Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: jadna_ja svatko ima pravo na svoje mišljenje.ne morate se odma hvatati za svaku moju riječ. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-11-07, 11:09   #81 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
Re: Izbori 2007

Citat:
Pravi autor: jadna_ja Pogledaj Poruke
svatko ima pravo na svoje mišljenje.ne morate se odma hvatati za svaku moju riječ. a vidim, to radite i drugim forumašima koji se ne slažu s vama. pa ne možemo svi misliti isto. ponašate se gore nego sama političarska gamad ili kako god da ih volite nazivati, i vaša je kampanja jača od njihove. svatko ima pravo glasati za koga god želi. s druge strane, tu svi nešto naveliko serete o tome kakvo je stanje u hr, bla bla bla. pa prvo pogledajte sebe, način na koji pišete postove, kakve gluposti tek neki pišu! većina ovdje dominantnih bi bila pametnija da naprosto drži jezičinu za zubima. dok je ovakvih neotesanih prostaka, hrvatska neće biti ništa bolja. btw, to što znate upalit komp, uključit se na ovaj forum i srati po svima i svemu ne znači da ste kompetentne osobe da prosuđujete o političarima i njihovoj politici, a ni o bilo čemu/kome drugome!jer niste ni trunku bolji od njih. nisam došla ovdje zastupati neku srank ili braniti nekoga. dapače, nije džaba nastala ona poznata "POLITIKA JE KURVA". ali ipak malo pripazite što i kako pišete, te koga i kako vrijeđate.hvala
kako se zove ovaj podforum...Crni Politički Forum...znači sarkazam, ironija, cinizam su dozvoljeni...sve osim direktnog vrijeđanja članova foruma

ovo boldano, očigledno si i ti jedna od njih
Star 10-11-07, 11:56   #82 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,407
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Jadna_ja nick ti sve govori.

Pa mi ovdje raspravljamo kao čisti laici i građani oko političara, njihovih programa i njihovih ispada. Zar je to nedozvoljeno? To se ne smije? Mi smo jadni kaj to radimo?
Pa glas tako nekih "običnih laika" dovodi te političare do pozicije u kojoj se oni nalaze.

Demokracija.
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:05   #83 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
svatko ima pravo na svoje mišljenje.ne morate se odma hvatati za svaku moju riječ. a vidim, to radite i drugim forumašima koji se ne slažu s vama. pa ne možemo svi misliti isto. ponašate se gore nego sama političarska gamad ili kako god da ih volite nazivati, i vaša je kampanja jača od njihove. svatko ima pravo glasati za koga god želi. s druge strane, tu svi nešto naveliko serete o tome kakvo je stanje u hr, bla bla bla. pa prvo pogledajte sebe, način na koji pišete postove, kakve gluposti tek neki pišu! većina ovdje dominantnih bi bila pametnija da naprosto drži jezičinu za zubima. dok je ovakvih neotesanih prostaka, hrvatska neće biti ništa bolja. btw, to što znate upalit komp, uključit se na ovaj forum i srati po svima i svemu ne znači da ste kompetentne osobe da prosuđujete o političarima i njihovoj politici, a ni o bilo čemu/kome drugome!jer niste ni trunku bolji od njih. nisam došla ovdje zastupati neku srank ili braniti nekoga. dapače, nije džaba nastala ona poznata "POLITIKA JE KURVA". ali ipak malo pripazite što i kako pišete, te koga i kako vrijeđate.hvala
Ovdje je napokon postalo zanimljivo jadna_ja
h.poirot je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:25   #84 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Draga Ja

Ti si ta koja vrijeđa sve oko sebe, nitko te nije napao, pitanje je bilo koji je to plan HDZ-a, jer ga ni ja nisam vidio, evo stavit ću plan SDP-a

Drugo, nitko ti ne brani da ti stavljaš filmiće gore koji bi diskreditirali SDP ili nekoga trećeg

Iochannes je stavio film o bahatosti Sanadera, a ono što ti stavljaš pod bahatost Milanovića ja stavljam pod odlučnost, jer ja ne želim premijera koji je jedan od onih "kako vitar puše" što je upravo po meni Sanader.

Ovdje je samo ukratko plan SDP-a, ima puno toga, samo mi se neda sve skenirat (a osim toga sve možeš naći OVDJE), dok za HDZ osim onih glupih reklama sa sportašima i pljuvanje po nečemu, nisam vidio neki program, pa bih te molio da bilokaj od HDZ-a postaš ovdje
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg 1.jpg (121.5 KB, 3 pogleda)
Tip Fajla: jpg 2.jpg (85.1 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 3.jpg (104.5 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 4.jpg (117.2 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 5.jpg (135.8 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 6.jpg (145.9 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 7.jpg (112.1 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 8.jpg (108.2 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg 9.jpg (135.0 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg A.jpg (125.9 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg B.jpg (120.3 KB, 1 pogleda)
Tip Fajla: jpg C.jpg (84.9 KB, 1 pogleda)
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:27   #85 (permalink)
Samo bahata...

teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Nije da smo pristrani Vex, jel da?

Svašta
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 12:43   #86 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Svašta
Ja tu ne vidim pristranost
h.poirot je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 13:04   #87 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:

Svašta
Sorry, ali ako netko ima dobar plan i program, drugi nemaju, to znači bit pristran?

Istom logikom si i ti pristrana jer si protiv SDP-a

Svašta
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 13:05   #88 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,385
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
...
Jadranka, ispričavam se.
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 13:28   #89 (permalink)
Samo bahata...

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Sorry, ali ako netko ima dobar plan i program, drugi nemaju, to znači bit pristran?

Istom logikom si i ti pristrana jer si protiv SDP-a

Svašta
Nisam protiv, kao što rekoh, ja nisam za nikoga do sad. Samo razmatram opcije.

Glupo je zaista ako cura kaže da će glasati za HDZ vi na nju ko hijene navalite. S druge strane ko je za SDP taj je pozitivan, dobar, normalan i ne znam ni ja kaj.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 13:39   #90 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Citat:
Nisam protiv, kao što rekoh, ja nisam za nikoga do sad. Samo razmatram opcije.

Glupo je zaista ako cura kaže da će glasati za HDZ vi na nju ko hijene navalite. S druge strane ko je za SDP taj je pozitivan, dobar, normalan i ne znam ni ja kaj.
Prvo čitaj kaj pišem

Nemam apsolutno ništa protiv kaj netko glasa za HDZ, znam i nekoliko frendova koji će glasat za HDZ, samo mi nije jasno kaj je mislila kad je rekla da je SDP-ov program nedorađen, a HDZ-ov je

Moje pitanje je da vidim taj HDZ-ov plan i program, ja sam uploadao dio SDP-ovog za buduću referencu
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, izbori

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114