| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Izbori 2007 u Politika forumu; Citat: Pravi autor: jadna_ja svatko ima pravo na svoje mišljenje.ne morate se odma hvatati za svaku moju riječ. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
ovo boldano, očigledno si i ti jedna od njih ![]()
__________________ | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Jadna_ja nick ti sve govori. Pa mi ovdje raspravljamo kao čisti laici i građani oko političara, njihovih programa i njihovih ispada. Zar je to nedozvoljeno? To se ne smije? Mi smo jadni kaj to radimo? Pa glas tako nekih "običnih laika" dovodi te političare do pozicije u kojoj se oni nalaze. Demokracija. |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 232
![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
jadna_ja![]() | |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Citat:
Ti si ta koja vrijeđa sve oko sebe, nitko te nije napao, pitanje je bilo koji je to plan HDZ-a, jer ga ni ja nisam vidio, evo stavit ću plan SDP-a Drugo, nitko ti ne brani da ti stavljaš filmiće gore koji bi diskreditirali SDP ili nekoga trećeg Iochannes je stavio film o bahatosti Sanadera, a ono što ti stavljaš pod bahatost Milanovića ja stavljam pod odlučnost, jer ja ne želim premijera koji je jedan od onih "kako vitar puše" što je upravo po meni Sanader. Ovdje je samo ukratko plan SDP-a, ima puno toga, samo mi se neda sve skenirat (a osim toga sve možeš naći OVDJE), dok za HDZ osim onih glupih reklama sa sportašima i pljuvanje po nečemu, nisam vidio neki program, pa bih te molio da bilokaj od HDZ-a postaš ovdje ![]() | |
| | |
| | #89 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,407
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Izbori 2007 Citat:
Glupo je zaista ako cura kaže da će glasati za HDZ vi na nju ko hijene navalite. S druge strane ko je za SDP taj je pozitivan, dobar, normalan i ne znam ni ja kaj. | |
| | |
| | #90 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Izbori 2007 Citat:
![]() Nemam apsolutno ništa protiv kaj netko glasa za HDZ, znam i nekoliko frendova koji će glasat za HDZ, samo mi nije jasno kaj je mislila kad je rekla da je SDP-ov program nedorađen, a HDZ-ov je Moje pitanje je da vidim taj HDZ-ov plan i program, ja sam uploadao dio SDP-ovog za buduću referencu ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

pusa
jadna_ja