| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Jeste li za to da se legilizira,da li mislite da je to pametno i što mislite hoće li ikada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 19
Poruka: 282
![]() ![]() | Marihuana Jeste li za to da se legilizira,da li mislite da je to pametno i što mislite hoće li ikada kod nas biti dozvoljena? (barem male količine ili u medicinske svrhe)
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Konoplje se prodaje i ovako i onako. Bilo bi bolje da je legalna jer onda dileri nebi zarađivali na ilegalnoj prodaji. Svatko može uzgajati marihuanu. Hoće li biti legalna, to neznam, mislim da neće. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Marihuana Ma nek se legalizira i prodaje slobodno kao u Nizozemskoj, ovako i onako se puši naveliko. Pa nek je to barem kontrolirano od strane nekog, a ne da ti Suljo iz Doboja uvali svega osim marihuane u ket za 50 kn
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | slazem se! ja mislim da bi trebali legalizirat,jer se koristi svakako,a i koristit ce se i ubuduce...bez obzira na to bila ona legalizirana ili ne...a i nije mi to nesto strasno da bi trebalo bit ilegalno... ![]()
__________________ 98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Fuzija opet se moram s tobom složiti Mene baš boli briga, ja ju neću ni legalnu ni ilegalnu koristiti.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Marihuana ja se slazem sa teicom i fuzijom...puca mi kita za maricu, ne konzumiram ju ni ovako, a ne bi ni onako.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Purger | Re: Marihuana Nek se legalizira i nek država ima koristi od toga !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #10 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana legalizacija. Apsolutno za legalizaciju - iako ne koristim travu niti sam ljubitelj iste... Ali "ZA" legalizaciju
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.