| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: Iochannes A što je sa transseksualcima? A biseksualcima? A metroseksualcima? Kaj sa njima, govori se o pravima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Kaj sa njima, govori se o pravima zajdničkog života, heteroseksualci imaju brak, homoseksualci po pitanju toga nemaju ništa, kada se riješi pravo homoseksualaca riješio si i pravo svih ostalih (izuzev onih kaj to žele sa životinjama i stvarima). Citat:
![]() Veća brojka znači veći efekt, zato neki ljudi govore u kunama naspram eura | |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Jel je "izuzev" i oni koji žele s djecom?
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Ne Jer već da je netko homoseksualac/biseksualac/transseksualac, je izbor odraslog čovjeka i drugog odraslog čovjeka (koji je homoseksualac/biseksualac/transseksualac) Kod pedofilije sa jedne strane je odrastao čovjek, sa druge dijete (koje nemože imati zdravi izbor u toj dobi) |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Homoseksualna veza uključuje dva člana istog spola koji su svjesno u toj vezi te su oboje odrasle osobe. Te osobe su punoljetne i mogu odlučivati sami o svom životu i donositi svoje odluke. Pedofilija uključuje iskorištavanje bespomoćnog djeteta koje nije dovoljno sazrijelo da o ičemu odlučuje, a kamoli o spolnom odnosu...ta djeca su psihički izmanipulirana i nikako se ne mogu oduprijeti zlostavljaču. Ako su 2 člana društva istog spola odlučila živjeti u nekoj zajednici ("braku") zašto im ne bismo omogućili neka prava...npr. pravo na nasljedstvo imovine...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.