| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: teica Dala bi Sanaderu još jednu šansu. Video spot kojeg je snimila britanska Laburistička stranka uoči svojih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Izbori 2007 Video spot kojeg je snimila britanska Laburistička stranka uoči svojih izbora, a koji se zove “Ne budi se s konzervativcem”. Prevedeno na hrvatski za sve one kojima engleski možda i ne ide tako dobro bi trebalo biti Ne budi se s HDZovcem.
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! |
| | |
| | #33 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Izbori 2007 Citat:
Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||
| | |
| | #34 (permalink) | |||||||||||||
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 To je uvijek tako nažalost, ali kaj, ak imam papirologije, ajmo jednostavno odustat. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Kako se općenito dobi osjećaj da budeš roditelj? Citat:
Da i u isto vrijeme sam dok sam bio u toj kući pisao sam ovdje po croportalu Good for youCitat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Znači da se bojiš onoga na što nisi navikla i da te to jako smeta. Citat:
![]() | |||||||||||||
| | |
| | #35 (permalink) | ||||||||||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Jesu. Nigdje ne rekoh da nisu. ![]() Svašta. Nevjerojatno kako pedere uzdižeš, a po Ciganima pljuješ. Da ja napadam npr. Židove bila bi već fašist, ali kad se napada cigane onda nikome ništa. Vex, ti si zabrijao žešće na pedere, njih favoriziraš, a siromašne, neobrazovane stavljaš u ljude drugog reda. Prejadno, prežalosno, pre... ma nemam riječi ![]() ![]() Citat:
Ne znam da bi bila bolji. Pošto uopće ne bi dozvolila da pederi usvajaju djecu i ne bi imala tu usporedbu. I dragi moj, ti pod paravanom "želim samo najbolje za djecu" dokazuješ prava homoseksualaca. Svašta ![]() Nema toga u životinjskom svijetu, to su izmislili kako bi svoju bolest opravdali. Citat:
Čula sam za tog pedera iz te kuće, pa sam jednu večer pogledala to sranje i mogu ti reći da je to isfurustrirano, jedno, (i meni ga je žao) stvorenje. Citat:
![]() Citat:
I da, imam jednog frenda pedera i mogu ti reći da tip izvrsno poznaje ženske parfeme, kombiniranje boja, kvalitetu matrijala i sl., ali kada bi morao promjeniti pelenu mislim da bi pobjegao. ![]() Citat:
Vidiš kako si ti odmah reagirao, a načuđavaš se kad ja reagiram. Citat:
Pa da, imaju psihički problem. I to nije dokaz homofobičnosti nego je dokaz da u biti mislim da imaju problem u glavi. I čak se družim sa jednim pederom kojem također kažem isto. Nikad mi neće biti normalno, prirodno i prihvatljivo da vidim kako se dva muškarca ljube na cesti, a oko njih šećka dijete. ![]() Citat:
boli me baš briga!!Citat:
![]() I da, takvi ljudi imaju fizičko-zdravstveni problem, ovi imaju psihički i još jedan "nemoguća mislija i da su potpuno zdravi fizički da stvore dijete" Citat:
I jesam konzervativa. Jel to zabranjeno biti?! Voliti tradiciju, poštovati tradicionalne vrijednosti i sl.?! | ||||||||||
| | |
| | #36 (permalink) | ||||||||||||||||
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Život je težak, to nije razlog za odustajanje, ako su mnogi parovi zbog toga odustali onda i ne zaslužuju dijete.Dobro, ali onda po meni i zaslužuju pravo koje imaju svi ljudi, a to je da mogu imati svog životnog partnera i da mogu usvajati djecu, inače radiš etiketu. Kuiš? Ne uzdižem ih, samo pokazujem da su i oni ljudi koji bi trebali imati ista prava ko i drugi, ali ako nemaju znači da nisu ljudi. Drugo, ovo poboldano, dal ti inače Albance nazivaš šiptarima? Jer cigan je pogrdni naziv i sa capital letter to još naglašavaš Citat:
Inače ako si ti fašist to je tvoja stvar i tvoj izbor, mene boli kurac kaj ti jesi, a kaj nisi I opet, da cigane napadam, Rome ne, ako ti razlika još nije jasna možda ćeš razumjeti u daljnjem tekstu. Citat:
A sada velika je razlika između onih koji ne mogu raditi i onih koji neće iliti nežele raditi, dakle neznam dal si do sada upoznala ta dva pojma, ali je velika razlika između ta dva pojma. Nadalje onaj ko hoće radit će uvijek imati posla i nahranit obitelj, to nema veze sa obrazovanjem, i osnovno obrazovanje je obvezatno, uskoro i srednjoškolsko. Dakle neznam dal si skužila razlika je između siromašnih i nemoćnih te neradnika za koje nemam apsolutno respekta.Lik je bio na tom talk showu jer su ga drugi odbijali, i to sa razlogom, jer su se u studio javljali svakojaki kreteni, čak i cure koje koje su mu jebale bližnji rod zato kaj je homoseksualac, iskreno se nebi čudio da si i ti bila među tim curama.Ali im ne daješ ista prava ko i svim ljudima, ergo za tebe nisu ljudi. Citat:
Citat:
Citat:
Ja samo neshvaćam zakaj braniš homoseksualcima da imaju djecu i to baš tolko jako, kaj te tu smeta, nekužim, ti tvrdiš da nebi bili dobri roditelji, da bi bili loš utjecaj ergo ti pod krinkom "želim samo najbolje za djecu" ne želiš da homoseksualci posvajaju. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
I mnoge heteroseksualne žene i muškarci bi bježali od toga (ja još nisam spreman da imam ženu i dijete), ali time što sam heteroseksualan i branim neka stajališta homoseksualaca očito sam po tebi bolestan u vugla. I opet kaj si time želila pokazati? Da homoseksualci ne žele promijenit pelenu, a heteroseksualcima je to u prirodi ![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
I ako ti se jebe kaj rade, kaj te tolko muči? Kako njihovo posvajanje i stupanje u brak tebi ugrožava tvoju slobodu? Citat:
Citat:
Taj homoseksualni par će se i dalje voljeti mislila ti o njima ko da nisu ljudi ili ne.Jesam li rekao da nije? | ||||||||||||||||
| | |
| | #37 (permalink) | ||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Citat:
Ali moje je stajalište da za pravilan odgoj dijeta je potreban otac i majka. A ne otac i otac. I ne dolazi mi si onim "kaj je sa ljudima koji nemaju oca, jer je umro, jer ga nema i sl." Mislim da je samostalnim roditeljima jako, jako teško jer moraju biti i otac i majka svojem dijetetu. A ovdje dolazi do konfuzne situacije, imam dva roditelja, a ipak nemam majke (ili oca). Šiptar ne koristim kao izraz. Ne mislim da je to pogrdan izraz, koristi se u svakom jeziku. Mislim da oni sebe međusobno tako nazivaju. Rom i cigan su sinonim za istu stvar. Ti znači one "pametne cigane" nazivaš romima, a one "neobrazovane" pogrdnim nazivom ciganin! Svašta ![]() Opet imaš separaciju na osnovi "koliko ko ima para, koliko je ko obrazovan i sl." Citat:
Citat:
Ne mrzim homoseksualce kao što rekoh, ali im djecu ne bi dala. Žao ti je siromašnih, pa bi radije njima uzeo djecu i dao ih bogatim obrazovanim homoseksualcima. Svašta ![]() Citat:
Pederi NE MOGU raditi djecu, a heteroseksualci NE ŽELE raditi djecu, a oni hetero koji ne mogu imati djecu (znači ne mogu ih napraviti) je zato kaj su imali neku bolest ili imaju pa su ne polodni. Znači ovdje je bolest tijela u pitanju, a ovdje nije nikakva bolest nego je biološki (i da su 100% zdravi) neizvedivo. Citat:
Kad ne može 45 minuta sjediti i slušati neko predavanje nego radi sranja okolo, markira, maltretira drugu djecu, nema dovoljan kapacitet usvajanja gradiva onda za njega nije škola. Onda treba opamećivanje na drugi način. Znam da je hard core ali i ti bi tako mislio da znaš kakvim biserima se svakodnevno susrećem. I ne možemo svi biti sa završenim faxom. Drugo ću kasnije, nemam živaca ni vremena više. | ||||||
| | |
| | #38 (permalink) | ||||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 ok, nijedna stranka nije nametnula prava homoseksualaca kao predizbornu agendu, no to ne znači da je tema nebitna. ipak, ja bih o nečemu drugom. poruka iz bruxellesa: Pohvale za ekonomiju, kritike zbog korupcije Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
__________________ Ne zanosim se bajkama, ne sanjam o carstvima I znam da prolazi sve, al' u srcu nešto ostaje Ostat ću mlad, ovaj trenutak sad', neka bude vječnost... Zadnji Uredio ševa : 02-11-07 u 12:45. | ||||
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Ne znadoh da je "izraz" ciganin ne prihvatljiv. Ja sam mislila da se oni tako međusobno oslovljavaju. Mea culpa. Stoga moja isprika svim Romima. A kolega Vex je uzeo za primjer "jedne žene ciganke" tako da sam se ja nadovezala u tom kontekstu. |
| |