Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Vex Ja bih iskreno izabrao homoseksualni par, a vi? Nema teorije, ni šanse ni ništa. Zaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-11-07, 09:25   #21 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Izbori 2007

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Ja bih iskreno izabrao homoseksualni par, a vi?
Nema teorije, ni šanse ni ništa.

Zašto?!
Postoje toliko heteroseksualni parovi koji ne mogu imati djece, pa ih država jebe, tlači, muči i natovari im milijon papirologije da usvoje djete. Mislim da je jako, jako, jako nepravedno kad bi pored nekog m/ž para djete dobilo neki ž/ž ili m/m par.
Ovo kaj si ti rekao je isključivo materijalne prirode. Ja smatram da postoji nešto puno više od toga što roditelj svom djetetu mora pružiti. Ljubav, privrženost, pravilan odgoj... Ovdje se nameće pitanje koliko to ispravno mogu pružiti homoseksualni parovi?!

Jel da je homosex. prirodna brzo bi mi izumrli. Jasno da ima onih koji prave djecu, a nemaju nikakvih uvjeta da ih odgajaju. Ali za to je djelomično kriva država.
Točno znam, u Švedskoj ako imaš dvoje i više djece dobivaš posebne naknade koje potiču obrazovanje i olakšavaju troškove za djecu. Tako se potiče na više rađanja. Šveđani su mislili da će to povećeti njihov natalitet, nije, ali nemaju tako tih slučajeva gdje su djeca prepuštena domovima i nečijoj milostinji pošto su njegovi siromašni.
Poznavajući malo balkanski mentalitet to bi kod nas definitivno poboljšalo natalitet. Ja mislim da bi takva politika bila ispravna u tim "socijalnim slučajevima", a ne "dat ćemo pederima da usvajaju djecu, jer imamo socijalne slučajeve".

A ovaj argument da su "obrazovaniji" od većine heterosex. parova je prejadan, to je izašlo iz njihove kuhinje. Statistiku i tome slično nigdje nisam vidila. A ako i jesu ne razumjem tvoju poantu... znači djeca koja imaju obrazovane roditelje bivaju bolje odgajana?! Njima se prije treba dati da imaju djecu nego nekom heterosex. paru koji ima npr. završeno samo srednju školu?!
Jadno!

Eto ti argumenata zašto ne pederima djecu!

To je ovaj način razmišljanja:

1.To je metoda kak zajebati sve skupa.
2.Hebeš, a nemreš napraviti djecu.
3.Bez masaže
4.Pack je uži od pizde
5.Možeš poželjeti više prijatelja odjednom

izvan kategorije: imaš paradu

Pa da... imaš pravo, to je sve prirodno i to je sve okej, samo moramo gledati kako je njima dobro, a nama hetero nije. Vidiš kaj sve imaju, a mi nemamo.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 09:29   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

evo vex me trazio argument zasto sam protiv da dozvole homoseksualcima usvajanje djece.Jednostavno to nije prirodno,kako neko dijete moze imati tatu i tatu? a i kakva je buducnost za to dijete,pa i ono bi postalo homoseksualac.To stvarno ne treba dopustiti
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 09:37   #23 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Čudno malo. 'Guraš' SDP-u stvari koje oni nisu rekli niti su dio njihovog predizbornog progrma. To je nešto što HDZ-ovci konstantno rade.
Zato sam te to pitao.
TotalPortal

Samo je pitanje vremena.

Citat:
Pravi autor: sunka5 Pogledaj Poruke
Evo to je jedan primjer onoga što sam gore napisao.
Prilično dobro pratim predizbornu kampanju (iako nije niti službeno počela) i moram priznati nisam nigdje čuo od niti jednog SDP-ovca kako govore o tome kako će povećati prava homićima.
Kao što rekoh, najavljuju ih, samo još treba da ih sprovedu i javno kažu.
Neće me ništa začuditi.

I da... javno jesam protiv SDP-a, jer su debilana od stranke. Račana i dok je on bio na čelu sam iznimno cjenila. Čovijek je znao kako držati one sve njegove ovce na uzici, ali ovaj Milanović i prije službene utrke već se njegova kolegica iz stranke izlajala oko vjeronauka, pa je on morao ispravljati krivu Drinu.

Što je sljedeće. Baš me zanima.

Zadnji Uredio daidza : 01-11-07 u 11:13.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 09:59   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 29-01-06
Poruka: 931
sunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono neštosunka5 ima ono nešto

teica, apsolutno imaš pravo na svoje mišljene i stav o bilo čemu ili bilo kome.
Jedino bi bilo fer, da taj svoj stav formiraš na temelju točnih informacija.
Kažem bilo bi fer, ali ti imaš pravo forimirati svoj stav na čemu god hočeš!

Više o meni
sunka5 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 12:02   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Stvarno jadno ako će neki ovdje glasati za određenu stranku zbog stava prema pederima

Teica, s onakvim fanatičnim stavovima i točkama koje si nabrojala siguran sam da nećeš glasati za Stranku zelenih ili Stranku umirovljenika. Zato nekom drugom prodaj priču da ne znaš za koga ćeš glasati.
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 12:52   #26 (permalink)
Drugarica učiteljica

Pa iskreno neću glasati na za HDZ.

A btw. odkad se to molim te ljude etiketira i omalovažava ne glasaju za jednu od tih stranaka koje si ti naveo?!

Mislim zaista, ako ja imam svoje stavove zašto ne volim SDP onda je to moje legalno pravo. I ako mi se ne sviđa njihov program (a ja nisam navela samo oko prava za pedere, nego i još niz drugih stvari) onda opet kažem; JA NISAM HOMOFOB niti fanatik. Znači čim ti više pašu desinčarske stranke odmah si fašista, nacista i slično.

Prije ste uvijek "desničarima" prebacivali da "ljevičare" etiketiraju kao marksiste, komuniste... ali vidim da su se sad stvari promjenile.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 18:03   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Ja bih iskreno izabrao homoseksualni par, a vi?
Mislim da bi bio u velikoj manjini.
Ako to dijete npr. ima 14 godina i dobije izbor homoseksualni roditelji ili heteroseksualni mislim da se to dijete ne bi dugo dvoumilo. Zamisli kako bi ga ekipa ismijavala da se opredjeli za gay roditelje? Nema šanse da bi to napravilo, no way!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 20:09   #28 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-03-07
Godina: 23
Poruka: 3,575
mirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono neštomirin979 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Ako to dijete npr. ima 14 godina i dobije izbor homoseksualni roditelji ili heteroseksualni mislim da se to dijete ne bi dugo dvoumilo. Zamisli kako bi ga ekipa ismijavala da se opredjeli za gay roditelje? Nema šanse da bi to napravilo, no way!
da,ipak se zapitajte o buducnosti tog djeteta,kako ce dijete doci u skoli i reci da ima dva oca,stvarno glupo,a i sigurno ce ga ostala djeca izbjegavati jer znam kako to bude,dovoljna je mala sala oko toga da te netko pocne izbjegavati i rugati ti se,a kamol ne jos da je to istina.
Ali opet ima tu i druga strana price,mozda ce ga ti roditelji odgojiti da se toga ne stidi vec da se ponosi sto ima dva oca.Ali bez obzira ja sam protiv toga
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 22:20   #29 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Nema teorije, ni šanse ni ništa.

Zašto?!
Postoje toliko heteroseksualni parovi koji ne mogu imati djece, pa ih država jebe, tlači, muči i natovari im milijon papirologije da usvoje djete. Mislim da je jako, jako, jako nepravedno kad bi pored nekog m/ž para djete dobilo neki ž/ž ili m/m par.
Čudno zakaj su domovi puni, velika je potražnja.
Zašto bi to bilo čudno da neki m/m ili ž/ž par dobije dijete ispred nekog m/ž para, ako ima bolje uvjete za odgoj tog djeteta?
Citat:
Ovo kaj si ti rekao je isključivo materijalne prirode. Ja smatram da postoji nešto puno više od toga što roditelj svom djetetu mora pružiti. Ljubav, privrženost, pravilan odgoj... Ovdje se nameće pitanje koliko to ispravno mogu pružiti homoseksualni parovi?!
A kako možeš tvrdit da nemogu pružit istu ljubav (ili bolju) ko heterosexualni par? (govorimo o prirodi posvajača djeteta).
Citat:
Jel da je homosex. prirodna brzo bi mi izumrli.
Koje to veze ima sa posvajanjem djeteta?
Citat:
Jasno da ima onih koji prave djecu, a nemaju nikakvih uvjeta da ih odgajaju. Ali za to je djelomično kriva država.
Totalno je kriva država po meni, jer ja to razmatram da možeš imati djece onolko kolko ih možeš uzdržavati jer neimati para, a imati djecu je samo loše za tu djecu.
Citat:
Točno znam, u Švedskoj ako imaš dvoje i više djece dobivaš posebne naknade koje potiču obrazovanje i olakšavaju troškove za djecu. Tako se potiče na više rađanja. Šveđani su mislili da će to povećeti njihov natalitet, nije, ali nemaju tako tih slučajeva gdje su djeca prepuštena domovima i nečijoj milostinji pošto su njegovi siromašni.
Poznavajući malo balkanski mentalitet to bi kod nas definitivno poboljšalo natalitet. Ja mislim da bi takva politika bila ispravna u tim "socijalnim slučajevima"
Krivo, takva politika postoji i u Hrvatskoj, ti dobivaš naknadu za djecu, naravno manju nego u Svergie (vraćam se na primjer one ciganske obitelji [15 djece, roditelji ne rade, niti su ikada radili], naravno roditeljima se piše ko odgajatelji posao odakle će dobivat mirovinu, te su dobili od države kuću i pitaj Boga kaj ne) dakle ispada da narod plaća buduće neradnike, jer se lakše jebat nego radit, i tu je ono kaj je po meni krivo, naravno naknada za svako dijete bi trebala postojati, ali da bi ti se dopustilo dijete trebaš imati uvjete za isto, u suprotnom je to protiv čovječnosti i jako loše za dijete
Citat:
a ne "dat ćemo pederima da usvajaju djecu, jer imamo socijalne slučajeve".
Fulala si poantu, nije bit da tako rješimo problem, već da se i njima omogući to pravo koje ne koriste kako sam već napisao m/ž parovi, time bi smanjio broj djece u domovima, parovi bi bili sretni jer imaju dijete, dijete bi sigurno bilo sretno jer ima roditelje i jer ima mogućnosti za ostvarit svoje potencijale (ne mora nužno ić u trogodišnju strukovnu školu, već može završit neki fax), svako nešto dobiva.
Citat:
A ovaj argument da su "obrazovaniji" od većine heterosex. parova je prejadan, to je izašlo iz njihove kuhinje.
Svi koji su prijavljeni u Iskoraku imaju završen fakultet, sad dal lažu il ne boli me kurac, niti ne mislim istraživati.
Drugo većina ljudi nema završen fakultet, tako ako pretpostavimo da hetero ljudi ima više, dakle svaki homo čovjek sa završenim faxom poboljšava prosjek manjine
Citat:
A ako i jesu ne razumjem tvoju poantu...
Biti roditelj je instinkt, ali opet pomoć uvijek možeš potražiti (ne mislim na showove tipa super dadilja i slična TV sranja), i da ako si obrazovaniji to upravo znači da se ne libiš koristiti internetom ili kupiti knjigu i pročitati je (primjer Big Brothera gdje je lik izjavio da ne čita knjige, garant visoko obrazovan tip)
Citat:
znači djeca koja imaju obrazovane roditelje bivaju bolje odgajana?!
Znači da roditelji koji su fakultetski obrazovani u većini slučajevima mogu pri obrazovanju pomoći svojoj djeci, te je obično da će i to dijete završiti fakultet, upravo zato jer se imaju na koga osloniti i potražiti pomoć
Citat:
Njima se prije treba dati da imaju djecu nego nekom heterosex. paru koji ima npr. završeno samo srednju školu?!
Ako misliš pri usvajanju, taj par ima bolje uvjete od takvog heterosexualnog para, jer djeca ne samo da su velika odgovornost, već su isto tako veliki trošak
Citat:
Eto ti argumenata zašto ne pederima djecu!
Na tvoje argumente mogu i dalje citirat tebe
Citat:
Jadno!
Uistinu!
Citat:
To je ovaj način razmišljanja:

1.To je metoda kak zajebati sve skupa.
2.Hebeš, a nemreš napraviti djecu.
3.Bez masaže
4.Pack je uži od pizde
5.Možeš poželjeti više prijatelja odjednom
1.Time kaj ćeš usrećiti taj par, djetetu pružiti budučnost, državi smanjiti trošak? [FAKAT SI HDZ ]
2.Nemogu ni mnogi heterosexualni parovi
3.WTF?
4.Kolko znam i heterosexualni parovi prakticiraju da muškarac ženi gura u pak. To je tada opravdano i normalno?
5.WTF?
Citat:
izvan kategorije: imaš paradu

Pa da... imaš pravo, to je sve prirodno i to je sve okej, samo moramo gledati kako je njima dobro, a nama hetero nije. Vidiš kaj sve imaju, a mi nemamo.
Čuj i ja sam učen da se piše greška, ne grješka, zatim strelica, ne strjelica itd. Ali me zato ne smeta ako to netko tako izgovara ili piše

Citat:
Pravi autor: mirin979
evo vex me trazio argument zasto sam protiv da dozvole homoseksualcima usvajanje djece.Jednostavno to nije prirodno,kako neko dijete moze imati tatu i tatu? a i kakva je buducnost za to dijete,pa i ono bi postalo homoseksualac.To stvarno ne treba dopustiti
Time se zaključuje da je produkt para gdje su roditelji oba heterosexualna heterosexualac, kako su onda nastali pederi?
Drugo, ti sexualnu orijentaciju neremš nikome nametnuti, tako da će to dijete bit homoseksualno ne drži vodu.
Citat:
Pravi autor: kreky
Možda, možda i ne
Citat:
Pravi autor: kreky
Opet ovisi o djetetu, ali i drugim roditeljima, jer su se prije djeca rugali djetetu bez oca, vičući 'kopile', to ljudi dolazi iz kućnog odgoja, a o djetetu ovisi dal je ono opsjednuto time što drugi misle o njemu, mene je cijeli život bolio kurac za to kako ću ispast ispred nekih budala.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 23:59   #30 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Čudno zakaj su domovi puni, velika je potražnja.
Zašto bi to bilo čudno da neki m/m ili ž/ž par dobije dijete ispred nekog m/ž para, ako ima bolje uvjete za odgoj tog djeteta?A kako možeš tvrdit da nemogu pružit istu ljubav (ili bolju) ko heterosexualni par? (govorimo o prirodi posvajača djeteta)
Zato kaj su hrvati maksimalno zakomplicirali papirologijom.

Kakvu to ljubav mogu homoseksualci pružiti svojoj djeci? Sigurno onu koja je "najprirodnija".

Citat:
Totalno je kriva država po meni, jer ja to razmatram da možeš imati djece onolko kolko ih možeš uzdržavati jer neimati para, a imati djecu je samo loše za tu djecu.Krivo, takva politika postoji i u Hrvatskoj, ti dobivaš naknadu za djecu, naravno manju nego u Svergie (vraćam se na primjer one ciganske obitelji [15 djece, roditelji ne rade, niti su ikada radili], naravno roditeljima se piše ko odgajatelji posao odakle će dobivat mirovinu, te su dobili od države kuću i pitaj Boga kaj ne) dakle ispada da narod plaća buduće neradnike, jer se lakše jebat nego radit, i tu je ono kaj je po meni krivo, naravno naknada za svako dijete bi trebala postojati, ali da bi ti se dopustilo dijete trebaš imati uvjete za isto, u suprotnom je to protiv čovječnosti i jako loše za dijete
Iz ovoga samo mogu zaključiti da ti pedere stavljaš na viši rang od cigana. I onda sam ja homofob.
Strpavaš sve cigane na jednu hrpu tipa neradnici su, samo prave djecu, siromašni...A pederi su obrazovani, bla, bla, bla...
Pa ako ćemo toliko generalizirati onda ja smatram da nema te homoseksualne veze koja može na duge staze opstati i da su oni promiskuitetni. Jako. Mjenjaju partnere ko cigo konja. Eto, malo i ironije za kraj.

Dobro je to. Obrazovan je, mjenja partnere, s jednim se skrasi na godinu dana, ožene se i onda usvoje djete. Onda se rastanu, jedan tata ševi očuha, a drugi tata ševi drugog očuha. He, he, he...
Postaje sve luđe.
Kladim se da je tvoj argument ovdje "pa i heteroseksualci se rastaju"... Istina, rastaju se, ali barem biološki roditelji koji su ga napravili. Ovdje dijete upada u situaciju gdje svako svakoga jebe, a nitko nije ničij.

Citat:
Fulala si poantu, nije bit da tako rješimo problem, već da se i njima omogući to pravo koje ne koriste kako sam već napisao m/ž parovi, time bi smanjio broj djece u domovima, parovi bi bili sretni jer imaju dijete, dijete bi sigurno bilo sretno jer ima roditelje i jer ima mogućnosti za ostvarit svoje potencijale (ne mora nužno ić u trogodišnju strukovnu školu, već može završit neki fax), svako nešto dobiva.Svi koji su prijavljeni u Iskoraku imaju završen fakultet, sad dal lažu il ne boli me kurac, niti ne mislim istraživati.

Odkud ti ovo znaš?

Citat:
Drugo većina ljudi nema završen fakultet, tako ako pretpostavimo da hetero ljudi ima više, dakle svaki homo čovjek sa završenim faxom poboljšava prosjek manjineBiti roditelj je instinkt, ali opet pomoć uvijek možeš potražiti (ne mislim na showove tipa super dadilja i slična TV sranja), i da ako si obrazovaniji to upravo znači da se ne libiš koristiti internetom ili kupiti knjigu i pročitati je (primjer Big Brothera gdje je lik izjavio da ne čita knjige, garant visoko obrazovan tip)Znači da roditelji koji su fakultetski obrazovani u većini slučajevima mogu pri obrazovanju pomoći svojoj djeci, te je obično da će i to dijete završiti fakultet, upravo zato jer se imaju na koga osloniti i potražiti pomoć.
Ovdje si toliko toga nasrao (oprosti na izrazu da je to teško sve razabrati)

1. Homo čovijek zato kaj je homo i zato kaj ima fax je u biti bolji čovijek od onoga koji je završio srednju školu i hetero je?!
O majko mila!! Nemam riječi.
2. Instikt, e baš lijepo! Kao kod životinja, jel tako?! Pa dobro, baš promatram svog psa, prvo kad nekog drugog psa vidi ponjuška ga, onda zna je li muško ili žensko. Ako je žensko onda ju napadne ko pastuh, a ako je muško počne režati na njega. Samo s nekima je frend. Ali ih ne ševi u guzu
3. Big Brother?! Ček da ti nisi onaj peder kaj je bio unutra, onaj... ne znam kako se zove, ali onaj peder?! Ne gledam tu emisiju, jer mislim da je debilana žešća. Pogodi ja sam obrazovana, heteroseksualna i čitam knjige.
A znam da onom pederu ne bi dala ni da mi čuva mačku preko zimskih praznika, a kamoli usvoji dijete.
4. E pa ne bi baš rekla. Generaliziraš žešće. Ekipa od obrazovnih roditelja itekako zna imati problema, pošto uglavnom imaju sve na pladnju servirano, ali su prelijeni bilo kaj napraviti od svog života. Tata će kupiti auto.
I još nešto, dijeca sa sela puno brže i bolje završavaju faxove, pošto su prisiljeni da ih završe, jer im tata i mama neće platiti stan ako padnu (jer nemaju). Stoga, ta tvoja stajališta su u krajnju liniju- totalne bedastoće, jačeg tipa.

Citat:
1.Time kaj ćeš usrećiti taj par, djetetu pružiti budučnost, državi smanjiti trošak? [FAKAT SI HDZ ]
2.Nemogu ni mnogi heterosexualni parovi
3.WTF?
4.Kolko znam i heterosexualni parovi prakticiraju da muškarac ženi gura u pak. To je tada opravdano i normalno?
5.WTF?
Čuj i ja sam učen da se piše greška, ne grješka, zatim strelica, ne strjelica itd. Ali me zato ne smeta ako to netko tako izgovara ili piše
1. Ovo mišljenje nema veze sa HDZ-om, da glasam za SDS i dalje bi ovako mislila.
2. da, heteroseksualni parovi imaju fizički (zdravstveni) problem, ovi imaju psihički (a i fizički je neizvedivo da naprave dijete). Mješaš kruške i jabuke.
3. Ajde ti bi mogao znati kaj je masaža?!
4. Ne ulazim u krevete heteroseksualnih parova. A ni homoseksualnih, ali ako oni žele imati nekaj kaj u svojoj spavaćoj ne mogu napraviti (a ni nigdje drugdje) onda itekako imam problem s tim.
5. Više drugova na jednom mjestu. Get it?

Ovo zadnje ne kužim kakve veze ima sa temom.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, izbori

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111