| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; ne upirem prstom u nikoga i ne mislim da je bilo ciljano ali samo neka se zna.. da se ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
![]()
__________________ oj hilterico jebem li ti zube, zbog tebe me i cure više ne ljube | |
| | |
| | #44 (permalink) | ||||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,029
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Djeliš itekako, samo da izvadim par citata (ali ne tjeraj me na to) gdje uzdižeš obrazovane, a niskoobrazovane "spuštaš na nižu razinu". Slažem se, postoje oni koji ne žele raditi i oni koji ne mogu. To je razlika i to ona koju osuđujem. Ali Vex, raditi na baušteli je isto posao, kao i biti doktor znanosti. A ti si u onom jednom postu izričito naglasio da je djeci koja imaju niskoobrazovane roditelje puno teže da uspju nego onima koji imaju visokoobrazovane. Vjerojatno jest, ali to nije mjerilo. A ti si se poslužio takvim mjerilom. Citat:
Nego opet po 43654897 put- ti kažeš da je onima siromišnima djete uzeto od socijalnih radnika (pošto su siromašni i nemaju uvjeta) i to opravdavaš nečim tipa ovog "pa je bolje da to djete dođe među visokoobrazovane pedere." ![]() Citat:
Citat:
2. s pedagoške strane jako je upitno da li mogu takvom dijetu dati pravilan odgoj, a ja kao pedagog to mogu tvrditi. 3. sociološki aspekt 4. pravni aspekt Citat:
Nemam ništa protiv pedera kao takvih, nego protiv onoga što žele. Dijecu koju ne mogu prirodnim putem dobiti. Brak koji je institucija od pamtivjeka rezervirana za heteroseksualne parove. I na kraju; koji će im klinac parade?! Ako ovako nastavimo dopustit ćemo još pedofilima da posvajaju dijecu, imaju svoju stranku, bore se za svoja prava... Nizozemska; Croatia is coming ![]()
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe | ||||
| | |
| | #45 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 5,029
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Nisam znala da je pogrdan naziv. Ali to se može isčitati iz mojih postva, pošto ja ovdje branim Rome. A kolega ih djeli na Rome (valjda one koji su obrazovani i rade) i cigane (valjda oni koji nisu obzaovani i ne žele raditi). I da...ovo je Crni politički forum. ![]()
__________________ "Ti nisi vrijedna toga truda. Od tebe mi nikakve koristi nije, ostani gdje jesi i idi na dno kao stvorenje čiji život vrijedan spasa nije." No kad sam promislio, uzeo sam je. Daniel Defoe | |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Iako ste way off... ova tema može pretrpit onda i moj, "izraz" Cigan odnosno Ciganin ispravnije nije pogrdan naziv, osim u nekim kontekstima i ako se piše malim slovom. Ali, nije ni prihvatljiv iz više razloga. Zadnji Uredio Wamp : 02-11-07 u 13:30. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 ne bih rekao, wamp. vremena se (i jezik) mijenjaju i zato taj naziv, koji je dobio pogrdnu nijansu nećeš čuti u politički korektnoj javnoj komunikaciji. ![]() malo jest u rukavicama ali pazi samo debatu u americi tko sve smije i ne smije koristiti izraz 'nigger'.. mi smo još dobri. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Da, znam da više nije politički korektno reći Ciganin, kao što ni u Americi više ne smiješ reći crnac nego "African American"... dobio je pogrdan naziv mislim od 2. svj. rata, ali koliko čujem od samih Roma, ovisi o kontekstu. Samo vi dalje nastavite o izborima, ispričavam se na upadu. |
| | |
| | #49 (permalink) | ||||||||
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Kao što rekoh pobornik sam teorije da možeš imati onoliko koliko možeš uzdržavati.Upravo tako, možeš posvojiti dijete iz svoje države, netrebaš iz tuđe. Citat:
Dal bi ta djeca imala bolje uvjete kod ljudi kaj imaju posao i solidnu plaću? Citat:
Zašto ne dopustiti nešto slično braku (a da nije brak), da homoseksualni parovi dobe zakonsku podršku? Citat:
2.Kao i u bilokojoj znanosti uvijek postoje dve ili više strana, samo mi je glupo tvrditi za nešto u što nemožeš biti siguran 3.Misliš utjecaj zajednice na dijete? 4.Koji? A kaj ak on baš želi dijete?Da se navikneš na njih ![]() Citat:
![]() | ||||||||
| | |
| | #50 (permalink) | ||||||||||||
| Uvaženi forumas | Re: Izbori 2007 Citat:
[quote=ševa;548076] ipak, ja bih o nečemu drugom. poruka iz bruxellesa: Pohvale za ekonomiju, kritike zbog korupcije O pohvalama bi se dalo diskutirati. Kako kaže Jutarnji: Hrvatska na ljestvici konkurentnosti 57. Citat:
Citat:
Da li je čaša dopola puna ili prazna? ![]() A još kad dodamo "super vijest" da izvozna ofanziva daje rezultate: Citat:
Citat:
Citat:
Ako ćemo pogledati izvješće Trasparency Internationala onda nismo više poput Meksika, Gane, Egipta ili Saudijske Arabije, koje su lani imale sličnu ocjenu kao Hrvatska ali smo zato bliže Turskoj i Bugarskoj. Svi su "sretni jer "smo dobili bolju ocjenu". Ove godine je IPK 4,1 (lani je bio 3,4). Ali ono što nitko javno ne govori ljestvica je od 1 do 10 i prolazna ocjena je 5 ili drugim riječima: Opet ponavljamo razred ali sada ne sa pet nedovoljnih već samo četiri. Citat:
Citat:
Citat:
U samom tekstu ima još gorih stvari, koje mogu biti istina ili ne (dok ga pragmatični visoko pozicionirani HDZ-ovci pažljivo iščitavaju oni s posvećenih nižih razina unaprijed ga odbijaju čitati da ne bi trovali svoje „čiste“ umove). Citat:
![]() ![]() ![]() Citat:
Citat:
ciganiti gl. – kamčiti, tražiti više nego ti pripada tako da je pojmovno taj izraz više vezan uz društveno neprimjereno ponašanje nego za nacionalnu pripadnost, imovinsko stanje i stupanj obrazovanja. ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||||||||||||
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:33.

Da li je čaša dopola puna ili prazna?