| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Hrvatski radikali?????? u Politika forumu; desnih ekstrema u nas ima 3-4%, sa hsp-om (upitno je kakva su oni stranka uopće) skupa do 9% ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? desnih ekstrema u nas ima 3-4%, sa hsp-om (upitno je kakva su oni stranka uopće) skupa do 9% livih ekstrema u nekoliko stranaka sve skupa niti 1 % soprano, to su brojke, ma koliko tebi ne odgovarale ![]() znači samo 10% ekstrema ![]() dokazuje da je hrvatska jedna ipak razvijena zemlja usprkos sopranu&Co ![]() |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
![]() Ajmo onda ovako: Što je po tebi uvreda nekome reći da je ljevičar? Koliko ja znam to je legitimna pozicija (opredjeljenje) kao što je legitimno biti i desničar... Ajde jednostavno priznaj da bi ti ljudima zabranio da budu ljevičari a one zagrižene ljevičare (koje ti nazivaš ekstremnima) bi poslao na Goli otok.. Stvarno žalosno ![]() | |
| | |
| | #85 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Citat:
pa o čemu pričaš? ima ih i desnih i lijevih i ne da nisu dopušteni nego sa svojim idejama su smiješnji i ivan ninić i vladimir bebić i miroslav tuđman i svojedobno nenad ivanković.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | ||
| | |
| | #86 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Citat:
Bravo! samo neznam kako se daje reputacija imaš od mene ++++++
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,012
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? hvala, meštre! klikneš na ovu vagu ispod avatara i broja poruka.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #88 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? Samo da pojasnim ovim gostima koji su tu na forumu odnedavno, a nisu upoznati sa mentalnim sklopom prosječnog hrvatskog desničara... Dakle, to vam ide otprilike ovako: svi oni koji smatraju da su ustaše nešto loše, da je Ante Pavelić zločinac i da Franjo Tuđman nije svevišnji koji se spustio na zemlju kako bi Hrvate izveo na pravi put, su ekstremni ljevičari koje treba usmrtit na Golom Otoku To bi bila jedna opća formula, a postoje i raznorazne finese, kao na primjer: jugonostalgičar = svaki onaj koji se usudi implicirat da današnja Hrvatska nije idealna država srbofil i dijete jugooficira = svaki onaj koji se usudi implicirat da ubojica Srbina treba odgovarat pred zakonom genetski neprijatelj hrvatske samostalnosti = svaki onaj koji se usudi implicirat da su tijekom Domovinskog rata počinjeni zločini i od strane hrvatskih vojnika Ima toga još... Ali sve se takvi "jalnuški diletanti" mogu podvest pod zajednički nazvnik "ekstremnih ljevičara" Takav je, naime, mentalni sklop "hrvatskog radikala"
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Hrvatski radikali?????? Zgodne definicije. Imaš rep+ od mene. Jbg., ne mogu sad, a do sutra ću sigurno zaboraviti. Ta vaga koju spominje Ševa mi je oduvijek ličila na zgužvani smotak papira pa mi nije bilo jasno kako se daje reputacija (nagrada) pomoću nečega što treba ići u kantu za otpatke.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatski radikali?????? doda bi i da prosječni hrvatski desničar ima: srbina/pravoslavca/muslimana/komunista/homoseksualca u familiji (otac, mater, dida, baba) il u tazbini (supruga/muž il neko iz njihove familje), il pak im se dite vjenča za jednog od gore navedenih. ako nema ništa od toga onda im ljubavnica/ljubavnik pripada toj grupaciji. a ako nije ništa od toga onda prosječni hrvatski desničar je/bio nešto od gore navedenog. btw meni ta vaga više sliči na neko mutant bilo stablo
__________________ Najbolji sam, uooueeee, prognozer ja, na ovom svijetu ja sam najbolji. Para papa para pa paaa Zadnji Uredio marinkoM8 : 09-02-08 u 16:31. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

klikneš na ovu vagu ispod avatara i broja poruka.