| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Hrvatsko-srpski sex u Politika forumu; Nađoh jednu zanimljivu temu, pa rekoh da vidim šta misle veliki hebači sa Croportala o njoj. Znači; Tko tu koga ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko bi koga? | |||
| Hrvat bi ga poderao | | 4 | 14.29% |
| Srbin bi ga počepao | | 2 | 7.14% |
| Došao bi Bosanac i izbušio ih obojicu | | 22 | 78.57% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hrvatsko-srpski sex Nađoh jednu zanimljivu temu, pa rekoh da vidim šta misle veliki hebači sa Croportala o njoj. Znači; Tko tu koga jebe? Hrvati srbe ili možda srbi hrvate? Srbi se kurče, Hrvati se kurče. Ne moze neovisan promatrač utvrditi ko je veći jebač. Stoga me zanima... Šta mislite da se dohvate ovakva dva muzjaka 058.jpg (image), koji bi izvukao deblji kraj? Odnosno... tko bi guzio, a tko bi primao?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: peanuts and penis gigantica
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex mislim da se mi i srbi medusobno dobro karamo dok bosanci drkaju sa strane
__________________ Dobre barbe i tete vole lipit etikete, a ja, nisan sa ove planete. Ja san cudno dijete, nosin cudne epitete, iman cudne sklonosti. Mama, oprosti. totale psichiatria |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Ne daj Bože da naleti neki Janez, brijem da bi bio double anal na njemu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Napravili bi mu i još jednu rupu pa bi bio pravi DP ![]() ![]() Ma Bosanac bi tu najbolje prošao, dok ovi primaju i guraju, Bosanac bi gurao u Hrvatice, Srpkinje, Bosanke, a ako dođe Mojca onda i bi ga i njoj utjero. Znaš kako se kaže svaka Hrvatica mora imat svog Bosanca. ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Hrvatsko-srpski sex Jok, tebe? ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Hrvatsko-srpski sex teice, bilo je jučer malo alkohola, a ? ![]()
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
![]() |
« Nepokorena Hrvatska
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.