| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Hrvatski radikali?????? u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica Varijacije na temu Ne. To nisu varijacije na temu... Postoje itekakve razlike, ali nekome laiku se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Ne. To nisu varijacije na temu... Postoje itekakve razlike, ali nekome laiku se to mogu činiti kao varijacije na temu... To sam ga namjerno pitao jer koristi te ektikete na način iz kojega se može zaključiti kako uopće ne pravi razliku između tih pojmova već ih koristi kako bi nekoga uvrijedio ili što je već namjeravao... Citat:
A i činjenica kako imaš izgrađen stav o nečemu i ne želiš ga promijeniti bez obzira na činjenice više govori o tebi nego o meni... I bez brige ja ne prodajem maglu ![]() | |
| | |
| | #72 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #73 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 243
![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent | |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 944
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Ha,čuj, nekome su to gluposti a nekome i nisu...Ali je u svakome slučaju glupost koristiti to način kakav je demonstriran Citat:
![]() Inače, za tvoju informaciju (iako ti to očito ništa ne znači) ja nisam 'zaluđen Marxom'...A i sve da je jesam sumnjam da ti uopće poznaš učenje Marxa pa da bi ga mogao i u praksi prepoznati ![]() | |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Kao ono što je suprotno tvojim pizd... ovaj, "stavovima"? Ajde, daj mi reci... živo me interesira....
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,803
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Dakle, ne znaš kako definirat marksizam. To sam i pretpostavljao.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 243
![]() | Re: Hrvatski radikali?????? nažalost u nas je previše ljevičara i to ekstremnih, a u vas premalo...posudit ćemo vam drage volje i damfiska i sunku
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:28.