Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk u biti - što god ti radio ili ne radio, djeca mogu otić u kurac... pa da ......

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-02-07, 18:26   #151 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Re: Marihuana

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
u biti - što god ti radio ili ne radio, djeca mogu otić u kurac...

pa da ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-02-07, 18:51   #152 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ali o davanju primjera djeci se slažem ... jebiga jasno da ako djeci pokazuješ da je dobro pit, tuć ženu i njih zapostavljat, da je veća šansa da djeca odu u kurac kasnije ... s druge strane, možeš bit i "najbolji" (ne piješ, ne pušiš, nema droge, svađa, sranja) roditelj na svijetu, pa ipak odu u kurac ...
i to što kažeš....
Odgovori sa citatom
Star 10-03-07, 16:12   #153 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,992
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
ma meni se jebe za pedere, ali jebote živcira me kad žele neka prava, usvajanje djece i ostalih stvari, pa wtf? ono
Dajte na ovakve stvari gledajte sa druge perspektive ovime mislim na usvajanje djece, zamisli se da si ti siroče, bi izabrao da te dva pedera udome, znači pederi su obično i u večini slučajeva odlično obrazovani i sa velikim plačama, dakle pružili bi ti normalan život, čak i školovanje pa da ti možeš imati normalan život, oni obično i jesu otvorena uma tako da sumnjam da bi baš djecu učili biti peder je super a biti hetero je gay
Evo iskreno za sebe ja bi rađe izabrao normalan i lijep život sa starcima (u ovom slučaju pederima) da imam za sve i da se školujem nego da sam u domu za nezbrinutu djecu te da sam osuđen an trogodišnju iil četverogodišnju strukovnu školu jer ti daju nogu u dupe nakon 18-te godine
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 19:02   #154 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 80
meštar se izdvaja iz masemeštar se izdvaja iz mase

Vidim da je davno bio zadnji post,ali svejedno napisat ču nešto o ovoj temi,tek toliko koliko sam prošao.Marihuana,trava,gens,tufta,ili koji sve ne nazivi,prvi put sam zapalio negdje 1993,sječam se i gdje.Kako su prolazile godine,znalo se palit,nekad često nekad uopče.Moje društvo bilo je raznoliko,pušili su večinom svi
neki danas imaju staža oko 10 godina,svaki dan,od jutra do mraka,tako funkcioniraju,slušao sam priče kako se ne može navuč na travu,a to se pokazalo kao neistina,par puta sam vidio kompića koji me molio da mu nabavim za pušit bilo šta,u dva ujutro,znojio se i palio jednu pljugu za drugom,zadnje mi je bilo neki dan,mala od 6 godina staža sama je priznala da je lagano ovisna.Obično smo se nalazili na plejki,pa se rolalo i igralo,iz godine u godinu Trava je bila sve gora i nekvalitetnija,tako je sada.Sve je to funkcioniralo do trenutka kad ti se neda više dizat ujutro na posao natečen,kad napraviš neki propust,kad se počneš gubit.Primjetio sam jednu interesantnu stvar,trava je podmukla zato jer ti navuče depresiju a da ni ne skužiš,dal je to radi neke kemije kojom je znaju špricat ili ne neznam.George Michael je kao pravi konzument dobro zaključio,nije trava za ljude u usponu,nju možeš šamarat kad si uspio.Nekada smo se znali ubit od jedne frule,danas ih pale pet šest,puši se po cesti,puše klinci po parkovima.Možda ima nekih ljekovitih svojstava,ali ovo kod nas je otrov,najgore mi je šta ima ekipe koja neče doči na druženje,ako nema frule,šta njih više veseli.Da ne pričam kako me netko uvjeravao da si kreativniji,bolje razmišljaš i sl.Sve su to gluposti jer nikada ništa pametno nisam takav napravio,uvijek čiste glave.A to i je problem,nekima je čista glava
dosadna,pravi život monoton.Jedva čekaju večer i pljugu,da znate kako izgleda stan nekoga ko pljuga cenera godina,ko da je na horsu.Ja sam se pravio pametan,dok nisam to osjetio na svojoj koži,ipak shvatiš da ti ne treba ništa i da se moraš uhvatiti u koštac s životom kakav je,koji put zapalit nije loše,ali ovaj trend svaki dan ili svaki drugi,zaboravite,jer čete kad tad shvatiti da vas i vaše društvo veže samo jedno,loša trava.Eto to je jedna moja mala priča,i vjerujte mi ne prođe dan da me netko ne nazove i pita ono čarobno pitanje,oš doč na pljugu...
meštar je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 19:52   #155 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-03-07
Poruka: 184
baselover se izdvaja iz masebaselover se izdvaja iz mase

naravno, a kako izgleda stan alkoholičara desetogodišnjeg?

bitna je mjera, i bitan je IZBOR!

za legalizaciju.
baselover je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-06-07, 21:55   #156 (permalink)
Kiss my ass

Datum registracije: 14-08-06
Poruka: 5,888
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: baselover Pogledaj Poruke
naravno, a kako izgleda stan alkoholičara desetogodišnjeg?

bitna je mjera, i bitan je IZBOR!

za legalizaciju.
Kaj bi se onda mjera isto zakonski trebala odrediti?
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 00:35   #157 (permalink)
Regularni forumas

ne, to je na čovjeku da si sam prosudi koliko mu šteti..

možda jedino, u slučaju upravljanja automobilom, znači:
ne možeš vozit napušen ko kanta!

ali za izbor sam uvijek, ono što šteti samo tebi, to je dozvoljeno..
baselover je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 00:57   #158 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Evo prije neki dan izlazim is kafića, ispadne mi kovanica od 2 kn, pogledam dolje i ugledam ovo

Pretpostavljam da se nekom nisu sviđale sjemenke, pa cu bacili tu i niklo
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 01:22   #159 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Evo prije neki dan izlazim is kafića, ispadne mi kovanica od 2 kn, pogledam dolje i ugledam ovo
Di se točno nalazi ta rešetka?? :fuć_fuć
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 01:37   #160 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke

Pretpostavljam da se nekom nisu sviđale sjemenke, pa cu bacili tu i niklo

to je neki ulični endem
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marihuana, trava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114