| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: damfisk u biti - što god ti radio ili ne radio, djeca mogu otić u kurac... pa da ...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) | |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Citat:
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | |
| | |
| | #153 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Marihuana Citat:
![]() Evo iskreno za sebe ja bi rađe izabrao normalan i lijep život sa starcima (u ovom slučaju pederima) da imam za sve i da se školujem nego da sam u domu za nezbrinutu djecu te da sam osuđen an trogodišnju iil četverogodišnju strukovnu školu jer ti daju nogu u dupe nakon 18-te godine | |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: tu blizu
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: Marihuana Vidim da je davno bio zadnji post,ali svejedno napisat ču nešto o ovoj temi,tek toliko koliko sam prošao.Marihuana,trava,gens,tufta,ili koji sve ne nazivi,prvi put sam zapalio negdje 1993,sječam se i gdje.Kako su prolazile godine,znalo se palit,nekad često nekad uopče.Moje društvo bilo je raznoliko,pušili su večinom svi neki danas imaju staža oko 10 godina,svaki dan,od jutra do mraka,tako funkcioniraju,slušao sam priče kako se ne može navuč na travu,a to se pokazalo kao neistina,par puta sam vidio kompića koji me molio da mu nabavim za pušit bilo šta,u dva ujutro,znojio se i palio jednu pljugu za drugom,zadnje mi je bilo neki dan,mala od 6 godina staža sama je priznala da je lagano ovisna.Obično smo se nalazili na plejki,pa se rolalo i igralo,iz godine u godinu Trava je bila sve gora i nekvalitetnija,tako je sada.Sve je to funkcioniralo do trenutka kad ti se neda više dizat ujutro na posao natečen,kad napraviš neki propust,kad se počneš gubit.Primjetio sam jednu interesantnu stvar,trava je podmukla zato jer ti navuče depresiju a da ni ne skužiš,dal je to radi neke kemije kojom je znaju špricat ili ne neznam.George Michael je kao pravi konzument dobro zaključio,nije trava za ljude u usponu,nju možeš šamarat kad si uspio.Nekada smo se znali ubit od jedne frule,danas ih pale pet šest,puši se po cesti,puše klinci po parkovima.Možda ima nekih ljekovitih svojstava,ali ovo kod nas je otrov,najgore mi je šta ima ekipe koja neče doči na druženje,ako nema frule,šta njih više veseli.Da ne pričam kako me netko uvjeravao da si kreativniji,bolje razmišljaš i sl.Sve su to gluposti jer nikada ništa pametno nisam takav napravio,uvijek čiste glave.A to i je problem,nekima je čista glava dosadna,pravi život monoton.Jedva čekaju večer i pljugu,da znate kako izgleda stan nekoga ko pljuga cenera godina,ko da je na horsu.Ja sam se pravio pametan,dok nisam to osjetio na svojoj koži,ipak shvatiš da ti ne treba ništa i da se moraš uhvatiti u koštac s životom kakav je,koji put zapalit nije loše,ali ovaj trend svaki dan ili svaki drugi,zaboravite,jer čete kad tad shvatiti da vas i vaše društvo veže samo jedno,loša trava.Eto to je jedna moja mala priča,i vjerujte mi ne prođe dan da me netko ne nazove i pita ono čarobno pitanje,oš doč na pljugu... ![]() |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Marihuana ne, to je na čovjeku da si sam prosudi koliko mu šteti.. možda jedino, u slučaju upravljanja automobilom, znači: ne možeš vozit napušen ko kanta! ali za izbor sam uvijek, ono što šteti samo tebi, to je dozvoljeno.. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Di se točno nalazi ta rešetka?? :fuć_fuć
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #160 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Godina: 24
Poruka: 184
![]() ![]() | Re: Marihuana
__________________ shit happens... every day! |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |