| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: silence da. ako je alkohol legalan, onda i trava treba bit. Jao, to dvoje ne možeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Jao, to dvoje ne možeš uspoređivati. Tatina ujna svaki dan si popije ujutro i navečer (nekada i tokom dana ) rakijicu i ima 80 godina. To radi zadnjih pola stoljeća. Zdrava ko dren. Žena se izvrsno drži i uvijek tvrdi da je to zbog rakije.A onda imam jednog prijatelja koji si svako jutro i svaku večer zrola i popuši. Ima 28 godina i puši travu nekih 10 godina. Frajer baš nije svoj. Ne može pratiti tok razgovora i uvijek je "odsutan". Da ne govorim kako se na njemu vidi da mu je trava malo spržila mozak. Taj ako dogura do 40-50 izgledat će kao da ima 80. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Tako i moja baka, cijeli život rakija ali opet alkohol je vrag.. a ovo za marihuanu, i ja znam par ljudi koji mi kad su pod travom neopisivo idu na živce... ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Marihuana Slažem se sa Teicom i Wamp, marihuana je poprilično štetna. Osobno nisam za legalizaciju. Naravno, tko voli nek izvoli ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Banned | Re: Marihuana Citat:
sorry, ali ovakve uspordbe su ko u tabloididma ... ak je neko skrenuo, ne znači da je skrenuo od trave ... to kaj ti znaš jednoga koji nije normalan nema nikakve veze, nego je glupo uopće donosit zaključke na osnovi takvih kriterija. odi u Vinogradsku i pogledaj malo alkoholičare tamo ... ili odi na sastanak anonimnih alkoholičara, pa poslušaj .... za tog jednog za kojeg znaš, najvjerojatnije u društvu i među poznanicima imaš barem desetak koji ti nisu rekli da puše i koji su ti sasvim normalni ... statistički gledano ... Hrvatska ima VIŠE teških alkoholičara, nego narkomana (i to kad se službene brojke narkomana pomnože sa 3, kako bi se dobio realniji broj). ako jedna amerika, koja je stvarno konzervativna, može dopustit upotrebu marihuane u MEDICINSKE svrhe, onda uopće ne znam o čemu ti trabunjaš sa takvim primjerima. zato kaj nekome nisu sve u glavi na mjestu, svi koji popuše joint nisu normalni? da uopće imate pojima koliko su neke stvari raširene i koliko ljudi to koristi, ne bi postali ovakve stvari ... kaj misliš da bi taj tip da nema trave bio normalan? da ne bi pio? i kaj bi onda rekla? .. da pije ... niš? jer je alkohol "ok"? pa daj pogledaj svoj pristup ... najnormalnije je da neko popije rakiju ujutro, po danu i navečer, ali popušit joint je užas? svašta. | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Banned | Re: Marihuana Citat:
jel po tome marihuana loša? jel to znači da ju ne treba koristit u medicinske svrhe recimo? jer tebi par budala ide na živce? zašto ti točno idu na živce? kaj to rade? znači ... kad si vani i kad ti priđe neko ko je popio i počne te grlit i pričat ti na uho i frfljat i srat gluposti, to te ne smeta? to ti je OK? ili kad se u društvu napiju, a ti trijezna? onda su ti isto svi OK, niko ti ne ide na živce? ak daješ takve usporedbe, onda pliz, stavi obje strane ... ljepo reci kak voliš da pijanci sline i plaze po tebi, jer alkohol je ok, za razliku od marihuane koja je očito zlo i Sodoma i Gomora ... Zadnji Uredio silence : 08-02-07 u 06:01. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-11-06 Godina: 20
Poruka: 5
![]() | Re: Marihuana Marihuana uopce nije losa. Dobra je pritv migrene! ![]() postaj kaj oćeš, ali nabijanje postova i stavljanje 6 postova unutar 2 minute povlači ban, upozoren si (sad i javno) -silence Zadnji Uredio silence : 08-02-07 u 05:59. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-11-06 Godina: 20
Poruka: 5
![]() | Re: Marihuana Dobro necu,onda! Tek sam stigao,pa ne znam pravila igre! ne budeš ih ni naučio .. vrijeđanje moderatora na PM povlači automatski ban. ako moderator nekoga upozori, onda ima razlog za to i sigurno da nije pametno odgovorit sa vrijeđanjem. imaš 24 sata ban da se ohladiš i da proučiš pravila -silence Zadnji Uredio silence : 08-02-07 u 06:27. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| One Minute Silence | Citat:
| |
| | |
| | #29 (permalink) | |||
| Banned | Re: Marihuana evo malo PODATAKA .... Citat:
Citat:
Citat:
zamolio bi uvažene "alkohol se ne može uspoređivat s travom" forumaše da primjete naziv Klinika za psihijatriju, alkoholizam i druge ovisnosti Kliničke bolnice »Sestre milosrdnice« ... dakle .. psihijatrija, ALKOHOLIZAM i druge ovisnosti .... zanimljivo kako stručnjaci koji se bave svom tom problematikom rangiraju probleme ... | |||
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Citat:
Gle Silence napisala sam da je alkohol vrag.. nisam uopće davala usporedbe niti rekla da je jedno dobro a drugo ok... mrzim alkohol jer u mojoj obitelji ima par slučajeva alkoholizma, i znam iz prve ruke šta alkohol radi od ljudi, a za marihuanu... ako se ne zloupotrijebi ok, ali vrlo često neki ljudi nemaju mjere, i isto tako iz prve ruke znam šta radi od čovjeka koji nema mjere u ničemu... tako da, sve što pišem, pišem iz svog neugodnog iskustva.. zašto mi točno idu na živce? Ako hoćeš reći ću ti, rekla sam u množini ali mislila sam na jednu osobu.. koja je kad je pod travom bila užasno agresivna, ne znam jel uzimao možda još nešto osim trave ali znam samo da je užasno naporan kad je pod travom... nemoj mi stavljat u usta nešto što nisam rekla... Ne kažem da je marihuana loša... i jesam za njenu legalizaciju.. ali meni su cigarete, akohol i marihuana sve isti k**** jer ne konzumiram niti jedno, po meni je ok, sve dok postoji neka mjera u svemu... i imam jako dobrog prijatelja koji "konzumira" travu dosta dugo, i, za divno čudo on mi ne ide na živce, obožavam tog dečka i super mi je.. tako da se ovo da mi "idu na živce" odnosilo samo na jedno malo neugodno iskustvo s jednim dečkom... dakle napisala sam u množini umjesto u jednini..
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:15.

) rakijicu i ima 80 godina. To radi zadnjih pola stoljeća. Zdrava ko dren. Žena se izvrsno drži i uvijek tvrdi da je to zbog rakije.
pusa