Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Iochannes A što je sa transseksualcima? A biseksualcima? A metroseksualcima? Kaj sa njima, govori se o pravima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-11-07, 18:11   #51 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Izbori 2007

Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
A što je sa transseksualcima? A biseksualcima? A metroseksualcima?
Kaj sa njima, govori se o pravima zajdničkog života, heteroseksualci imaju brak, homoseksualci po pitanju toga nemaju ništa, kada se riješi pravo homoseksualaca riješio si i pravo svih ostalih (izuzev onih kaj to žele sa životinjama i stvarima).
Citat:
Pravi autor: Iochannes Pogledaj Poruke
I kad se prezentiraju rezultati - molim obratiti pozornost na ono što Šuker govori: ono što mu baš ne ide u prilog izražava u eurima a ono što mu paše u dolarima - nije ništa krivo rekao ali izgleda puno ljepše.
Tako je uvijek, tako je bilo i na nekim ispitima na mom faxu budale kao zbog preciznosti stave umjeto 1 bod stave 1 000 bodova, i onda su to promijenili jer je na žalbama bio pun kufer ljudi, sa uzeli ste mi 1 000 bodova, a ono kad kažeš uzeli su mi 1 bod, ko ga jebe
Veća brojka znači veći efekt, zato neki ljudi govore u kunama naspram eura
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 11:08   #52 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,146
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Kaj sa njima, govori se o pravima zajdničkog života, heteroseksualci imaju brak, homoseksualci po pitanju toga nemaju ništa, kada se riješi pravo homoseksualaca riješio si i pravo svih ostalih (izuzev onih kaj to žele sa životinjama i stvarima).
Zašto ne i sa njima. To ti je već malo prebolesno ili?

Jel je "izuzev" i oni koji žele s djecom?
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 17:03   #53 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Ne kužim kaj oćeš reć

Ak središ prava da čovjek sa čovjekom može stupiti u tzv. "brak" bilo m/ž, ž/ž, m/m , onda ne vidim kako se riješilo sa tim pravom pravo čovjeka sa nečime drugime?
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 17:11   #54 (permalink)
The Najarogantnija

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Pitanje Vex?

Jel bi onda bilo kad tad opravdano da legaliziramo pedofijliju?
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 17:34   #55 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Ne

Jer već da je netko homoseksualac/biseksualac/transseksualac, je izbor odraslog čovjeka i drugog odraslog čovjeka (koji je homoseksualac/biseksualac/transseksualac)

Kod pedofilije sa jedne strane je odrastao čovjek, sa druge dijete (koje nemože imati zdravi izbor u toj dobi)
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 19:39   #56 (permalink)
The Najarogantnija

Citat:

Kod pedofilije sa jedne strane je odrastao čovjek, sa druge dijete (koje nemože imati zdravi izbor u toj dobi)
Šta je zdravo za tebe, a kaj nije seksualnoj orjentaciji?
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 21:20   #57 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Zdrav izbor je ono što ga zrela osoba svijesno donese, dakle nezdrav izbor bi bilo ono što ti radiš, a to jest namećeš svoj izbor drugima

Za mene je zdrav izbor heteroseksualna orijentacija.
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 21:27   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Pitanje Vex?

Jel bi onda bilo kad tad opravdano da legaliziramo pedofijliju?
Oprosti Teice, ali ovdje namjerno uspoređuješ nešto što se nikako ne može usporediti.

Homoseksualna veza uključuje dva člana istog spola koji su svjesno u toj vezi te su oboje odrasle osobe. Te osobe su punoljetne i mogu odlučivati sami o svom životu i donositi svoje odluke.

Pedofilija uključuje iskorištavanje bespomoćnog djeteta koje nije dovoljno sazrijelo da o ičemu odlučuje, a kamoli o spolnom odnosu...ta djeca su psihički izmanipulirana i nikako se ne mogu oduprijeti zlostavljaču.

Ako su 2 člana društva istog spola odlučila živjeti u nekoj zajednici ("braku") zašto im ne bismo omogućili neka prava...npr. pravo na nasljedstvo imovine...
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 21:40   #59 (permalink)
The Najarogantnija

Adolon meni je jasno to, samo pitam Vexa kaj on o tome misli.

Citat:

Za mene je zdrav izbor heteroseksualna orijentacija.
A nezdrav homosexualna ili?
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 21:52   #60 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Adolon meni je jasno to, samo pitam Vexa kaj on o tome misli.
Ja mislim da se ti baš praviš glupom te da se ne moram 5000 puta ponavljati, jer sam već odgovorio
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, izbori

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113