Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Hrvatski radikali?????? u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica Varijacije na temu Ne. To nisu varijacije na temu... Postoje itekakve razlike, ali nekome laiku se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-02-08, 16:26   #71 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 944
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto
Re: Hrvatski radikali??????

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Varijacije na temu
Ne. To nisu varijacije na temu...

Postoje itekakve razlike, ali nekome laiku se to mogu činiti kao varijacije na temu...

To sam ga namjerno pitao jer koristi te ektikete na način iz kojega se može zaključiti kako uopće ne pravi razliku između tih pojmova već ih koristi kako bi nekoga uvrijedio ili što je već namjeravao...

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
nemoraš branit svog brata po stavovima jer ovo isto što sam rekao vrijedi i za tebe ma koliko ti to poricao i meni prodavao maglu kao i on! Ne kupujem maglu!
Ne branim ja nikakvog brata po stavovima...
A i činjenica kako imaš izgrađen stav o nečemu i ne želiš ga promijeniti bez obzira na činjenice više govori o tebi nego o meni...
I bez brige ja ne prodajem maglu

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 16:48   #72 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,146
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke

Postoje itekakve razlike, ali nekome laiku se to mogu činiti kao varijacije na temu...

To sam ga namjerno pitao jer koristi te ektikete na način iz kojega se može zaključiti kako uopće ne pravi razliku između tih pojmova već ih koristi kako bi nekoga uvrijedio ili što je već namjeravao...
A ja kažem da su to meni varijacije na temu iste gluposti.
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 17:35   #73 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 243
tony-soprano se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke

Ne branim ja nikakvog brata po stavovima...
A i činjenica kako imaš izgrađen stav o nečemu i ne želiš ga promijeniti bez obzira na činjenice više govori o tebi nego o meni...
I bez brige ja ne prodajem maglu
istina..to govori da sam čovjek sa stavom za razliku od okorjelih ljevičara poput tebe i damfiska jer ste vi očito previše zaluđeni Marxom i sličnim smiješnim likovima!
Odgovori sa citatom
Star 02-02-08, 19:20   #74 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 944
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A ja kažem da su to meni varijacije na temu iste gluposti.
Ha,čuj, nekome su to gluposti a nekome i nisu...Ali je u svakome slučaju glupost koristiti to način kakav je demonstriran

Citat:
istina..to govori da sam čovjek sa stavom za razliku od okorjelih ljevičara poput tebe i damfiska jer ste vi očito previše zaluđeni Marxom i sličnim smiješnim likovima!
Hm, 'okorjeli ljevičar', što to znači? Stvarno mi nije jasan taj pojam pa ako bi mogao (bez da me vrijeđaš) to pojasniti

Inače, za tvoju informaciju (iako ti to očito ništa ne znači) ja nisam 'zaluđen Marxom'...A i sve da je jesam sumnjam da ti uopće poznaš učenje Marxa pa da bi ga mogao i u praksi prepoznati

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 15:14   #75 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,803
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
A kako ti definiraš marksizam?

Kao ono što je suprotno tvojim pizd... ovaj, "stavovima"?

Ajde, daj mi reci... živo me interesira....
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 18:07   #76 (permalink)
Regularni forumas

uzalud vam trud svirači trošit riči na ovakve ljude ko što si ti
Odgovori sa citatom
Star 03-02-08, 18:09   #77 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,803
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Dakle, ne znaš kako definirat marksizam.

To sam i pretpostavljao.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-02-08, 14:11   #78 (permalink)
Regularni forumas

oprosti što tvoj pametni mozak zamaram time..izvini
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 20:08   #79 (permalink)
Banned

Datum registracije: 19-02-07
Poruka: 329
rasovicz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku rasovicz Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku rasovicz

vi ste haos rasprava onih o necemu sto se moze samo jos procitati pa makar su kod vas radikali manjina kod nas 50%-50% pa vi sad vidite
rasovicz je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 19:30   #80 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: rasovicz Pogledaj Poruke
vi ste haos rasprava onih o necemu sto se moze samo jos procitati pa makar su kod vas radikali manjina kod nas 50%-50% pa vi sad vidite
nažalost u nas je previše ljevičara i to ekstremnih, a u vas premalo...posudit ćemo vam drage volje i damfiska i sunku
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113