| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Hrvatski radikali?????? u Politika forumu; Citat: Pravi autor: tony-soprano daj izadji s ove teme molim te...kvariš državu i ovaj forum te svi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Uistinu demokratski. Da ne kažem tolerantno. A nadasve pluralistički. Bravo, majstore... uspio si dosegnut razinu do koje je Staljin dolazio godinama. Svaka ti čast. ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Hrvatski radikali?????? Nema radikala u Hrvatskoj... koji ti je vrag, ta da bi bilo čuli bi svi.... Jedini pravi radikal je Glavaš, a svi znamo šta se dešava trenutno sa njim....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio anthlon : 26-01-08 u 05:57. |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
I da, u Gundulićevoj su, blizu mi bila srednja. Slučajno sam se jednom našla u njihovim prostorijama, majko mila. ![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 237
![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Hercegovinu Hrvatskoj i to cijeli Mostar, a ne pola....gospodine damfisk ne obraćajte mi se više!
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() Tražila sam filmove o Bleiburgu, pucala me faza proučavanja 2. svjetskog rata kada sam bila 3. ili 4. srednje. A to je bilo jako blizu srednje, pa... A tamo je i uredništvo Hrvatskog slova... oni su imali te neke DVD-e.Čekaj samo bi drugu polovicu Mostara?! Ja sam za Hercegovinu onakvom kakva je upisana u kartama, sve do planine Ivan sjeverno, pa dole do Duvna. ![]() Ps. Ja se šalim u vezi Hercegovine, ali eto u svakoj šali pola tužne istine ![]()
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,762
Prisvajanje teritorija druga međunarodno priznate države naziva se "pozivanje na agresiju" i protivno je svim međunarnodim pravnim normama. To je otprilike ono što je Srbija radila Hrvatskoj. Znači, tvoj "radikalski" program svodi se na kopitanje srpske logike. Bravo ![]()
__________________ Boja ...Bila boja je boja; bila boja je najbolja na svitu i niko mi ne more reć' da nije tako! | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:24.