostavno nemrem razumijet kak neko može biti za hsp i to iz samo jednog razloga. a taj razlog je Đapić. tip je lopov, lažov, korumpirana stoka...jednom rječju govno. Zar nije dovoljno to što je frajer lažirao svoj magisterij. Pa to je notorna činjenica i to se zna. I sad je neko za stranku kojoj je gazda lopov.
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 12:00   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
a jebiga .. svi to znaju ... vide svojim očima kaj rade i onda glasaju za njih?
i ko je tu glup?

sorry, ali ako to sve vide i sve im je jasno i glasaju za njih, onda nemaju NIKAKVO pravo prigovarat.
Kroz gotovo sve "političke" postove se provlači isto.
Političari su nesposobni i pokvareni, svoj izbor od naroda shvaćaju kao svoju priliku da se materijalno zbrinu (i svoje potomke), ljudi dvoje treba li uopće izaći na izbore (ako ideš - nemaš za koga glasati jer se u konačnici svi pokažu istim, ako ne ideš - drugi odlučuju za tebe).

Ajd'mo uvest poštene i sposobne političare odnekud (npr. iz Irske), ionako uvozimo sve i svašta jer je proizvodnja unštena!

Zadnji Uredio anthlon : 16-03-07 u 12:05.
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 12:04   #30 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Kroz gotovo sve "političke" postove se provlači isto.
Političari su nesposobni i pokvareni, svoj izbor od naroda shvaćaju kao svoju priliku da se materijalno zbrinu (i svoje potomke), ljudi dvoje treba li uopće izaći na izbore (ako ideš - nemaš za koga glasati jer se u konačnici svi pokažu istim, ako ne ideš - drugi odlučuju za tebe).

Ajd'mo uvest poštene političare odnekud, ionako uvozimo sve i svašta jer je proizvodnja unštena!
većina nažalost glasa zbog totalno krivih razloga. i dok je tako (a biće uvijek), političari će biti ovakvi kakvi jesu ... ne zavaravam se će se to promjenit. znam da neće.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111