Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica Dala bi Sanaderu još jednu šansu. Video spot kojeg je snimila britanska Laburistička stranka uoči svojih ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-11-07, 00:02   #31 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes
Re: Izbori 2007

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Dala bi Sanaderu još jednu šansu.

Video spot kojeg je snimila britanska Laburistička stranka uoči svojih izbora, a koji se zove “Ne budi se s konzervativcem”.
Prevedeno na hrvatski za sve one kojima engleski možda i ne ide tako dobro bi trebalo biti Ne budi se s HDZovcem.

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 00:14   #32 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 01:02   #33 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 769
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Iochannes

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Prevedeno na hrvatski za sve one kojima engleski možda i ne ide tako dobro bi trebalo biti Ne budi se s HDZovcem.
I što bi rekao Sanader:
Citat:
Čak i ako vas tu nedjelju bude boljela glava, izađite na izbore da vas ne boli iduće četiri godine

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 01:15   #34 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Zato kaj su hrvati maksimalno zakomplicirali papirologijom.
To je uvijek tako nažalost, ali kaj, ak imam papirologije, ajmo jednostavno odustat.
Citat:
Kakvu to ljubav mogu homoseksualci pružiti svojoj djeci? Sigurno onu koja je "najprirodnija".
Znači homoseksualci nisu ljudi?
Citat:
Iz ovoga samo mogu zaključiti da ti pedere stavljaš na viši rang od cigana.
Da, i postoji razlika između cigana i roma.
Citat:
Strpavaš sve cigane na jednu hrpu tipa neradnici su, samo prave djecu, siromašni...A pederi su obrazovani, bla, bla, bla...
Objašnjeno iznad
Citat:
Eto, malo i ironije za kraj.
-cut-
Da, malo
Citat:
Odkud ti ovo znaš?
Rekao je Dorino Manzin kod Malnara.
Citat:
Ovdje si toliko toga nasrao (oprosti na izrazu da je to teško sve razabrati)

1. Homo čovijek zato kaj je homo i zato kaj ima fax je u biti bolji čovijek od onoga koji je završio srednju školu i hetero je?!
O majko mila!! Nemam riječi.
Nisam rekao da je bolji čovjek, ali ajde homoseksualce si uvrstila među ljude
Citat:
2. Instikt, e baš lijepo! Kao kod životinja, jel tako?! Pa dobro, baš promatram svog psa, prvo kad nekog drugog psa vidi ponjuška ga, onda zna je li muško ili žensko. Ako je žensko onda ju napadne ko pastuh, a ako je muško počne režati na njega. Samo s nekima je frend. Ali ih ne ševi u guzu
Imaš i u životinjskom svijetu "istospolne ljubavi", no kako znaš da bi ti bila dobra majka, i kako znaš da bi tvoj muž bio dobar otac, tj. kak znaš da bi bili bolji od nekog homoseksualnog para?
Kako se općenito dobi osjećaj da budeš roditelj?
Citat:
3. Big Brother?! Ček da ti nisi onaj peder kaj je bio unutra, onaj... ne znam kako se zove, ali onaj peder?! Ne gledam tu emisiju, jer mislim da je debilana žešća.
Ne gledam ni ja, ali se pročitaju novine pod predavanjima i ono nemreš baš propustit nekaj kaj ima font 20 i poboldano je.
Da i u isto vrijeme sam dok sam bio u toj kući pisao sam ovdje po croportalu
Citat:
Pogodi ja sam obrazovana, heteroseksualna i čitam knjige.
Good for you
Citat:
A znam da onom pederu ne bi dala ni da mi čuva mačku preko zimskih praznika, a kamoli usvoji dijete.
Nisam te to ni pitao, samo stvar je da ti općenito nebi ostavila ništa nekome ko je peder
Citat:
4. E pa ne bi baš rekla. Generaliziraš žešće. Ekipa od obrazovnih roditelja itekako zna imati problema, pošto uglavnom imaju sve na pladnju servirano, ali su prelijeni bilo kaj napraviti od svog života. Tata će kupiti auto.
Generaliziraš i ti, problem razmažene djece je da roditelji umjesto pažnje daju pare, to nema veze sa obrazovanošću
Citat:
I još nešto, dijeca sa sela puno brže i bolje završavaju faxove, pošto su prisiljeni da ih završe, jer im tata i mama neće platiti stan ako padnu (jer nemaju). Stoga, ta tvoja stajališta su u krajnju liniju- totalne bedastoće, jačeg tipa.
Vjeruj mi i tvoje su, prvo nejdu svi sa sela na fax, niti svi sa sela završe fax (od onih koji idu).
Citat:
1. Ovo mišljenje nema veze sa HDZ-om, da glasam za SDS i dalje bi ovako mislila.
Možda nisi vidjela smajlić ->
Citat:
2. da, heteroseksualni parovi imaju fizički (zdravstveni) problem, ovi imaju psihički (a i fizički je neizvedivo da naprave dijete). Mješaš kruške i jabuke.
Citat:
JA NISAM HOMOFOB
Hm da, nisi homofob, samo si mišljenja da su homoseksualci sick fucks
Citat:
4. Ne ulazim u krevete heteroseksualnih parova. A ni homoseksualnih
Kakav odgovor mislim stvarno, ono kao nisi ni primjetila teme u podforumu ljubav,sex..., pitanje je bilo dal kad heteroseksualni par prakticira da lik trebi gura u pak, dal to smatraš normalnim ili ne? Nije pitanje osobne prirode poput kaj ti radiš u krevetu, niti me to zanima.
Citat:
ali ako oni žele imati nekaj kaj u svojoj spavaćoj ne mogu napraviti (a ni nigdje drugdje) onda itekako imam problem s tim.
Znači ni heteroseksualni parovi nesmiju posvajati djecu, imati umjetnu oplodnju itd.?
Citat:
5. Više drugova na jednom mjestu. Get it?
Pod 3 i pod 5 nisu bili upućeni odgovori sa ne razumijem kaj si napisala, nego kakve to ima veze sa ičime. Get it?
Citat:
Ovo zadnje ne kužim kakve veze ima sa temom.
Znači da se bojiš onoga na što nisi navikla i da te to jako smeta.
Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
Video spot kojeg je snimila britanska Laburistička stranka uoči svojih izbora, a koji se zove “Ne budi se s konzervativcem”.
Hm, pa meni se čini da je kolegica teica konzervativna
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 09:05   #35 (permalink)
Drugarica učiteljica

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
To je uvijek tako nažalost, ali kaj, ak imam papirologije, ajmo jednostavno odustat.
Znači da se maksimalno otežava proces usvajanja.

Citat:
Znači homoseksualci nisu ljudi?
Jesu. Nigdje ne rekoh da nisu.

Citat:
Da, i postoji razlika između cigana i roma

Svašta.
Nevjerojatno kako pedere uzdižeš, a po Ciganima pljuješ.
Da ja napadam npr. Židove bila bi već fašist, ali kad se napada cigane onda nikome ništa.
Vex, ti si zabrijao žešće na pedere, njih favoriziraš, a siromašne, neobrazovane stavljaš u ljude drugog reda.
Prejadno, prežalosno, pre... ma nemam riječi

Citat:
Rekao je Dorino Manzin kod Malnara.

Citat:
Nisam rekao da je bolji čovjek, ali ajde homoseksualce si uvrstila među ljude Imaš i u životinjskom svijetu "istospolne ljubavi", no kako znaš da bi ti bila dobra majka, i kako znaš da bi tvoj muž bio dobar otac, tj. kak znaš da bi bili bolji od nekog homoseksualnog para?
Za mene i jesu ljudi, rekoh već. Vex, ti ljude svrstavaš po nekim kategorijama "tko je manji čovijek, a tko veći", a ne ja.
Ne znam da bi bila bolji. Pošto uopće ne bi dozvolila da pederi usvajaju djecu i ne bi imala tu usporedbu. I dragi moj, ti pod paravanom "želim samo najbolje za djecu" dokazuješ prava homoseksualaca. Svašta
Nema toga u životinjskom svijetu, to su izmislili kako bi svoju bolest opravdali.

Citat:
Ne gledam ni ja, ali se pročitaju novine pod predavanjima i ono nemreš baš propustit nekaj kaj ima font 20 i poboldano je.
Nemam predavanja, već završila fax. A stranice di vidim "XY priznao da je bilo nešto ispod deke" samo preskočim.
Čula sam za tog pedera iz te kuće, pa sam jednu večer pogledala to sranje i mogu ti reći da je to isfurustrirano, jedno, (i meni ga je žao) stvorenje.

Citat:
Da i u isto vrijeme sam dok sam bio u toj kući pisao sam ovdje po croportalu
Možda si mu dečko.

Citat:
Nisam te to ni pitao, samo stvar je da ti općenito nebi ostavila ništa nekome ko je peder
Bi, samo ne bi dijete, niti im dozvolila brak. Ali itekako bi im dala da se bave mojom garderobom.
I da, imam jednog frenda pedera i mogu ti reći da tip izvrsno poznaje ženske parfeme, kombiniranje boja, kvalitetu matrijala i sl., ali kada bi morao promjeniti pelenu mislim da bi pobjegao.

Citat:
Generaliziraš i ti, problem razmažene djece je da roditelji umjesto pažnje daju pare, to nema veze sa obrazovanošću
Nema, slažem se, ali ja sam generalizirala da tebi pokažem šta ti radiš i da to nije ni malo okej.
Vidiš kako si ti odmah reagirao, a načuđavaš se kad ja reagiram.

Citat:
prvo nejdu svi sa sela na fax, niti svi sa sela završe fax (od onih koji idu).
Ne idu, slažem se. Ja nisam ni rekla da idu svi. A ne idu ni svi iz grada niti svi čiji su roditelji obrazovani. Ta moja izjava je opet da tebi prikažem koliko ti generaliziraš, pa da vidiš kako je to kad netko generalizira samo suprotno od tvog mišljenja.

Citat:
Hm da, nisi homofob, samo si mišljenja da su homoseksualci sick fucks
Pa da, imaju psihički problem.
I to nije dokaz homofobičnosti nego je dokaz da u biti mislim da imaju problem u glavi. I čak se družim sa jednim pederom kojem također kažem isto.

Nikad mi neće biti normalno, prirodno i prihvatljivo da vidim kako se dva muškarca ljube na cesti, a oko njih šećka dijete.

Citat:
Kakav odgovor mislim stvarno, ono kao nisi ni primjetila teme u podforumu ljubav,sex..., pitanje je bilo dal kad heteroseksualni par prakticira da lik trebi gura u pak, dal to smatraš normalnim ili ne?
Nek rade kaj žele u svom krevetu. Hebe mi se, ali ukoliko ne traže svoja prava tipa "Ja svojoj želi samo guram u guzu- hoću besplatni vazalin" boli me baš briga!!

Citat:
Znači ni heteroseksualni parovi nesmiju posvajati djecu, imati umjetnu oplodnju itd.?
Jel ti mene čitaš? Na prvom citatu govorim kako bi takvim parovima maksimalno olakšala papirologiju, a sad me ovo pitaš.
I da, takvi ljudi imaju fizičko-zdravstveni problem, ovi imaju psihički i još jedan "nemoguća mislija i da su potpuno zdravi fizički da stvore dijete"

Citat:
Znači da se bojiš onoga na što nisi navikla i da te to jako smeta.Hm, pa meni se čini da je kolegica teica konzervativna
Ne bojim se. Ja sam za promjene, za pozitivne promjene, a ne one koje nas vode u Sodomu i Gomoru.
I jesam konzervativa. Jel to zabranjeno biti?! Voliti tradiciju, poštovati tradicionalne vrijednosti i sl.?!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 11:27   #36 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Znači da se maksimalno otežava proces usvajanja.
Život je težak, to nije razlog za odustajanje, ako su mnogi parovi zbog toga odustali onda i ne zaslužuju dijete.
Citat:
Jesu. Nigdje ne rekoh da nisu.
Dobro, ali onda po meni i zaslužuju pravo koje imaju svi ljudi, a to je da mogu imati svog životnog partnera i da mogu usvajati djecu, inače radiš etiketu. Kuiš?
Citat:

Svašta.
Nevjerojatno kako pedere uzdižeš, a po Ciganima pljuješ.
Ne uzdižem ih, samo pokazujem da su i oni ljudi koji bi trebali imati ista prava ko i drugi, ali ako nemaju znači da nisu ljudi.
Drugo, ovo poboldano, dal ti inače Albance nazivaš šiptarima?
Jer cigan je pogrdni naziv i sa capital letter to još naglašavaš
Citat:
Da ja napadam npr. Židove bila bi već fašist, ali kad se napada cigane onda nikome ništa.
A kad napadaš Amere?
Inače ako si ti fašist to je tvoja stvar i tvoj izbor, mene boli kurac kaj ti jesi, a kaj nisi
I opet, da cigane napadam, Rome ne, ako ti razlika još nije jasna možda ćeš razumjeti u daljnjem tekstu.
Citat:
Vex, ti si zabrijao žešće na pedere, njih favoriziraš, a siromašne, neobrazovane stavljaš u ljude drugog reda.
Prejadno, prežalosno, pre... ma nemam riječi
Ja valjda pišem arapski, ti si baš hostile nastrojena prema homoseksualcima iz neopravdanog razloga, ja u životu nikoga ne favoriziram, dalje žao mi je siromašnih.
A sada velika je razlika između onih koji ne mogu raditi i onih koji neće iliti nežele raditi, dakle neznam dal si do sada upoznala ta dva pojma, ali je velika razlika između ta dva pojma.
Nadalje onaj ko hoće radit će uvijek imati posla i nahranit obitelj, to nema veze sa obrazovanjem, i osnovno obrazovanje je obvezatno, uskoro i srednjoškolsko.
Dakle neznam dal si skužila razlika je između siromašnih i nemoćnih te neradnika za koje nemam apsolutno respekta.
Citat:
Lik je bio na tom talk showu jer su ga drugi odbijali, i to sa razlogom, jer su se u studio javljali svakojaki kreteni, čak i cure koje koje su mu jebale bližnji rod zato kaj je homoseksualac, iskreno se nebi čudio da si i ti bila među tim curama.
Citat:
Za mene i jesu ljudi, rekoh već.
Ali im ne daješ ista prava ko i svim ljudima, ergo za tebe nisu ljudi.
Citat:
Vex, ti ljude svrstavaš po nekim kategorijama "tko je manji čovijek, a tko veći", a ne ja.
Da, svrstavam ljude na kategorije radnici i onemogućeni te neradnici, kao što sam rekao.
Citat:
Ne znam da bi bila bolji.
Eto vidiš
Citat:
Pošto uopće ne bi dozvolila da pederi usvajaju djecu i ne bi imala tu usporedbu.
I dalje sebično braniš ljudima da posvajaju djecu, a kaj je najžalosnije govoriš da nebi bili dobri roditelji, štoviše to jako tvrdiš i naglašavaš, a čak im nedaš ni šansu.
Citat:
I dragi moj, ti pod paravanom "želim samo najbolje za djecu" dokazuješ prava homoseksualaca. Svašta
Ja ne dokazujem ništa, a tebi očito jako smeta da imaju djecu, čak štoviše braniš toj djeci budučnost koju bi mogli imati zato kaj tebi smeta, što je dosta sebično sa tvoje strane.
Ja samo neshvaćam zakaj braniš homoseksualcima da imaju djecu i to baš tolko jako, kaj te tu smeta, nekužim, ti tvrdiš da nebi bili dobri roditelji, da bi bili loš utjecaj ergo ti pod krinkom "želim samo najbolje za djecu" ne želiš da homoseksualci posvajaju.
Citat:
Nema toga u životinjskom svijetu, to su izmislili kako bi svoju bolest opravdali.
Vjerovala ti to ili ne, vidio sam kako jarac skače na jarca, dakle može se pretpostavit da postoji.
Citat:
Nemam predavanja, već završila fax. A stranice di vidim "XY priznao da je bilo nešto ispod deke" samo preskočim.
Čestitam, ali kad si preskočila si i pročitala to isto.
Citat:
Čula sam za tog pedera iz te kuće, pa sam jednu večer pogledala to sranje i mogu ti reći da je to isfurustrirano, jedno, (i meni ga je žao) stvorenje.
Da, ajmo ga usmrtit zbog toga kaj je.
Citat:
Možda si mu dečko.
Ovo već duboko prelazi granicu vrijeđanja
Citat:
Bi, samo ne bi dijete, niti im dozvolila brak. Ali itekako bi im dala da se bave mojom garderobom.
Dakle, samo za to su? Nisu ljudi sa svim pravima, oni služe samo ko modni dizajneri?
Citat:
I da, imam jednog frenda pedera i mogu ti reći da tip izvrsno poznaje ženske parfeme, kombiniranje boja, kvalitetu matrijala i sl., ali kada bi morao promjeniti pelenu mislim da bi pobjegao.
Misliti je drek znati.
I mnoge heteroseksualne žene i muškarci bi bježali od toga (ja još nisam spreman da imam ženu i dijete), ali time što sam heteroseksualan i branim neka stajališta homoseksualaca očito sam po tebi bolestan u vugla.
I opet kaj si time želila pokazati? Da homoseksualci ne žele promijenit pelenu, a heteroseksualcima je to u prirodi
Citat:
Nema, slažem se, ali ja sam generalizirala da tebi pokažem šta ti radiš i da to nije ni malo okej.
Vidiš kako si ti odmah reagirao, a načuđavaš se kad ja reagiram.
Svaka generalizacija je kriva, pa tako i ova moja rečenica.
Citat:
Pa da, imaju psihički problem.
I to nije dokaz homofobičnosti nego je dokaz da u biti mislim da imaju problem u glavi. I čak se družim sa jednim pederom kojem također kažem isto.
Svaki psihološki poremečaj se očitava iz nekih simptoma ili skenom glave, pošto nisu našli da je to psihološki poremečaj, nema mjesta za tu pretpostavku.
Citat:
Nikad mi neće biti normalno, prirodno i prihvatljivo da vidim kako se dva muškarca ljube na cesti, a oko njih šećka dijete.
I onda se čudiš ljudima koji su protiv toga da se žvali na cesti, jer je tebi prirodno odnosno prirodno je, a ono kaj tebi nije prirodno je neprirodno i toga se treba rješit po brzom postupku.
Citat:
Nek rade kaj žele u svom krevetu. Hebe mi se, ali ukoliko ne traže svoja prava tipa "Ja svojoj želi samo guram u guzu- hoću besplatni vazalin" boli me baš briga!!
Nisi odgovorila na pitanje, i namjerno ne odgovaraš, dok se kod homoseksualca ne libiš spomenuti i štoviše naglasiti da nije prirodno i ostala sranja.
I ako ti se jebe kaj rade, kaj te tolko muči?
Kako njihovo posvajanje i stupanje u brak tebi ugrožava tvoju slobodu?
Citat:
Jel ti mene čitaš? Na prvom citatu govorim kako bi takvim parovima maksimalno olakšala papirologiju, a sad me ovo pitaš.
I da, takvi ljudi imaju fizičko-zdravstveni problem, ovi imaju psihički i još jedan "nemoguća mislija i da su potpuno zdravi fizički da stvore dijete"
Upravo tako, imaju problem pa nemogu napravit dijete, ali ti si ta koja stavljaš razliku između ljudiju i homoseksualaca.
Citat:
Ne bojim se. Ja sam za promjene, za pozitivne promjene, a ne one koje nas vode u Sodomu i Gomoru.
Kako sloboda izbora može nas odvesti u Sodomu i Gomoru?
Taj homoseksualni par će se i dalje voljeti mislila ti o njima ko da nisu ljudi ili ne.
Citat:
I jesam konzervativa. Jel to zabranjeno biti?! Voliti tradiciju, poštovati tradicionalne vrijednosti i sl.?!
Jesam li rekao da nije?
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 12:26   #37 (permalink)
Drugarica učiteljica

Citat:
Život je težak, to nije razlog za odustajanje, ako su mnogi parovi zbog toga odustali onda i ne zaslužuju dijete.
Pa nisam rekla da odustaju, nego da im nije olakšano. To nije isto.

Citat:
Dobro, ali onda po meni i zaslužuju pravo koje imaju svi ljudi, a to je da mogu imati svog životnog partnera i da mogu usvajati djecu, inače radiš etiketu. Kuiš?
Nek imaju životnog partnera, nitko im ne brani. Čemu da se žene?! Muško i žensko se mogu ženiti. Gadi im se m/ž sex, ali bi imali ono kaj m/ž imaju- brak. Pa odluči se.
Ali moje je stajalište da za pravilan odgoj dijeta je potreban otac i majka. A ne otac i otac.
I ne dolazi mi si onim "kaj je sa ljudima koji nemaju oca, jer je umro, jer ga nema i sl." Mislim da je samostalnim roditeljima jako, jako teško jer moraju biti i otac i majka svojem dijetetu. A ovdje dolazi do konfuzne situacije, imam dva roditelja, a ipak nemam majke (ili oca).

Citat:
Drugo, ovo poboldano, dal ti inače Albance nazivaš šiptarima?
Šiptar ne koristim kao izraz.

Citat:
Jer cigan je pogrdni naziv i sa capital letter to još naglašavaš
Ne mislim da je to pogrdan izraz, koristi se u svakom jeziku.
Mislim da oni sebe međusobno tako nazivaju.
Rom i cigan su sinonim za istu stvar. Ti znači one "pametne cigane" nazivaš romima, a one "neobrazovane" pogrdnim nazivom ciganin!
Svašta
Opet imaš separaciju na osnovi "koliko ko ima para, koliko je ko obrazovan i sl."

Citat:
Inače ako si ti fašist to je tvoja stvar i tvoj izbor, mene boli kurac kaj ti jesi, a kaj nisi
Nisam. Pogodi moj Bog (Isus) je bio Židov. Bila bi malo kontradiktorna kad ih ne bi volila.

Citat:
I opet, da cigane napadam, Rome ne, ako ti razlika još nije jasna možda ćeš razumjeti u daljnjem tekstu.Ja valjda pišem arapski, ti si baš hostile nastrojena prema homoseksualcima iz neopravdanog razloga, ja u životu nikoga ne favoriziram, dalje žao mi je siromašnih.
Eto ga. Kao što rekoh imaš separaciju unutar naroda, jer oni koji su "obrazovaniji" su bolji, oni koji nisu "napadaš ih".
Ne mrzim homoseksualce kao što rekoh, ali im djecu ne bi dala.
Žao ti je siromašnih, pa bi radije njima uzeo djecu i dao ih bogatim obrazovanim homoseksualcima.
Svašta

Citat:
A sada velika je razlika između onih koji ne mogu raditi i onih koji neće iliti nežele raditi, dakle neznam dal si do sada upoznala ta dva pojma, ali je velika razlika između ta dva pojma.
Da upoznala sam ta dva pojma i tebi ih pokušavam objasniti još dok je bila riječ o biološkom stvaranju djeteta.
Pederi NE MOGU raditi djecu, a heteroseksualci NE ŽELE raditi djecu, a oni hetero koji ne mogu imati djecu (znači ne mogu ih napraviti) je zato kaj su imali neku bolest ili imaju pa su ne polodni. Znači ovdje je bolest tijela u pitanju, a ovdje nije nikakva bolest nego je biološki (i da su 100% zdravi) neizvedivo.

Citat:
Nadalje onaj ko hoće radit će uvijek imati posla i nahranit obitelj, to nema veze sa obrazovanjem, i osnovno obrazovanje je obvezatno, uskoro i srednjoškolsko.
Vjeruj mi nije svako za srednju školu. Znam, radim s djecom svaki dan i jednostavno mislim da za neke nije srednja škola.
Kad ne može 45 minuta sjediti i slušati neko predavanje nego radi sranja okolo, markira, maltretira drugu djecu, nema dovoljan kapacitet usvajanja gradiva onda za njega nije škola. Onda treba opamećivanje na drugi način.

Znam da je hard core ali i ti bi tako mislio da znaš kakvim biserima se svakodnevno susrećem.
I ne možemo svi biti sa završenim faxom.

Drugo ću kasnije, nemam živaca ni vremena više.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 12:42   #38 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ok, nijedna stranka nije nametnula prava homoseksualaca kao predizbornu agendu, no to ne znači da je tema nebitna.

ipak, ja bih o nečemu drugom. poruka iz bruxellesa:

Pohvale za ekonomiju, kritike zbog korupcije

Citat:
Hrvatska dobro napreduje na putu prema članstvu u EU, u tome je čak i primjer drugima, njezini pregovori o pristupu EU ulaze u odlučujuću fazu. Nema problema u ispunjavanju političkih kriterija i jačaju demokracija i vladavina prava. Gospodarstvo napreduje, smanjena je nezaposlenost, Hrvatska i dalje ima funkcionalno tržišno gospodarstvo, malu inflaciju, stabilan tečaj i povećane izravne privatne investicije.
ok, ovo govori da ne spadamo u zemlje trećeg svijeta.

Citat:
I u ovom je izvješću Hrvatskoj upućen niz kritika. Najnegativniji dijelovi izvješća su oni o pravosuđu, borbi protiv korupcije, pravima manjina, povratku Srba i političkom utjecaju na medije.
a pupavac je u vladi.. zastupa li dovoljno dobro srpsku manjinu? vidjet ćemo hoće li dobiti još jedan mandat.

Citat:
“Potrebni su veći napori za sprečavanje, otkrivanje i kažnjavanje korupcije. Nije izrečena niti jedna presuda ili niti jedna optužnica nije podignuta zbog nekog slučaja korupcije na visokoj razini”, stoji u izvješću. Preslabo se, opominju, razumije koncept sukoba interesa, a “implementaciji antikorupcijskog programa nedostaju snažna koordinacija i djelotvoran nestranački nadzor”.
a što je s čuvenom akcijom maestro? znači li to da nisu podignute optužnice protiv čelnika HFP-a?

Citat:
Hrvatskoj ove godine zamjeraju diskriminaciju Roma koji, kažu, i dalje imaju teške životne uvjete, posebno na područjima obrazovanja, socijalne zaštite i zdravstvenog osiguranja.
izraz 'cigani' nije prihvatljiv u javnoj komunikaciji i politički je nekorektan. isto vrijedi i za izraz 'pederi'.

Zadnji Uredio ševa : 02-11-07 u 12:45.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-11-07, 12:46   #39 (permalink)
Drugarica učiteljica

Ne znadoh da je "izraz" ciganin ne prihvatljiv.
Ja sam mislila da se oni tako međusobno oslovljavaju.
Mea culpa.

Stoga moja isprika svim Romima.

A kolega Vex je uzeo za primjer "jedne žene ciganke" tako da sam se ja nadovezala u tom kontekstu.
teica je offline