| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Hrvatski radikali?????? u Politika forumu; Citat: Pravi autor: tony-soprano prihvati se nekih drugih stvari ti ocito ne mariš za Hercegovinu i Hrvate koji tamo ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
A kako ti znaš za koga ja marim? A ti, kao, mariš za Hrvate u Hercegovini? Na koji način ti to mariš? Tako da lažeš o broju Hrvata koji žive u Hercegovini?
__________________ Pa mi je ža, ća san te upoznava ja. Sa' mi je ža, ća te volin ja. | |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 939
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Ta ista retorika je bila i primljenje i u predizborno kampanji kada je bilo rečeno kako je onaj koji je za preispitivanje glasovanja dijaspore protiv Hrvata iz Bosne, tj. 'ne mari za Hrvate' ![]() | |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 230
![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Prvo moderatori za ovaj dio foruma su ljudi centra, ne ljevice. Ja mislim da sam ja jedini ljevičar ovdje (barem koji se tako izjasnio) i odbacujem svaku glupost tipa ekstremist i marksist. Ako je netko lijevo orijentiran, to ne znači automatski da je komunjara!!! | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,029
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
![]() Ah, našlo bi se još njih nekolicina.
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe | |
| | |
| | #68 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 939
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Citat:
Jel znaš što uopće jedan pravi ljevičar zastupa? Jel znaš što je ekstremna ljevica? Jel znaš što je marksistička ljevica? Jel znaš što je ekstremna marksistička ljevica? Mislim da ne znaš! Zato te molim da ne etiketiraš ljude okolo koristeći etikete koje su od nekoga čuo a bez da i sam znaš što koriste! OK? Mislim da je tako najpoštenije ![]() | ||
| | |
| | #69 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,029
![]()
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe | |
| | |
| | #70 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 230
![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:19.