| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk ma nemojte sad i homoseksualnost petljat u ovu priču ionako se dovoljno odlutalo s teme, samo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Celebrity | Re: Marihuana pa homoseksualac postaneš ili zato što te netko seksualno zlostavljao kad si bio djete ili jednostavno imaš poremećaj u sebi od rođenja znači ni u prvom ni u drugom slučaju nisi ti kriv,a kod alkoholizma i droge jesi jer svjesno uđeš u to i dozvoliš da te povuče
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Citat:
ako baba popije rakiju ne znam kako bi to na djete utjecalo. baš bi mi trebalo mašte da skužim kako to direktno uteče na njih. ja kada sam bila mala deda me vodio brati šljive, onda je pravio rakiju od toga i sve sam gledala i vjeruj mi bio mi je doživljaj samo takav, a nisam postala alkoholičarka niti su mi nastradala pluća (eventualno da sam roknula sa drveta ).
__________________ 0-2 | |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| Administrator | Re: Marihuana Citat:
ne to je bolest, i da je poremećaj, ali ne takav poremećaj od rođenja i da si takav od kad si se rodio | |
| | |
| | #138 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Odvala ! Definitivno! Toliko prirodno da čak i djeca iz takvih brakova nastaju. Natur-pur!Nego ako on prestane o alkoholu, ja ću prestati o homoseksualcima i to je to.
__________________ 0-2 |
| | |
| | #139 (permalink) | |
| Administrator | Re: Marihuana Citat:
neki dan sam čitao da godišnje potroše 5 milijardi kuna za drogu to što dileri daju klincima bombone, koku pa se predoziraju i sve ostale stvari | |
| | |
| | #140 (permalink) | |
| Banned | Re: Marihuana Citat:
znači kažeš da ako roditelji zapale joint, ali recimo na balkonu, a ne u stanu, da je to onda OK? pa kaj nisi odma rekla .... ti si protiv pasivnog pušenja .... čak se i slažemo .. meni je to odvratno, pošto ne pušim. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
« Tito - ubojica svog naroda
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

).