| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Hrvatski radikali?????? u Politika forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #46 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,222
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Niti jedna osoba pri zdravoj pameti ne želi se na bilo koji način povezivat niti pozivat na kontinuitet sa bilo kakvom nacističkom tvorevinom, tekovinom ili nečim sličnim.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Zato sam stavila smajliće. See?! ![]() Samo sam morala korigirati netočan navod. Ps. A sad idem dalje učiti. Ovo je npr. odlična karta. ![]() Ps. De mi spoji postove Anthlon, ispričavam se. Zadnji Uredio sahasa : 28-01-08 u 19:15. | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 227
![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Razmislite malo
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent | |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? ajde molin te nek mi neko reče kad je u to u zadnjih 500 godina hercegovina bila u hrvatskoj. samo mi nemojte pavelića spominjat. NDH nije bila ni neovisna, ni država, a bome ni hrvatska obrazujte me pliz ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.