| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica E ovoliko sam ja shavtila i zaključila od SDP-ovog programa Sve bolje od boljega: 1. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Kaj si ti namjerno ignorant ili si toliko stranački obojana (pristrana) da ne vidiš kako stvari stoje? | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Citat:
Može neki argument zašto ne? | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 To je moj stav, ne bi im dao jer mi to nije prirodno. Muškarac i muškarac ne mogu napraviti djecu pa im ne bi ni dao da ga usvoje.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,166
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Ma zašto ne?! To je svevišnji SDP, on smije sve. Pa čak i pederima dozvoliti da sklope ženidbu, adoptiraju djecu ili još bolje sklope se s lezbama pa na prave jedno djete invitro. Malo dijete bude kod tata, pa malo kod mama ![]()
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 To bi dijete sigurno postalo gay. Nisam baš siguran da bi SDP dopustio usvajanje djece za homoseksualce.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 234
![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Ne znam za koga ću glasati. Hoću prvo vidjeti svih 60 stranaka u specijalnim emisijama pa ću onda odlučiti. Po meni nema izbora bez Vuce i Đure Utješanovića. Način na koji je Đuro na prošlim izborima dobio moj glas je iznad ovih mafijaša. Tip je molio da ga zovu na ručak kad ga sretnu na ulici ![]()
__________________ gotovo je |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Sumnjam da bi to SDP dopustio, ipak se radi o tradicionalnim vrijednostima najkatoličkijeg naroda. Citat:
Ne kužim, što bi taj par to dijete učio da je biti gay ok, a hetero gay ![]() Citat:
Nitko ne govori o sakramentu vjenčanja, pretpostavljam da oni žele samo kod matičara sklopit brak, sumnjam da žele u Crkvi, i to zato jer brak ima dosta pravnih aspekata od kojih su neke opisali kolega ševa i kolega kreky. Iskreno, ja sam imao dosta negativan stav kad je počeo onaj gay pride (to me i danas pomalo žifcira), ali sam tek kasnije shvatio kolko hrabrosti trebaš imati da kažeš pred svima da si gay, a osobito pred onim neandertalcima koji su ih dočekali na Trgu. Ali da se maknem od pedera, ja svoj stav gledam na ovaj način: Recimo općenito po statistikama gayevi su uglavnom visoko obrazovani, imaju para i imaju dobar posao. Zatim se pogleda onaj jedan par, kaj ima neku jadnu kućicu, pa im je socijalno oduzelo 5. (slovima: peto) dijete, pa su se oni žalili novinama itd., a bez posla su i bez para, zatim na TV-u su bili i jedni romi koji su imali 15 (slovima: petnaest) djece, nisu radili i isto tako živjeli od socijalnog (i to živjeli dobro jer socijalno daje po djetetu neznam kolko), i sada je dopušteno imati tolko djece, a bez posla i novaca su (žive od socijanog samo), a paru koji bi imao dosta para (i isto tako ljubavi prema tom djetetu) nije dopušteno. Moja poanta vjerojatno još nije vidljiva, ali slijedi ![]() Ja to uglavnom gledam kroz djecu, jer dok sam radio u Fažani, na ljetovanje su došli autobusi sa djecom bez roditelja (napuštenom djecom), tek se onda vidi kakav ih život čeka jer se njih šikanira iz doma nakon napunjene 18. (slovima: osamnaeste) godine, tako da oni uglavnom završavaju trogodišnje strukovne škole tipa spremačica, čistačica itd., i statistički ta djeca kad odrastu obično oni napuste svoju djecu koja završavaju u domu za nezbrinutu djecu. Moja poanta je sljedeća, zašto bi takvo dijete imalo takav život, kada bi moglo imati lagodniji život di bi imali mobitel, kompjuter, internet (znači sve ono u ćemu mi uživamo), dobro školovanje i dobar posao u budučnosti. Jer meni je sebično da oni gore prikazani koji žive od socijalnog i imaju puno djece uopće ne razmišljaju kako je toj djeci ili kako će im biti. Evo, zahvaljujem se svima koji su post pročitali do kraja ![]() I pitanje za sve oni koji su pročitali post do kraja glasi: Pretpostavite da ste vi u domu za nezbrinutu djecu, da su vas roditelji tamo ostavili, dal bi ste živjeli tamo i imali onakvu budučnost, ili bi ste odabrali homoseksualni par i živjeli bolje? Ja bih iskreno izabrao homoseksualni par, a vi? | ||
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 947
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Čudno malo. 'Guraš' SDP-u stvari koje oni nisu rekli niti su dio njihovog predizbornog progrma. To je nešto što HDZ-ovci konstantno rade. Zato sam te to pitao. Citat:
Prilično dobro pratim predizbornu kampanju (iako nije niti službeno počela) i moram priznati nisam nigdje čuo od niti jednog SDP-ovca kako govore o tome kako će povećati prava homićima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.