| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Buduci da HDZ nije nista napravil od obecanja od proslih izbora ,pa su uzeli isti program.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Graškograd
Poruka: 21
![]() | evo opet. ja isto tako nisam kompetentna da ikoga osuđujem ili prosuđujem, ali ovaj mi je topic nabijen nekakvom agresivom. što se tiče sdp ovog programa, neke njihove točke se kose s mojim stavovima. legalizacija marihuane, ukidanje 0.0 promila, "pljuvanje" po crkvi (ukidanje vjeronauka i to), a i ona šemica sa planskim gospodarstvom. smrdi mi na sssr.jebiga, naprosto ne volim takve komunističko/liberalno/ekstremne poteze. ja se ispričavam ako se netko mojim postom osjetio povrijeđen, ali to samo znači da se prepoznao u mojim riječima. nisam nikoga napala direktno.i meni je jadno to što je hdz u reklame stavio 99% hr sportaša, to mi je apsolutno bez veze. rađe bi da mi stavi neke obrazovane ljude, običnog seljaka, radnika, a ne selebritije.naravno, kod svakoga nalazim mane, pa tako i kod hdz-a. a s druge strane, zašto nitko sdp-u ne uzima bandića za zlo??? meni je on totalni degen. ne kao esdepeovac, već kao osoba, gradonačelnik ili čime god da se on sve smatra. šta je je , u ove četiri godine hdz-ove vlade se riješilo 90 posto problema koje je ostavila račanova vlada.(pokoj mu na duši). pa zbog toga i nisu mogli učiniti više nego što jesu. zato im dajem drugu šansu. a čim pronađem konkretan program vrlo rado ću ga aploudati ovdje. nou hard filings pipl. e da, btw, da ne začatavate topic, ako mi imate štogod za reći tu je pm. ![]() Zadnji Uredio anthlon : 10-11-07 u 18:44. |
| | |
| | #93 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Citat:
![]() Ni meni se ne sviđa Bandić, ali on nije na izborima ![]() Ali to kaj nisu napravili ništa se ne opravdava sa zajebala je prijašnja vlada ![]() Samo nastavi pisat kaj god ti padne na pamet i dobro došla u ovaj dio foruma ![]() | |
| | |
| | #95 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Izbori 2007 Ovo je izvadak iz HDZ-ovog programa za ove izbore, a ono što je jadna ja stavila je nešto drugo i poprilično staro. Citat:
Skidanje HDZ-a. Upoznajte neprijatelja jer ćete se tako lakše boriti protiv njega.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. Zadnji Uredio anthlon : 10-11-07 u 19:10. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.