| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Carlito Fascinantno je da je za HDZ ugl. glasalo 80 % penzića i ljudi sa samo osnovnom školom.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #291 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Odakle ti taj podatak?????
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." |
| | |
| | #292 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #293 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Ono što je meni zanimljivo - kad se srpska manjina priklanja SDP-u onda je SDP jugonostalgičarska , četničkokomunistička , antihrvatska , izdajnička stranka ... a kad se Srbi priklone HDZ-u (kao u zadnje 4 godine i vjerojatno sada) onda je HDZ - ok. |
| | |
| | #296 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 4,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
![]()
__________________ Hristo Stoichkov: "I will always hate Real Madrid. There is just something about them that gets up my nose. In fact, I do not like speaking about them because it makes me want to vomit." | |
| | |
| | #297 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Ispada da onda vecinu hrv.naroda tvore penzioneri i neskolovani ljudi,jer je hdz dobio dosta glasova????
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #299 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
![]() Što se tiče lokalnih izbora u Osijeku, ispričavam se. U to doba sam se tek probudila, pa nisam kako treba ni pročitala mamin post. Moj grijeh.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
| | #300 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Mozda si i u pravu,ali svejedno nisu smjeli dobiti toliko glasova,razocarao sam se u nas narod
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.