| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; pretpostavljam zato jer će nekog tko rekreativno konzumira marihuanu društvo etiketirat kao ovisnika i narkomana, dok će se za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana pretpostavljam zato jer će nekog tko rekreativno konzumira marihuanu društvo etiketirat kao ovisnika i narkomana, dok će se za nekog tko isto tako konzumira alkohol reći: pa, voli malo popit. Što je po meni itekako licemjerno. Dakle, ja sam za legalizaciju marihuane. A iz mojeg osobnog iskustva s oba 2 ta sranja, mogu samo reći-blažena jutra poslije pljuge, u odnosu na mamurluk poslije cuge...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Celebrity | Re: Marihuana ma ovaj novi zakon je katasrofa: kazna je ista za sve droge! praktički neki klinac kojem nađu paket trave može najebati kao neki stari narkić koji ima dop! ma trava je ok,dok se ne pretjeruje, a pošto je tako i s alkoholom,onda sam za legalizaciju!
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Citat:
)nije baš da je kraj svijeta, ali da dokrajči mozak to je neupitno. kad sam bila u nizozemskoj možeš dok hodaš cestom viditi ekipu kako sjedi po pločniku naduvana i zgažena, spavaju i boli ih briga. a tu nije baš bila neka mjera u pitanju, jedna je sasvim dovoljna. da i to zlo legaliziramo? wtf? ali ajde nek se mi furamo malo na nizozemsku, pa ćemo i dobiti legalizaciju homoseksualnih brakova. baš me zanima kako bi to izgledalo kada bi došao sa svojom ženom kod matičara a ono ispred tebe izlaze sretno zaljubljeni, friško oženjena dva muškarca.... kak lijepo!!! ![]() pa vidiš da većina baš tih europskih zemalja ide prema tome da se zabrani pušenje na javnim mjestima, a ne da se legalizira trava. kakav je to primjer djeci? kakav? tata i mama se napušavaju, ajmo i mi- to je legalno. I nemoj više spominjati taj alkohol, jer je ofucana ta usporedba skroz, a znaš i da svaka usporedba šepa, pa ti ni ova nije nekaj. Iznesi svoje argumente zato si ZA i ne spominji alkohol jer nema veze on s ovim.
__________________ Si vis pacem, para bellum. | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Banned | Re: Marihuana ako se priča o legaliziranje, onda treba spomenuti i legalne droge. ti si skočila na moju rečenicu da ako je alkohol legalan, da bi i trava trebala bit. kak si uspjela doć do homoseksualnih brakova mi stvarno nije jasno .. i kakve veze to ima s ovim ... meni kažeš da ne miješam dvije stvari koji imaju veze, a ti u sve to ubacuješ i homoseksualne brakove? alo? i nije nizozemska jedina ... Švicarska čak dijeli HEROIN na recept ovisnicima, Njemačka je dekirminalizirala posjedovanje ... kaj si se uhvatila te Nizozemske .. Alkohol izaziva opasnu ovisnost. Marihuana ne. Po meni je već to dovoljan razlog za legalizaciju, ali ti očito imaš neku blokadu vezano uz takvo razmišljanje. I kaj sad .. ak ti se ne raspravlja o tome, nemoj. Oćeš poreći SLUŽBENE statisktike o broju alkoholičara u Hrvatskoj? Ima ih više nego uživatelja SVIH droga. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,146
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana pa isto tako kako si ti došao na alkohol tako sam i ja došla na homoseksualne brakove. istom tom logikom. logičkim zaključavanjem...ide odprilike ovako. trava u nizozemskoj je legalna i ona je dobra homoseksualni brakovi u nizozemskoj su legalni zaključak: homoseksalni brakovi su dobri!!!! (logika- 3 razred gimnazije... i nisam bila naduvana dok sam slušala taj kolegij, niti mislim da su homoseksalni brakovi dobri.) samo se ovdje postavlja jedno drugo pitanje? razuma i moći suda. ali dobro ajde nećemo o tome. pa da u njemačkoj su isto legalizirali homoseksualne brakove (osim u bavarskoj), ali to vjerojatno znaš. koja logika. nadalje HEROIN ne pravi uopće ovisnim...ma ne kakvi.... ma di bi... (ironija silnce, ironija) ajmo ići sad tom logikom... u švicarskoj se koristi heroin u medicinske svrhe. medicinske svrhe pomažu čovjeku. herion pomaže čovjeku. ![]() a to za heroin...rekoh već, a ako si me pomno čitao mogao bi se i sjetiti... i morfium se koristi da ublaži boli i s time u medicinske svrhe. šta bi ga ja trebala koristiti čim me nešto zaboli?
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-02-07 Godina: 28
Poruka: 23
![]() | Re: Marihuana Citat:
ali opet... maricu danas mogu nabaviti baš na svakom čošku i nikakva korist od toga da se legalizira još uvije če biti isto kao i sad .. klinci če i dalje dolaziti di toga i napušavati se ! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
« Tito - ubojica svog naroda
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.

)