Nema radikala u Hrvatskoj... koji ti je vrag, ta da bi bilo čuli bi svi....
Jedini pravi radikal je Glavaš, a svi znamo šta se dešava trenutno sa njim....
Raspravljate o temi Hrvatski radikali?????? u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; Pravi autor: tony-soprano daj izadji s ove teme molim te...kvariš državu i ovaj forum te svi kao ti naime... po ...
Nema radikala u Hrvatskoj... koji ti je vrag, ta da bi bilo čuli bi svi....
Jedini pravi radikal je Glavaš, a svi znamo šta se dešava trenutno sa njim....
Zadnji Uredio anthlon : 26-01-08 u 06:57
Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi....
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Hercegovinu Hrvatskoj i to cijeli Mostar, a ne pola....gospodine damfisk ne obraćajte mi se više!
Tako nekako
Tražila sam filmove o Bleiburgu, pucala me faza proučavanja 2. svjetskog rata kada sam bila 3. ili 4. srednje. A to je bilo jako blizu srednje, pa...A tamo je i uredništvo Hrvatskog slova... oni su imali te neke DVD-e.
Čekaj samo bi drugu polovicu Mostara?! Ja sam za Hercegovinu onakvom kakva je upisana u kartama, sve do planine Ivan sjeverno, pa dole do Duvna.
Ps. Ja se šalim u vezi Hercegovine, ali eto u svakoj šali pola tužne istine![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
To su samo želje i snovi
Čovjek ima pravo sanjati i želiti. Zar ne?
naravno da ima. ali zašto se onda čudimo kada jelinčič svojata istru? to su spike na toj razini.