Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Ovo sa Zocky mi je najbolja FBS-ove su naravno van svake konkurencije...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-11-07, 14:29   #71 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex
Re: Izbori 2007

Ovo sa Zocky mi je najbolja

FBS-ove su naravno van svake konkurencije
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-11-07, 23:47   #72 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 21
jadna_ja se izdvaja iz mase

bok društvance! eto, ja ću glasati za HDZ. Njihov program mi je ok, meni je bilo dobro i ove četiri godine dok su bili na vlasti, pa neka idu i dalje. ja nisam za SDP, bar ne na ovogodišnjim izborima, jer mi se ne čine do kraja izgrađeni, a i taj Milanović mi se ne sviđa. ne znam, nekako mi je bahat, bezobrazan i pre pre pre mlad i neiskusan. zato ove izbore definitivno prepuštam HDZ-u, a za sljedeće bumo vidli!
jadna_ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 15:35   #73 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

više na link
Star 09-11-07, 16:34   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,134
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: jadna_ja Pogledaj Poruke
bok društvance! eto, ja ću glasati za HDZ. Njihov program mi je ok, meni je bilo dobro i ove četiri godine dok su bili na vlasti, pa neka idu i dalje. !
Ajde molim te reci nam malo više o njihovom programu, tj. onim dijelovima s kojima si upoznata. Jako me zanima.

Na ovim izborima glasat ću sigurno, i sigurno neću za nijednu od većih stranki, jer svima nalazim puno više loših stvari i mana nego prednosti..

Zato glasama za našeg člana foruma Zorana Oštrića i njegovu Zelenu listu,
zašto? Zato jer je on croportalovac
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 21:30   #75 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,794
Skunk je zabranio reputaciju

....
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg djeca.jpg (36.6 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg friscic-seljanka.jpg (43.0 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg Hrvatsko_Drustvo_Zajebanata.jpg (168.6 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg izbornik_12.jpg (41.1 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg popisanko.jpg (36.4 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg sanaborat.jpg (39.9 KB, 6 pogleda)
Tip Fajla: jpg sndr-1.jpg (34.5 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg tacke.jpg (29.4 KB, 5 pogleda)
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 22:55   #76 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-10-06
Poruka: 781
Iochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavanIochannes je slavan

Citat:
... a i taj Milanović mi se ne sviđa. ne znam, nekako mi je bahat, bezobrazan...
zato ove izbore definitivno prepuštam HDZ-u, a za sljedeće bumo vidli!
Ivo Sanader el Bahati

Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!!
Iochannes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 23:36   #77 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 21
jadna_ja se izdvaja iz mase

svatko ima pravo na svoje mišljenje.ne morate se odma hvatati za svaku moju riječ. a vidim, to radite i drugim forumašima koji se ne slažu s vama. pa ne možemo svi misliti isto. ponašate se gore nego sama političarska gamad ili kako god da ih volite nazivati, i vaša je kampanja jača od njihove. svatko ima pravo glasati za koga god želi. s druge strane, tu svi nešto naveliko serete o tome kakvo je stanje u hr, bla bla bla. pa prvo pogledajte sebe, način na koji pišete postove, kakve gluposti tek neki pišu! većina ovdje dominantnih bi bila pametnija da naprosto drži jezičinu za zubima. dok je ovakvih neotesanih prostaka, hrvatska neće biti ništa bolja. btw, to što znate upalit komp, uključit se na ovaj forum i srati po svima i svemu ne znači da ste kompetentne osobe da prosuđujete o političarima i njihovoj politici, a ni o bilo čemu/kome drugome!jer niste ni trunku bolji od njih. nisam došla ovdje zastupati neku srank ili braniti nekoga. dapače, nije džaba nastala ona poznata "POLITIKA JE KURVA". ali ipak malo pripazite što i kako pišete, te koga i kako vrijeđate.hvala

Ti pripazi što i kako pišeš te kako se obraćaš ostalim kolegama. Ako ti nešto nije jasno pročitaj pravila foruma. Dao sam ti neki dan nagradu za iskrenost i dobrodošlicu, a za ovaj post ćeš dobiti negativnu reputaciju.
Dakle, piši slobodno ali bez ružnog etiketiranja i vrijeđanja!

Zadnji Uredio anthlon : 10-11-07 u 13:46.
jadna_ja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 10:17   #78 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,065
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

u čemu je problem? čovjek te pitao što je u programu stranke za koju misliš glasovati? i ti se odmah počneš pjeniti.

to da svatko ima pravo na mišljenje, podrazumijeva i pravo na kritiku tuđeg, pa i tovjeg ili mojeg , svejedno. e, a onda se to mišljenje brani argumentima.

ovdje iznad izvrijeđala si sve nas koji raspravljamo, umjesto da si citirala mišljenja s kojima se ne slažeš i pokušala objasniti svoje.

smiri malo živce, OK?
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 10:26   #79 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,415
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: selo Pogledaj Poruke
Ajde molim te reci nam malo više o njihovom programu, tj. onim dijelovima s kojima si upoznata. Jako me zanima.

Na ovim izborima glasat ću sigurno, i sigurno neću za nijednu od većih stranki, jer svima nalazim puno više loših stvari i mana nego prednosti..

Zato glasama za našeg člana foruma Zorana Oštrića i njegovu Zelenu listu,
zašto? Zato jer je on croportalovac

Zašto kod nas nema jaka stranka Zelenih, ono fuck politički polarizam, Zelena desnica, i ekološki fundamentalizam, ono baci papirič i 5 godina zatvora. puj
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 11:00   #80 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,434
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
dok je ovakvih neotesanih prostaka, hrvatska neće biti ništa bolja. btw, to što znate upalit komp, uključit se na ovaj forum i srati po svima i svemu ne znači da ste kompetentne osobe da prosuđujete o političarima i njihovoj politici, a ni o bilo čemu/kome drugome!jer niste ni trunku bolji od njih. nisam došla ovdje zastupati neku srank ili braniti nekoga. dapače, nije džaba nastala ona poznata "POLITIKA JE KURVA". ali ipak malo pripazite što i kako pišete, te koga i kako vrijeđate.hvala
Da,zato si ti kompetentna za prosuđivanje o politici
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, izbori

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114