Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Buduci da HDZ nije nista napravil od obecanja od proslih izbora ,pa su uzeli isti program....

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-11-07, 15:38   #91 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
Skunk je zabranio reputaciju
Re: Izbori 2007

Buduci da HDZ nije nista napravil od obecanja od proslih izbora ,pa su uzeli isti program.
Skunk je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 16:42   #92 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 21
jadna_ja se izdvaja iz mase
evo opet. ja isto tako nisam kompetentna da ikoga osuđujem ili prosuđujem, ali ovaj mi je topic nabijen nekakvom agresivom. što se tiče sdp ovog programa, neke njihove točke se kose s mojim stavovima. legalizacija marihuane, ukidanje 0.0 promila, "pljuvanje" po crkvi (ukidanje vjeronauka i to), a i ona šemica sa planskim gospodarstvom. smrdi mi na sssr.jebiga, naprosto ne volim takve komunističko/liberalno/ekstremne poteze. ja se ispričavam ako se netko mojim postom osjetio povrijeđen, ali to samo znači da se prepoznao u mojim riječima. nisam nikoga napala direktno.i meni je jadno to što je hdz u reklame stavio 99% hr sportaša, to mi je apsolutno bez veze. rađe bi da mi stavi neke obrazovane ljude, običnog seljaka, radnika, a ne selebritije.naravno, kod svakoga nalazim mane, pa tako i kod hdz-a. a s druge strane, zašto nitko sdp-u ne uzima bandića za zlo??? meni je on totalni degen. ne kao esdepeovac, već kao osoba, gradonačelnik ili čime god da se on sve smatra. šta je je , u ove četiri godine hdz-ove vlade se riješilo 90 posto problema koje je ostavila račanova vlada.(pokoj mu na duši). pa zbog toga i nisu mogli učiniti više nego što jesu. zato im dajem drugu šansu. a čim pronađem konkretan program vrlo rado ću ga aploudati ovdje. nou hard filings pipl.

e da, btw, da ne začatavate topic, ako mi imate štogod za reći tu je pm.

Zadnji Uredio anthlon : 10-11-07 u 18:44.
jadna_ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 16:53   #93 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Godina: 22
Poruka: 1,992
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: jadna_ja Pogledaj Poruke
evo opet. ja isto tako nisam kompetentna da ikoga osuđujem ili prosuđujem, ali ovaj mi je topic nabijen nekakvom agresivom. što se tiče sdp ovog programa, neke njihove točke se kose s mojim stavovima. legalizacija marihuane, ukidanje 0.0 promila, "pljuvanje" po crkvi (ukidanje vjeronauka i to), a i ona šemica sa planskim gospodarstvom. smrdi mi na sssr.jebiga, naprosto ne volim takve komunističko/liberalno/ekstremne poteze. ja se ispričavam ako se netko mojim postom osjetio povrijeđen, ali to samo znači da se prepoznao u mojim riječima. nisam nikoga napala direktno.i meni je jadno to što je hdz u reklame stavio 99% hr sportaša, to mi je apsolutno bez veze. rađe bi da mi stavi neke obrazovane ljude, običnog seljaka, radnika, a ne selebritije.naravno, kod svakoga nalazim mane, pa tako i kod hdz-a. a s druge strane, zašto nitko sdp-u ne uzima bandića za zlo??? meni je on totalni degen. ne kao esdepeovac, već kao osoba, gradonačelnik ili čime god da se on sve smatra. šta je je , u ove četiri godine hdz-ove vlade se riješilo 90 posto problema koje je ostavila račanova vlada.(pokoj mu na duši). pa zbog toga i nisu mogli učiniti više nego što jesu. zato im dajem drugu šansu. a čim pronađem konkretan program vrlo rado ću ga aploudati ovdje. nou hard filings pipl.
U redu je, samo piši ovdje kaj god oćeš

Ni meni se ne sviđa Bandić, ali on nije na izborima

Ali to kaj nisu napravili ništa se ne opravdava sa zajebala je prijašnja vlada

Samo nastavi pisat kaj god ti padne na pamet i dobro došla u ovaj dio foruma
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 18:45   #94 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 21
jadna_ja se izdvaja iz mase

eto konačno razumijevanja!weeee! btw, našla sam i program hdz-a
daklem vako:
PROGRAM HDZ-a
uživajte
jadna_ja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 19:08   #95 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,163
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Ovo je izvadak iz HDZ-ovog programa za ove izbore, a ono što je jadna ja stavila je nešto drugo i poprilično staro.

Citat:
IZBORNI PROGRAM HRVATSKE DEMOKRATSKE ZAJEDNICE 2007-2011

Idemo dalje!
Na tim postignućima Hrvatska demokratska zajednica spremna je povesti Hrvatsku dalje, k novim
ciljevima i novomu razvojnom skoku.
Sada je vrijeme da idemo dalje.
Sada je vrijeme da se napredak zemlje osjeti u svakom domu.
Sada je vrijeme da se napredak države osjeti u svakom dijelu društva.
Program novog razvojnog skoka,
bez novih poreza i bez deficita,
program rasta i zapošljavanja,
program znanja i poduzetništva
Glavni ciljevi ekonomske politike Hrvatske demokratske zajednice za Vladu u sljedećem mandatu
polaze od potrebe osiguranja ubrzanog razvoja i novoga razvojnog skoka hrvatskoga gospodarstva
u suvremenim europskim i globalnim tržišnim uvjetima.
Naša gospodarska politika prepoznaje da veća konkurentnost našega gospodarstva zahtijeva modernu
ekonomsku politiku koja će povećavati sposobnost hrvatskoga gospodarstva u pronalaženju
i iskorištavanju poslovnih prilika.
Odbacujemo zbog toga sve ideologije koje zazivaju povratak u socijalističko, administrativno
usmjeravanje gospodarstva i poduzetnika.
Hrvatsku demokratsku zajednicu ne zanima vraćanje u prošlost i eksperimentiranje s dokazano
neuspješnim i povijesno promašenim gospodarskim modelima.
Hrvatska demokratska zajednica čvrsto stoji na stajalištu da je u suvremenome tržišnom gospodarstvu
zadaća države i javnog sektora u gospodarstvu jasna – stvaranje povoljnih uvjeta za poduzetništvo,
jačanje institucija i njihove učinkovitosti u praćenju potreba gospodarstva te osiguranje socijalne
pravednosti i pravedne raspodjele društvenog bogatstva. Zadaća je poduzetničkog sektora
ostvarivanje poduzetničkih prilika i preuzimanje poslovnog rizika.
Kompletan program HDZ-a za razdoblje 2007.-2011. možete skinuti na ovoj stranici-

Skidanje HDZ-a.

Upoznajte neprijatelja jer ćete se tako lakše boriti protiv njega.

Zadnji Uredio anthlon : 10-11-07 u 19:10.
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 19:16   #96 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Dobit ćeš rep++ sutra, nemrem danas

Uglavnom ak ste čuli, da je zabranjen neki spot od HSP-a, gdje spominju HDZ u negativnom kontekstu, pa je tako zabranjen, dok HDZ almighty non-stop pljuje po SDP-u

Kaj mislite o tome?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 19:17   #97 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,273
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

za hdz davati + ...nenene nikako..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 19:18   #98 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
za hdz davati + ...nenene nikako..
Za izjavu na dnu, ne za program
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 19:20   #99 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,273
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

aa da da sad i ja vidim
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 12:42   #100 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-04-05
Poruka: 65
Suhi je zabranio reputaciju

Niko ovo je istina

Suhi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, izbori

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114