Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: silence da. ako je alkohol legalan, onda i trava treba bit. Jao, to dvoje ne možeš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-02-07, 22:39   #21 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,376
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Marihuana

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
da.

ako je alkohol legalan, onda i trava treba bit.
Jao, to dvoje ne možeš uspoređivati.

Tatina ujna svaki dan si popije ujutro i navečer (nekada i tokom dana ) rakijicu i ima 80 godina. To radi zadnjih pola stoljeća. Zdrava ko dren. Žena se izvrsno drži i uvijek tvrdi da je to zbog rakije.

A onda imam jednog prijatelja koji si svako jutro i svaku večer zrola i popuši. Ima 28 godina i puši travu nekih 10 godina. Frajer baš nije svoj. Ne može pratiti tok razgovora i uvijek je "odsutan". Da ne govorim kako se na njemu vidi da mu je trava malo spržila mozak. Taj ako dogura do 40-50 izgledat će kao da ima 80.
teica je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-02-07, 23:38   #22 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Tako i moja baka, cijeli život rakija ali opet alkohol je vrag.. a ovo za marihuanu, i ja znam par ljudi koji mi kad su pod travom neopisivo idu na živce...
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 02:58   #23 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,429
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Slažem se sa Teicom i Wamp, marihuana je poprilično štetna. Osobno nisam za legalizaciju. Naravno, tko voli nek izvoli

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 05:45   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Jao, to dvoje ne možeš uspoređivati.

Tatina ujna svaki dan si popije ujutro i navečer (nekada i tokom dana ) rakijicu i ima 80 godina. To radi zadnjih pola stoljeća. Zdrava ko dren. Žena se izvrsno drži i uvijek tvrdi da je to zbog rakije.

A onda imam jednog prijatelja koji si svako jutro i svaku večer zrola i popuši. Ima 28 godina i puši travu nekih 10 godina. Frajer baš nije svoj. Ne može pratiti tok razgovora i uvijek je "odsutan". Da ne govorim kako se na njemu vidi da mu je trava malo spržila mozak. Taj ako dogura do 40-50 izgledat će kao da ima 80.
jel neko "svoj" nema veze s travom, nego s osobom....
sorry, ali ovakve uspordbe su ko u tabloididma ... ak je neko skrenuo, ne znači da je skrenuo od trave ... to kaj ti znaš jednoga koji nije normalan nema nikakve veze, nego je glupo uopće donosit zaključke na osnovi takvih kriterija.

odi u Vinogradsku i pogledaj malo alkoholičare tamo ... ili odi na sastanak anonimnih alkoholičara, pa poslušaj ....

za tog jednog za kojeg znaš, najvjerojatnije u društvu i među poznanicima imaš barem desetak koji ti nisu rekli da puše i koji su ti sasvim normalni ...
statistički gledano ... Hrvatska ima VIŠE teških alkoholičara, nego narkomana (i to kad se službene brojke narkomana pomnože sa 3, kako bi se dobio realniji broj).

ako jedna amerika, koja je stvarno konzervativna, može dopustit upotrebu marihuane u MEDICINSKE svrhe, onda uopće ne znam o čemu ti trabunjaš sa takvim primjerima. zato kaj nekome nisu sve u glavi na mjestu, svi koji popuše joint nisu normalni?
da uopće imate pojima koliko su neke stvari raširene i koliko ljudi to koristi, ne bi postali ovakve stvari ...

kaj misliš da bi taj tip da nema trave bio normalan?
da ne bi pio?
i kaj bi onda rekla? .. da pije ... niš? jer je alkohol "ok"?

pa daj pogledaj svoj pristup ... najnormalnije je da neko popije rakiju ujutro, po danu i navečer, ali popušit joint je užas?

svašta.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 05:52   #25 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Tako i moja baka, cijeli život rakija ali opet alkohol je vrag.. a ovo za marihuanu, i ja znam par ljudi koji mi kad su pod travom neopisivo idu na živce...
ok, idu ti na živce, a zašto?
jel po tome marihuana loša?

jel to znači da ju ne treba koristit u medicinske svrhe recimo?
jer tebi par budala ide na živce?

zašto ti točno idu na živce? kaj to rade?
znači ... kad si vani i kad ti priđe neko ko je popio i počne te grlit i pričat ti na uho i frfljat i srat gluposti, to te ne smeta? to ti je OK?
ili kad se u društvu napiju, a ti trijezna? onda su ti isto svi OK, niko ti ne ide na živce?

ak daješ takve usporedbe, onda pliz, stavi obje strane ... ljepo reci kak voliš da pijanci sline i plaze po tebi, jer alkohol je ok, za razliku od marihuane koja je očito zlo i Sodoma i Gomora ...

Zadnji Uredio silence : 08-02-07 u 06:01.
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 05:56   #26 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-11-06
Godina: 20
Poruka: 5
abraksas se izdvaja iz mase

Marihuana uopce nije losa.
Dobra je pritv migrene!

postaj kaj oćeš, ali nabijanje postova i stavljanje 6 postova unutar 2 minute povlači ban, upozoren si (sad i javno)
-silence

Zadnji Uredio silence : 08-02-07 u 05:59.
abraksas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 06:03   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-11-06
Godina: 20
Poruka: 5
abraksas se izdvaja iz mase

Dobro necu,onda!
Tek sam stigao,pa ne znam pravila igre!

ne budeš ih ni naučio .. vrijeđanje moderatora na PM povlači automatski ban.
ako moderator nekoga upozori, onda ima razlog za to i sigurno da nije pametno odgovorit sa vrijeđanjem.
imaš 24 sata ban da se ohladiš i da proučiš pravila
-silence

Zadnji Uredio silence : 08-02-07 u 06:27.
abraksas je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 10:45   #28 (permalink)
One Minute Silence

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 24
Poruka: 8,400
DinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auruDinoB ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB Pošalji poruku preko Skype-a korisniku DinoB
Thumbs up Re: Marihuana

Citat:

znači ... kad si vani i kad ti priđe neko ko je popio i počne te grlit i pričat ti na uho i frfljat i srat gluposti, to te ne smeta? to ti je OK?
ili kad se u društvu napiju, a ti trijezna? onda su ti isto svi OK, niko ti ne ide na živce?

ak daješ takve usporedbe, onda pliz, stavi obje strane ... ljepo reci kak voliš da pijanci sline i plaze po tebi, jer alkohol je ok, za razliku od marihuane koja je očito zlo i Sodoma i Gomora ...
slazem se u potpunosti
DinoB je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 10:51   #29 (permalink)
Banned

silence

evo malo PODATAKA ....

Citat:
Procjenjuje se da gotovo milijun ljudi u Hrvatskoj pati od posljedica alkoholizma. Samih ovisnika negdje je između 250.000 i 300.000, još otprilike toliko ih je na dobrom putu da postanu alkoholičari. Kad se pribroje članovi njihovih obitelji, koji izravno trpe posljedice alkoholizma, liječnici opravdano barataju brojkom od oko milijun ugroženih.
http://www.moravek.net/ovisnosti/vj20001115-1.htm

Citat:
U ukupnoj populaciji pacijenata, na Klinici za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Kliničke bolnice »Sestre milosrdnice« danas ima čak 30 posto adolescenata i mlađih punoljetnih osoba koje, osim problema s alkoholom, imaju i zdravstvenih i socijalnih problema! U Hrvatskoj, na žalost, u skupini djece i adolescenata nije smanjena pojavnost alkohola, dok je u nekim sredinama, primjerice u SAD-u, smanjeno konzumiranje alkoholnih pića u skupini mladih do 18 godina, u skupini od 18 do 25 godina zabilježen je lagani porast, a poslije 25. godine ponovno lagani pad. Naša je zemlja sa 11 litara čistog alkohola po glavi stanovnika na godinu pri vrhu europskih zemalja!
Citat:
- U našem civilizacijskom krugu alkohol je lako dostupan i on predstavlja jedan model ponašanja, zapravo tolerira se konzumiranje alkoholnih pića. Uzroke pijenja treba potražiti u obitelji, jer ona je generator alkoholnog ponašanja. Naime, djeca prihvaćaju obrasce ponašanja svojih roditelja, kao i drugih starijih članova obitelji. Recimo, istraživanja su pokazala da u onim obiteljima gdje se 'obredno' konzumiraju alkoholna pića, znači poslije ručka, tijekom vikenda ili godišnjeg odmora, i djeca preuzimaju takve obrasce ponašanja i u njih postoji veći rizik da kasnije dođe do zlouporabe alkoholnih pića i do alkoholizma, ističe Thaller. Drugi je uzrok konzumiranja alkoholnih pića kod mladeži, prema njegovim riječima, preuzimanje modela ponašanja iz skupine kojoj oni pripadaju po dobi, kako bi bili slični ostalima, odnosno »odrasli« i »zreli«.
http://www.moravek.net/ovisnosti/vj20001115-2.htm

zamolio bi uvažene "alkohol se ne može uspoređivat s travom" forumaše da primjete naziv Klinika za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Kliničke bolnice »Sestre milosrdnice« ...

dakle .. psihijatrija, ALKOHOLIZAM i druge ovisnosti .... zanimljivo kako stručnjaci koji se bave svom tom problematikom rangiraju probleme ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 14:17   #30 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:

Gle Silence napisala sam da je alkohol vrag.. nisam uopće davala usporedbe niti rekla da je jedno dobro a drugo ok... mrzim alkohol jer u mojoj obitelji ima par slučajeva alkoholizma, i znam iz prve ruke šta alkohol radi od ljudi, a za marihuanu... ako se ne zloupotrijebi ok, ali vrlo često neki ljudi nemaju mjere, i isto tako iz prve ruke znam šta radi od čovjeka koji nema mjere u ničemu... tako da, sve što pišem, pišem iz svog neugodnog iskustva.. zašto mi točno idu na živce? Ako hoćeš reći ću ti, rekla sam u množini ali mislila sam na jednu osobu.. koja je kad je pod travom bila užasno agresivna, ne znam jel uzimao možda još nešto osim trave ali znam samo da je užasno naporan kad je pod travom... nemoj mi stavljat u usta nešto što nisam rekla...

Ne kažem da je marihuana loša... i jesam za njenu legalizaciju.. ali meni su cigarete, akohol i marihuana sve isti k**** jer ne konzumiram niti jedno, po meni je ok, sve dok postoji neka mjera u svemu... i imam jako dobrog prijatelja koji "konzumira" travu dosta dugo, i, za divno čudo on mi ne ide na živce, obožavam tog dečka i super mi je.. tako da se ovo da mi "idu na živce" odnosilo samo na jedno malo neugodno iskustvo s jednim dečkom... dakle napisala sam u množini umjesto u jednini..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marihuana, trava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114