| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Ovo sa Zocky mi je najbolja FBS-ove su naravno van svake konkurencije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Graškograd
Poruka: 21
![]() | Re: Izbori 2007 bok društvance! eto, ja ću glasati za HDZ. Njihov program mi je ok, meni je bilo dobro i ove četiri godine dok su bili na vlasti, pa neka idu i dalje. ja nisam za SDP, bar ne na ovogodišnjim izborima, jer mi se ne čine do kraja izgrađeni, a i taj Milanović mi se ne sviđa. ne znam, nekako mi je bahat, bezobrazan i pre pre pre mlad i neiskusan. zato ove izbore definitivno prepuštam HDZ-u, a za sljedeće bumo vidli! ![]() |
| | |
| | #74 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,134
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Na ovim izborima glasat ću sigurno, i sigurno neću za nijednu od većih stranki, jer svima nalazim puno više loših stvari i mana nego prednosti.. Zato glasama za našeg člana foruma Zorana Oštrića i njegovu Zelenu listu, zašto? Zato jer je on croportalovac ![]()
__________________ pametni znaju | |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-10-06 Lokacija: Friedrichdorf
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Graškograd
Poruka: 21
![]() | Re: Izbori 2007 svatko ima pravo na svoje mišljenje.ne morate se odma hvatati za svaku moju riječ. a vidim, to radite i drugim forumašima koji se ne slažu s vama. pa ne možemo svi misliti isto. ponašate se gore nego sama političarska gamad ili kako god da ih volite nazivati, i vaša je kampanja jača od njihove. svatko ima pravo glasati za koga god želi. s druge strane, tu svi nešto naveliko serete o tome kakvo je stanje u hr, bla bla bla. pa prvo pogledajte sebe, način na koji pišete postove, kakve gluposti tek neki pišu! većina ovdje dominantnih bi bila pametnija da naprosto drži jezičinu za zubima. dok je ovakvih neotesanih prostaka, hrvatska neće biti ništa bolja. btw, to što znate upalit komp, uključit se na ovaj forum i srati po svima i svemu ne znači da ste kompetentne osobe da prosuđujete o političarima i njihovoj politici, a ni o bilo čemu/kome drugome!jer niste ni trunku bolji od njih. nisam došla ovdje zastupati neku srank ili braniti nekoga. dapače, nije džaba nastala ona poznata "POLITIKA JE KURVA". ali ipak malo pripazite što i kako pišete, te koga i kako vrijeđate.hvala Ti pripazi što i kako pišeš te kako se obraćaš ostalim kolegama. Ako ti nešto nije jasno pročitaj pravila foruma. Dao sam ti neki dan nagradu za iskrenost i dobrodošlicu, a za ovaj post ćeš dobiti negativnu reputaciju. Dakle, piši slobodno ali bez ružnog etiketiranja i vrijeđanja! Zadnji Uredio anthlon : 10-11-07 u 13:46. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 u čemu je problem? čovjek te pitao što je u programu stranke za koju misliš glasovati? i ti se odmah počneš pjeniti. to da svatko ima pravo na mišljenje, podrazumijeva i pravo na kritiku tuđeg, pa i tovjeg ili mojeg , svejedno. e, a onda se to mišljenje brani argumentima. ovdje iznad izvrijeđala si sve nas koji raspravljamo, umjesto da si citirala mišljenja s kojima se ne slažeš i pokušala objasniti svoje. smiri malo živce, OK? ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #79 (permalink) | |
| 4nick8or | Re: Izbori 2007 Citat:
Zašto kod nas nema jaka stranka Zelenih, ono fuck politički polarizam, Zelena desnica, i ekološki fundamentalizam, ono baci papirič i 5 godina zatvora. puj
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:52.

pametni znaju