| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; ja definitivno nisam za legalizaciju, jer mislim da droga nebi trebala biti prihvaćena u društvu. ali tko se želi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #186 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Marihuana protiv legalizacije i protiv cikanja na javnim mjestima.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #187 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Marihuana Trava nije legalitizan nigdje u svijetu, čak ni u nizozemskoj... Tamo je trava dekriminalizirana, što je jako velika razlika. Ni u Amsterdamu ne možeš hodat sa kilom trave u džepu. Smije se pušit na javnim mjestima, i posjedovati do 5 grama... A ja sam protiv dekriminalizacije.... To je droga ko i svaka druga...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #188 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana A zašto misliš da je to droga ko' i svaka druga? Ne ostavlja iste posljedice, nema isti kemijski sastav, ne izaziva psihičku ovisnost... S druge strane, alkohol pa i cigarete imaju slične, ponekad čak i gore, posljedice, pa su posve legalni. Interesantno, zar ne?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #190 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Ne znam od kud ti ta ideja da su sve droge iste i jednako opasne. Alkohol i cigarete su legalne droge i nisu ni slične heroinu, dok s druge strane određene količine marihuane mogu imati manji efekt nego druge određene količine alkohola i sl. Nisu sve droge iste niti su svi konzumenti droga isti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:21.