Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk ma nemojte sad i homoseksualnost petljat u ovu priču ionako se dovoljno odlutalo s teme, samo ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-02-07, 15:58   #131 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Marihuana

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
ma nemojte sad i homoseksualnost petljat u ovu priču

ionako se dovoljno odlutalo s teme, samo još pederi fale da se tema do kraja sjebe

Koji vam je?
a nekome očito smetaju "narkomani i pederi" ..
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 15:59   #132 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,647
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ma kakva priroda? kaj briješ ti?

pa homoseksualac postaneš ili zato što te netko seksualno zlostavljao kad si bio djete ili jednostavno imaš poremećaj u sebi od rođenja

znači ni u prvom ni u drugom slučaju nisi ti kriv,a kod alkoholizma i droge jesi jer svjesno uđeš u to i dozvoliš da te povuče
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 15:59   #133 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,758
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

a tebi silence ne smetaju narkomani i pederi
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 15:59   #134 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
govorimo o primjerima djeci .. ne o stanju zdravlja .. znači pozitivno je da djete gleda baku kako pije svaki dan, ali je smak svijeta ako roditelj zapali joint?
to je tvoja logika .. ne moja ...
ajmo ovako. ako se pred djecom puši trava (ili cigarete) to direktno utječe na njih. (pasivni pušač...bla, bla, bla....) o čemu ti ovdje pričaš? da je pred djecom normalno zapaliti joint? fakat ga pretjeruješ.
ako baba popije rakiju ne znam kako bi to na djete utjecalo. baš bi mi trebalo mašte da skužim kako to direktno uteče na njih. ja kada sam bila mala deda me vodio brati šljive, onda je pravio rakiju od toga i sve sam gledala i vjeruj mi bio mi je doživljaj samo takav, a nisam postala alkoholičarka niti su mi nastradala pluća (eventualno da sam roknula sa drveta ).
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 16:00   #135 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
pa homoseksualac postaneš ili zato što te netko seksualno zlostavljao kad si bio djete ili jednostavno imaš poremećaj u sebi od rođenja

znači ni u prvom ni u drugom slučaju nisi ti kriv,a kod alkoholizma i droge jesi jer svjesno uđeš u to i dozvoliš da te povuče

ne to je bolest, i da je poremećaj, ali ne takav poremećaj od rođenja i da si takav od kad si se rodio
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 16:00   #136 (permalink)
Banned

silence

Citat:
pa znam da ima i genetskih uzroka, ali ne rodiš se kao peder
a brijem da je to kompleksnije ... al ajmo onda otvorit drugu temu ... stvarno je too much offtopic...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 16:03   #137 (permalink)
Banned

silence

Citat:
a tebi silence ne smetaju narkomani i pederi
a zakaj bi mi smetali? dok ne rade zlo nekome, nek rade kaj oće.
ak nekom paše da se buba u žilu ili u dupe ... neka ... ja ne bi, ali ako je njemu dobro, slobodno ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 16:03   #138 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,089
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: deedee00 Pogledaj Poruke
homoseksualnost nije stvar odabira,to ti priroda odredi
Odvala ! Definitivno! Toliko prirodno da čak i djeca iz takvih brakova nastaju. Natur-pur!

Nego ako on prestane o alkoholu, ja ću prestati o homoseksualcima i to je to.
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 16:04   #139 (permalink)
Administrator

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
a zakaj bi mi smetali? dok ne rade zlo nekome, nek rade kaj oće.
ak nekom paše da se buba u žilu ili u dupe ... neka ... ja ne bi, ali ako je njemu dobro, slobodno ...
aha, a to što rade zlo državi?

neki dan sam čitao da godišnje potroše 5 milijardi kuna za drogu

to što dileri daju klincima bombone, koku pa se predoziraju i sve ostale stvari
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 16:05   #140 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
ajmo ovako. ako se pred djecom puši trava (ili cigarete) to direktno utječe na njih. (pasivni pušač...bla, bla, bla....) o čemu ti ovdje pričaš? da je pred djecom normalno zapaliti joint? fakat ga pretjeruješ.
ako baba popije rakiju ne znam kako bi to na djete utjecalo. baš bi mi trebalo mašte da skužim kako to direktno uteče na njih. ja kada sam bila mala deda me vodio brati šljive, onda je pravio rakiju od toga i sve sam gledala i vjeruj mi bio mi je doživljaj samo takav, a nisam postala alkoholičarka niti su mi nastradala pluća (eventualno da sam roknula sa drveta ).
kak se hvataš za svaku sitnicu ... ok ... nek ti bude ...
znači kažeš da ako roditelji zapale joint, ali recimo na balkonu, a ne u stanu, da je to onda OK?

pa kaj nisi odma rekla .... ti si protiv pasivnog pušenja .... čak se i slažemo .. meni je to odvratno, pošto ne pušim.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marihuana, trava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113