Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica E ovoliko sam ja shavtila i zaključila od SDP-ovog programa Sve bolje od boljega: 1. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-10-07, 19:15   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 947
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto
Re: Izbori 2007

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
E ovoliko sam ja shavtila i zaključila od SDP-ovog programa

Sve bolje od boljega:

1. vjeronauk će izbaciti iz škole,
2. pederima (ispričavam se- homoseksualcima) će dati neka prava (pitaj vraga koja)
3. legalizirat će droge i opijate
4. vratiti 05 promila

Sodoma i gomora.

I još: uvest će porez na dobit i još neke poreze
zabraniti ulazak kapitala sa istoka
upucati lovu u brodogradilišta
objaviti registar branitelja drugi dan čim dobiju vlast
ukinuti pravo glasa dijaspori,

Baš me zanima što je sljedeće iz SDP-ove kuhinje ili ti ga programa.

Kaj si ti namjerno ignorant ili si toliko stranački obojana (pristrana) da ne vidiš kako stvari stoje?

Više o meni
sunka5 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 19:18   #12 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,166
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ne.

Čak još ni ne znam za koga ću glasati.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 19:57   #13 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
E ovoliko sam ja shavtila i zaključila od SDP-ovog programa

Sve bolje od boljega:

1. vjeronauk će izbaciti iz škole,
2. pederima (ispričavam se- homoseksualcima) će dati neka prava (pitaj vraga koja)
3. legalizirat će droge i opijate
4. vratiti 05 promila

Sodoma i gomora.

I još: uvest će porez na dobit i još neke poreze
zabraniti ulazak kapitala sa istoka
upucati lovu u brodogradilišta
objaviti registar branitelja drugi dan čim dobiju vlast
ukinuti pravo glasa dijaspori,

Baš me zanima što je sljedeće iz SDP-ove kuhinje ili ti ga programa.
Razlog više zašto glasat za SDP

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
homoseksualci: ne bi im dao prvao da usvajaju djecu, to nikako
Može neki argument zašto ne?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 21:21   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke

Može neki argument zašto ne?
To je moj stav, ne bi im dao jer mi to nije prirodno. Muškarac i muškarac ne mogu napraviti djecu pa im ne bi ni dao da ga usvoje.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 21:36   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,869
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
To je moj stav, ne bi im dao jer mi to nije prirodno. Muškarac i muškarac ne mogu napraviti djecu pa im ne bi ni dao da ga usvoje.
slazem se,to ne smiju dozvoliti
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 21:43   #16 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,166
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ma zašto ne?! To je svevišnji SDP, on smije sve.

Pa čak i pederima dozvoliti da sklope ženidbu, adoptiraju djecu ili još bolje sklope se s lezbama pa na prave jedno djete invitro. Malo dijete bude kod tata, pa malo kod mama
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 21:51   #17 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

To bi dijete sigurno postalo gay.
Nisam baš siguran da bi SDP dopustio usvajanje djece za homoseksualce.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 23:01   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 234
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Ne znam za koga ću glasati. Hoću prvo vidjeti svih 60 stranaka u specijalnim emisijama pa ću onda odlučiti. Po meni nema izbora bez Vuce i Đure Utješanovića. Način na koji je Đuro na prošlim izborima dobio moj glas je iznad ovih mafijaša. Tip je molio da ga zovu na ručak kad ga sretnu na ulici
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 07:39   #19 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Nisam baš siguran da bi SDP dopustio usvajanje djece za homoseksualce.
Sumnjam da bi to SDP dopustio, ipak se radi o tradicionalnim vrijednostima najkatoličkijeg naroda.
Citat:
Čuj, nekada muško i žensko prirodnim putem nemogu doć do djece, znači ni oni nemogu prirodno napraviti dijete, ali im se dopušta usvajanje.
Citat:
Pravi autor: mirin979 Pogledaj Poruke
slazem se,to ne smiju dozvoliti
Daj neki argument
Citat:
To bi dijete sigurno postalo gay.
Kako su onda nastali pederi? Jer po ovim osnovama dijete heteroseksualnog para je sigurno heteroseksualac?
Ne kužim, što bi taj par to dijete učio da je biti gay ok, a hetero gay
Citat:

Pa čak i pederima dozvoliti da sklope ženidbu, adoptiraju djecu ili još bolje sklope se s lezbama pa na prave jedno djete invitro. Malo dijete bude kod tata, pa malo kod mama
Iskreno boli me kurac za pedere, ali ih se napada bezrazložno, i uskraćuje ono što bi trebalo bit jednako za sve.
Nitko ne govori o sakramentu vjenčanja, pretpostavljam da oni žele samo kod matičara sklopit brak, sumnjam da žele u Crkvi, i to zato jer brak ima dosta pravnih aspekata od kojih su neke opisali kolega ševa i kolega kreky.

Iskreno, ja sam imao dosta negativan stav kad je počeo onaj gay pride (to me i danas pomalo žifcira), ali sam tek kasnije shvatio kolko hrabrosti trebaš imati da kažeš pred svima da si gay, a osobito pred onim neandertalcima koji su ih dočekali na Trgu.

Ali da se maknem od pedera, ja svoj stav gledam na ovaj način:
Recimo općenito po statistikama gayevi su uglavnom visoko obrazovani, imaju para i imaju dobar posao.
Zatim se pogleda onaj jedan par, kaj ima neku jadnu kućicu, pa im je socijalno oduzelo 5. (slovima: peto) dijete, pa su se oni žalili novinama itd., a bez posla su i bez para, zatim na TV-u su bili i jedni romi koji su imali 15 (slovima: petnaest) djece, nisu radili i isto tako živjeli od socijalnog (i to živjeli dobro jer socijalno daje po djetetu neznam kolko), i sada je dopušteno imati tolko djece, a bez posla i novaca su (žive od socijanog samo), a paru koji bi imao dosta para (i isto tako ljubavi prema tom djetetu) nije dopušteno. Moja poanta vjerojatno još nije vidljiva, ali slijedi

Ja to uglavnom gledam kroz djecu, jer dok sam radio u Fažani, na ljetovanje su došli autobusi sa djecom bez roditelja (napuštenom djecom), tek se onda vidi kakav ih život čeka jer se njih šikanira iz doma nakon napunjene 18. (slovima: osamnaeste) godine, tako da oni uglavnom završavaju trogodišnje strukovne škole tipa spremačica, čistačica itd., i statistički ta djeca kad odrastu obično oni napuste svoju djecu koja završavaju u domu za nezbrinutu djecu.

Moja poanta je sljedeća, zašto bi takvo dijete imalo takav život, kada bi moglo imati lagodniji život di bi imali mobitel, kompjuter, internet (znači sve ono u ćemu mi uživamo), dobro školovanje i dobar posao u budučnosti. Jer meni je sebično da oni gore prikazani koji žive od socijalnog i imaju puno djece uopće ne razmišljaju kako je toj djeci ili kako će im biti.

Evo, zahvaljujem se svima koji su post pročitali do kraja

I pitanje za sve oni koji su pročitali post do kraja glasi:
Pretpostavite da ste vi u domu za nezbrinutu djecu, da su vas roditelji tamo ostavili, dal bi ste živjeli tamo i imali onakvu budučnost, ili bi ste odabrali homoseksualni par i živjeli bolje?

Ja bih iskreno izabrao homoseksualni par, a vi?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 09:25   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 947
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

Citat:
Ne.

Čak još ni ne znam za koga ću glasati.

Čudno malo. 'Guraš' SDP-u stvari koje oni nisu rekli niti su dio njihovog predizbornog progrma. To je nešto što HDZ-ovci konstantno rade.
Zato sam te to pitao.

Citat:

Evo to je jedan primjer onoga što sam gore napisao.
Prilično dobro pratim predizbornu kampanju (iako nije niti službeno počela) i moram priznati nisam nigdje čuo od niti jednog SDP-ovca kako govore o tome kako će povećati prava homićima.

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, izbori

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113