| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; ma jebem li im majku hadezeovsku... nije mi dosta nervoze sad će još i oni pobjedit... ZAŠTO NEMA TREĆE ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #172 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Da se javi malo teica ![]() Pošto već rekoh da neću glasati za HDZ i SDP onda mogu ravnodušno gledati ovu njihovu borbu. Moji su u gubitku, ali nisam ni očekivala da će oni za koje ja glasala biti vodeća stranka, tako da mi je svejedno.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #175 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
![]() ![]() ![]() A joj... baš mi je žao...šmrc, šmrc...
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #176 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007
__________________ Genius has side effects. |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Hrvati jos jednom dokazuju da su potpune budale a posebno ovi u 5 jedinici,nazalost sve se cini da ce nas hdz voditi i u iduce cetiri godine,jedino ako ostale stranke ne koaliraju s sdp-om
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #180 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 802
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Isus Bog, da mi netko da pušku pogodio bi šukera, bez zajebancije, organski nemrem smislit tu njušku ![]() ja nemrem vjerovat da ova gamad vodi, PA KO JE ZA NJIH GLASAO?! kako je naš narod zatucan to je nevjerovatno, al neka, bolje ni ne zaslužujemo ![]() ljudi stvarno, koji vam je kurac, ja stvarno ne mogu vjerovat da će ti teroristi pobijedit ![]() Više bi volio da jebeni SDSS pobijedi nego ta gamad ![]() imam više povjerenja u srbe i onog puovca nego pedera sanadera, kad ga vidim, kroz ekran bi ga spucao, grrrrr ![]()
__________________ Genius has side effects. Zadnji Uredio daidza : 25-11-07 u 22:40. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:53.