| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk BTW - moji djedovi i moj otac nikad nisu bili u zatvoru. Komunjaro jedna udbaska!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,910
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Komunjaro jedna udbaska!!! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' To ti njega tako etiketiraš da skreneš pažnju sa svoje komunističke prošlosti! ![]() Damfisk- koliko se sjećam HSP se potpuno ogradio od svog koketiranja s ustaštvom, i Đapić se išao u Jeruzalem pokloniti Židovskim žrtvama u Drugom svj. ratu... Što bi po tebi još trebali učiniti? Zasad mi HSP potencijalno izgleda kao najmanje zlo od ponuđenih, glede izbora- nema šanse da dam glas za HDZ, SDP ili HNS. HSLS i HSS su stranke koje ne bi prepoznale program da im pljune u lice: idealne 'udavače' koje mijenjaju ruke za fotelje...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #44 (permalink) | |||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Citat:
![]() Citat:
Ako je to tako, onda sve OK. Citat:
Nije problem u tome.... problem je u činjenici da je kolega forumaš allman rekao, parafraziram, "Glasajte za HSP jer su u HDZ-u i SDP-u sve bivši komunisti". A to je bedastoća...
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |||
| | |
| | #45 (permalink) |
| Radost Europe | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Allmane, uči od svog šefa što moraš učiniti da bi se svidio ljudima tj glasačima. Mada o tekućem HSP imam dosta dobro mišljenje, recimo cca 20 % (a za razliku od HDZ i SDP koji su na -3 ), ovakav tvoj nastup odbija svakog tko imalo misli svojom glavom. Isto si tako izazvao negativnu reakciju ostalih forumaša. Ne vjerujem da bi bilo ovoliko žuči da nisi išao đonom.Kakvi komunisti, kakvi bakrači, kakve budalaštine? Jedino što još iz prošlog tisućljeća pamtim je ekipa koja je pokrala državu dok su je njenog imena bila puna usta. Bitno je ono što dolazi! HSP? Ok, ali ne ovakvim načinom.
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Previše ste se žustro bacili na politiku, i previše ekstremno većina vas piše. Kao prvo, u našoj politici se previše izvlači rublje prošlosti, te SDPovci komunisti, te HSPovci ustaše, te HDZovci lopovi, te ovi onakvi, ovi ovakvi .... Mislim da mi mlada generacija, moram razlučiti neke stvari, kao npr. to da u svakom žitu ima kukolja, a i u kukolju se može naći žita ... Nemojmo nikoga etiketirat. Ja sam trenutno po razmišljanju pravaš, a nisam oduvijek bio. Zašto, to sam već obrazložio, jer jednostavno Tadić, Tomašić, Rožić, Trgovčević ... su dream team Sabora, i barem pošteno zarađuju plaću. Znači, svaki zastupnik HSP-a pošteno zarađuje plaću, a ne kao neki koji nisu riječi progovorili u mandatu 4-erogodišnjem. Prekinimo s tim da su HSPovci ustaše, jer ja mislim da je HSP "mila majka" prema bilo kojoj desničarskoj stranci u modernoj europi, i da je u zadnji par godina svojim postupcima pokazala da nema u sebi ksenofobije, niti rasne nesnošljivosti i sl ... Što se tiče SDP-a, ja osobno i tamo cijenim neke ljude, i dragi su mi kao npr. "ima jedan mladji Milanović", ne znam točno kako mu ime, ali ja guštam kad je on na TV-u, posebno kad ima na suprot sebe HDZovce. Isto tako, simpatičan mi je Bandić, ma što mnogi mislili o njemu... Što se tiče HDZ-a, vjerujte mi da u njihovoj stranci ja ne vidim niti jednog pozitivca!!! I da sam ja na čelu HSP-a, nikada ne bi išao u koliciju s njima, pa taman zauvijek ostao u oporbi. Mislim da čak SDP bolje štiti državne interese i malog čovjeka od HDZ-a, ali pošto mi se gade neki njihovi postupci, rađe bi dao glas pravašima ovaj put . . . Nakon ovoga će me napasti i pravaši, i ovi drugi koji su za HDZ, i SDP ... jer sam pogrdio i pohvalio pomalo obje strane. Da se ja pitam, ja bi personalizirao izbore, i napravio bi otvorene liste, tako da onaj sa broja 31. na listi može ući u sabor, a da ne mora onaj ni sa br. 1 ako ne skupi dovoljan broj glasova. Rasčistimo s proslošću, ali na način da se kazne pojedinci za svoja nedjela, da mi mlađi imamo čistu budućnost. Zakon o lustraciji se mora napraviti, i isto tako se treba zabraniti veličanje ustaštva, komunizma i svih totalitarnih režima . . . Ako ćete moju preporuku poslušati, glasujte za koga želite, samo nemojte za HDZ molim Vas!!! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Nisi ti ništa novog napisao... sve je to odavno poznato Cijela se rasprava pokrenula upravo zbog "izvlačenja rublja iz prošlosti" jer je kolega forumaš allman mrtav-hladan etiketirao SDP i HDZ kao "stare komunjare" i provalio da trebamo glasat za HSP jer oni nisu "stare komunjare". Dakle, ne zato što imaju dobar program, što imaju ideju kako unaprijed zemlju i poboljšat život, nego baš, samo i jedino zato što "nisu stare komunjare". A to je ono na što sam se ja nasmijao.... i što smatram da je glupo razmišljanje. Žito, kukolj, kukolj, žito... ta fraza mi već pomalo ide na živce... iako je istinita Ali tu frazu - koju sam spominješ - treba primijenit i na HDZ... jer i njihovom žitu ima kukolja, ili u njihovom kukolju ima žita (kako ti se više sviđa) Na primjer, Kalmeta je skroz uredan lik (prema hrvatskim političkim standardima) i meni osobno prihvatljiviji od Banditića Ako ti se sviđaju Tadić i Rožić, ne znači da si "pravaš"... meni su osobno i jedan i drugi prilično pozitivni likovi, ali to ne znači da ću glasat za straku stranku kojoj je na čelu Anto Đapić. Ako su njih dvojica članovi te stranke, znači da im ne smeta Anto Đapić, a meni smetaju ljudi kojima Anto Đapić ne smeta. I na kraju: Zakon o lustraciji pretvorio bi se u instrument odmazde i "čišćenja starih neraščišćenih računa"... Veličanje ustaštva i drugih totalitarnih režima već je zakonom zabranjeno.
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,870
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' Damfisk, samo što se ovo zadnje, kol'ko vidim baš i ne primjenujue- ona priča sa šećerom je ništa prema 'nedostaku' priče s duhanom Tito koji mo'š vidjeti na svakom kiosku... Ako me sjećanje ne vara, dotičnom je na duši preko milijun ljudi, a on se pretvara u neku pop ikonu kao i Che. Glede lustracije- tko ima sve te podatke o suradnicima tajnih službi: isti oni koji su nam namjestili aferu sa dizanjem židovskog groblja na Mirogoju zar ne? Lustracija- ako dosad nisu uspjeli stati onom Manoliću na kraj, onda ne će uspjeti nikome- pa bolje onda uštediti trud i živce oko cijele stvari.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' ...sinoć sam gledala " Man of the year " - e da takav čovjek vodi državu.......
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 37
![]() | Re: 'HDZ nedovoljno pošten, SDP premalo poduzetan' I na kraju: Zakon o lustraciji pretvorio bi se u instrument odmazde i "čišćenja starih neraščišćenih računa"... Veličanje ustaštva i drugih totalitarnih režima već je zakonom zabranjeno.[/quote] Iako sam se povukao ne želeći razglabati više o "pogledima na HSP" moram reagirati.Opet Damfisk povlačiš paralelu HSP----ustaštvo a nepotaknut ni od nikoga, pa sam onda ja opterećen prošlošću, baš svašta.... Lustraciju vidiš kao moguću odmazdu, indirektno priznajući postojanje " kadrova" ali radi mira u kući bolje je ne provoditi..... i tu se donekle slažem stobom O SDP-u i njegovim korijenima sve ćeš naći pod POLITIKA svježa tema :SDP u izbore sa sloganom " Srce je lijevo" ali ovdje se radi se nažalost o vremenu sadašnjem ali mentori su i dalje isti.... Lijep pozdrav! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdz, nedovoljno, poduzetan, pos ten, premalo, sdp |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:19.

Svi smo mi MASS SARR
Iako sam se povukao ne želeći razglabati više o "pogledima na HSP" moram reagirati.