Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Citat: Pravi autor: allman DAMFISK- samoda te podsjetim kaj sam napisao a što je izazvalo tvoj "bijes" a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-03-07, 12:46   #31 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,762
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan'

Citat:
Pravi autor: allman Pogledaj Poruke
DAMFISK- samoda te podsjetim kaj sam napisao a što je izazvalo tvoj "bijes" a pitam se samo zašto?
citiram:
I HDZ i SDP su u stvari sijamski blizanci, oni su jednostavno desno i lijevo krilo SKJ-u .Mijenjaju se na vlasti ali ništa dobro niti kvalitetno ne nude biračima.Zato je došlo vrijeme za promijene!

Sad mi reci da nisam u pravu, pa koji je to politički kadar tih stranaka? Sve bivši članovi SKJ, uredni polaznici političkih škola na Brijunima,Kumrovcu ....
Znači, to je taj čvrsto definiran, moderno profiliran politički program HSP-a.

To je taj "treći put" koji će Hrvatsku izvuć iz crne rupe u koju su je uvukli ovi do sada?

Izvanredno.

Zaključujem da se taj program svodi na slijedeće:

Glasajte za HSP jer mi nismo bili komunisti, a svi ostali su bili komunisti, i zato su fuj, bljak!

Izvanredno, nema šta! Sjajno!!
damfisk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 12:53   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

HSP je pokazao svoju principjelnost koalicijom u Velikoj Gorici, zato su sve ove priče o komunizmu kretenarija ... da treba išli bi u koaliciju sa šešeljevim radikalima, samo da dođu na vlast ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 13:01   #33 (permalink)
nevoljen

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Ma jebe se meni za HSP... ako ćemo iskreno, Rožić i Tadić uopće nisu loši tipovi, čak imaju par pametnih ideja... pogotovo mi se sviša ono sa Isključivim ekonomskim pojasom...

Ja ću uvijek podržat pametnu zamisao, bez obzira s koje strane dolazi

ALI

Glavni lik u toj stranci je Anto Đapić. Plagijator, lažov i tip bez trunke morala koji mijenja političke gazde, terminologiju i ideologiju ko ja čarape (znači, svaki dan)

HSP je za vrijeme tuđmanokracije bio najobičnija štraca, HDZ-ov stroj za dizanje ruku

HSP još uvijek nije 100% i do kraja raskrstio sa ustašlukom, a ustašluk je nešto što organiski ne podnosim. Uostalom, HSP bi kao trebao bit baštinik političke misli Ante Starčevića - a kakve veze, pobogu, Ante Starčević ima sa ustašama?

I na kraju - dotični kolega forumaš allman je kao glavnu i jednu stvar u prilog HSP-u naveo "nisu komunisti, a ovi drugi jesu"... što je, jasno i glasno, kretenski argument koji zaslužuje isti takav odgovor.

A onda je i mene, mrtav-hladan, etiketirao kao komunistu, antihrvata i slično - tipično.

I onda bi svi mi trebali glasat za HSP koji će nas izvuć iz kandži komunizma? Pa da... kad nemaš suvislu ideju, najlakše je iz naftalina izvuć starog dobrog neprijatelja - komuniste. To još uvijek pali, zar ne?

ma daj....
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 13:08   #34 (permalink)
Banned

silence

slažem se .. malo prije sam mu napiso da j najveći problem HSPa Đapić.
s druge strane, pljuvanje po "komunistima" a biti voljan uć u koaliciji sa istima radi vlasti (a da ne pričamo o tome kaj su bili HDZova pudlica) je licemjerno ... zato sam i napiso kaj sam napiso ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 13:48   #35 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
allman se izdvaja iz mase

Ekipo, mislio sam da će te biti ipak malo konkretniji! Kad nemate jačih argumenata protiv HSP-a Vi odmah uvijek izvlačite Đapićev magisterij (slažem se tu s Vama), ustaštvo, usporedbu s Šešeljovim radikalima (smiješno i glupo) pa A.Strčevića i paralele s ustaštvom....zašto onda ja nebi zastupao tezu kako su vodeći ljudi HDZ/SDP bivše komunjare SKJ i udbaši.Imenovani su upravo bili osobno protiv HSP prijedloga o lustraciji prije nekoliko godina! Otvaranjem njihovih dosijea javnost bi vidjela s kime ima posla a ovako dragi moji živite i dalje u zabludi kako su isti moralni i ispravni (a možda su Vam zatvarali djedove i očeve u ne tako davna vremena).Ne tvrdim da u HSP-u nema negativaca ali dozvolite da i drugi članovi foruma imaju svoje mišljenje koje se očito razlikuje od vašeg ljevičarskog .
I zapamtite pravaš ne znaći biti ustaša ,već je to svjetonazor koji se stjeće kućnim odgojom i hrvatskom tradicijom i hrvatskim korijenima.
allman je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 14:02   #36 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Ne tvrdim da u HSP-u nema negativaca ali dozvolite da i drugi članovi foruma imaju svoje mišljenje koje se očito razlikuje od vašeg ljevičarskog .
sad ću ti objasnit jednom za svagda .... i ako misliš nastavit objavljivat postove na ovom forumu, onda se potrudi zapamtit ....

jel ti iko reko da nešto ne možeš reć? objavit? ne? e onda dobro.
prestani etiketirat ljude, danas si već dobio opomenu, mene iskreno boli kurac šta postaš, dok je u okvirima zakona RH, dakle nema poticanja na rasnu, vjersku i sličnu mržnju. ali ovdi, na ovom djelu foruma, nećeš stalno ljude prozivat i etiketirat samo zato kaj se ne slažeš s njihovim mišljenjem, jer ćeš popit ban iste sekunde. piši, radi šta hoćeš ... niko ti neće zabranit da kažeš šta misliš. prekorači još SAMO JEDNOM moju dobru volju ... i gotovo.

ako ti ne odgovaraju ljudi koji ovdi postaju (a ima sa svih strana političkog spektra), onda su ti vrata širom otvorena i kad odlaziš nemoj zalupit ...

COMPRENDE?????
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 14:10   #37 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,911
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Nije govno nego se pas posro. To je kad se te svoje floskule izbace van.
Znaci, HDZ/SDP ne valja jer su unutra udbasi? Ma hajde. Ne valja zato jer su svi hrpa lopova. Kaj se mene tiče mogu biti i KGB
A vi ste OK jer eto odgajani ste u duhu hrvatstva? I to će mi donijeti kruh na stol
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 14:13   #38 (permalink)
Gazim kupus, povoljno

Datum registracije: 02-01-06
Godina: 23
Poruka: 3,188
fuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masifuzija je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku fuzija Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fuzija

S jedne strane mozda bi volio bi da dodje na vlast neka stranka koja još nije bila na vlasti na državnoj razini, jer ovi ne da se nisu iskazali, naprotiv. Al to je dvosjekli mač jer mogu ti razmišljat da bi mogli oni pokrast ako još što ostalo.

Kad popijem litru-dve, litru-dve,
lijepe su mi žene sve, žene sve
fuzija je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 15:22   #39 (permalink)
nevoljen

A eto, nemam pametnijeg posla, pa da se malo pozabavimo o ovim "izljevom"...
Dakle:

Citat:
Ekipo, mislio sam da će te biti ipak malo konkretniji! Kad nemate jačih argumenata protiv HSP-a Vi odmah uvijek izvlačite Đapićev magisterij (slažem se tu s Vama), ustaštvo, usporedbu s Šešeljovim radikalima (smiješno i glupo) pa A.Strčevića i paralele s ustaštvom....
Šta ćeš konkretnije od toga:

1. Đapićev "magisterij" - zar to nije dovoljno konkretno
2. ustašluk - zar Đapić i ekipa nisu dizali desnicu, odlazili na mise za Pavelića i slične pizdarije
3. nitko nigdje nije usporedio HSP sa Šešeljom ni sa radikalima - otkud ti to?
4. Ante Starčević - zar on nije utemeljitelj Hrvatske Stranke Prava, zar on nije formirao temeljnu pravašku ideologiju? Jest. A kakve veze on ima sa ustašlukom kojeg se još uvijek potpuno ne odriče današnji HSP? Nikakve. Ti očito nisi shvatio što sam ja želio reć - da bi današnji HSP mogao bit istinska pravaška stranka mora se odreć ustašluka jer ni utemeljitelj stranke Ante Starčević nije imao nikakve veze sa ustašlukom. U protivnom, neka se prozovu ustaškom strankom, a ne strankom prava.

Citat:
zašto onda ja nebi zastupao tezu kako su vodeći ljudi HDZ/SDP bivše komunjare SKJ i udbaši.Imenovani su upravo bili osobno protiv HSP prijedloga o lustraciji prije nekoliko godina! Otvaranjem njihovih dosijea javnost bi vidjela s kime ima posla a ovako dragi moji živite i dalje u zabludi kako su isti moralni i ispravni (a možda su Vam zatvarali djedove i očeve u ne tako davna vremena).
Moji gore navedeni prigovori protiv današnjeg HSP-a puno su argumentiraniji od te priče "svi drugi su zli komunisti, glasajte za HSP jer tamo nema komunista" koju ti forsiraš.

Optužuješ mene da nemam argumenata, a ti ko' pokvarena ploča ponavljaš klasičnu HSP-ovu mantru o zlim komunistima i lustraciji, te mračnim udbaškim silama koje jedna čekaju da pozatvaraju prave Hrvate kao što su to vjekovima čini i našim djedovima.

BTW - moji djedovi i moj otac nikad nisu bili u zatvoru.

Citat:
Ne tvrdim da u HSP-u nema negativaca ali dozvolite da i drugi članovi foruma imaju svoje mišljenje koje se očito razlikuje od vašeg ljevičarskog .
I zapamtite pravaš ne znaći biti ustaša ,već je to svjetonazor koji se stjeće kućnim odgojom i hrvatskom tradicijom i hrvatskim korijenima.

Imaj ti svoje mišljenje, tko ti brani... Forum i jest ovde da se razmjenjuju mišljenja.

Ali očito imaš problem sa tuđim mišljenjem koje se razlikuje od tvoga.

Ja cijelo vrijeme govorim da pravaš ne znači bit ustaša, ali da se današnji HSP još uvijek nije distancirao od ustašluka. Upravo taj HSP o kojem toliko trubiš potencira izjednačavanje ustašluka i pravaštva, što je po mom mišljenju nedopustivo.

A kad smo već kod kućnog odgoja, mene su kod kuće odgajali da ne etiketiram druge "komunjarama" i "antihrvatima" samo zato što ne žele glasat za HSP.

Toliko o tome.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 15:47   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,130
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

današnji Hsp nema nikakve al baš nikakve veze s idejama Ante Starčevića,
kao i uostalom ni Hss s Radićem...
Žao mi ih je obojice kaj ih takvi jadnici iskorištavaju (njihov lik i djelo)..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113