Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; ja definitivno nisam za legalizaciju, jer mislim da droga nebi trebala biti prihvaćena u društvu. ali tko se želi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-11-07, 12:15   #181 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-04-07
Poruka: 21
jadna_ja se izdvaja iz mase
Re: Marihuana

ja definitivno nisam za legalizaciju, jer mislim da droga nebi trebala biti prihvaćena u društvu. ali tko se želi drogsati nek samo izvoli. to će raditi bila ona legalna ili ne
jadna_ja je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 12:36   #182 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Marihuanu bi legalizirao (znači prekršajna prijava), ali opalio ljute novčane kazne za uhvaćene... pa ko voli nek izvoli
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:21   #183 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 22
Poruka: 1,992
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
Marihuanu bi legalizirao (znači prekršajna prijava), ali opalio ljute novčane kazne za uhvaćene... pa ko voli nek izvoli
Ako bi stavio novčanu kaznu za uhvaćene ljude koji imaju marihuanu kod sebe, znači da su prekršili zakon, a samim time nisi legalizirao
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:29   #184 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Onda je ne bi legalizirao, al' bi maknija ono krivično iz svega toga (znači da ti ne ulazi u dosije....) a najbitnije je da bi opalio jako velike kazne za taj "prekršaj" pa vi pušite i punite državnu blagajnu koliko god hoćete...
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:42   #185 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,508
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: jadna_ja Pogledaj Poruke
ali tko se želi drogsati nek samo izvoli. to će raditi bila ona legalna ili ne
Baš zato sam za legalizaciju marihuane...
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:48   #186 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Poruka: 4,899
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

protiv legalizacije i protiv cikanja na javnim mjestima.

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 13:57   #187 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 7,357
gggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svimagggiga je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Trava nije legalitizan nigdje u svijetu, čak ni u nizozemskoj... Tamo je trava dekriminalizirana, što je jako velika razlika. Ni u Amsterdamu ne možeš hodat sa kilom trave u džepu. Smije se pušit na javnim mjestima, i posjedovati do 5 grama...

A ja sam protiv dekriminalizacije.... To je droga ko i svaka druga...
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 17:17   #188 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A zašto misliš da je to droga ko' i svaka druga?

Ne ostavlja iste posljedice, nema isti kemijski sastav, ne izaziva psihičku ovisnost...

S druge strane, alkohol pa i cigarete imaju slične, ponekad čak i gore, posljedice, pa su posve legalni.

Interesantno, zar ne?
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 17:50   #189 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Za legalizaciju
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 18:01   #190 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan

Citat:
Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
A ja sam protiv dekriminalizacije.... To je droga ko i svaka druga...
Ne znam od kud ti ta ideja da su sve droge iste i jednako opasne. Alkohol i cigarete su legalne droge i nisu ni slične heroinu, dok s druge strane određene količine marihuane mogu imati manji efekt nego druge određene količine alkohola i sl. Nisu sve droge iste niti su svi konzumenti droga isti...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marihuana, trava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114