| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: silence jel neko "svoj" nema veze s travom, nego s osobom.... sorry, ali ovakve uspordbe ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Citat:
Ja nisam rekla da se prekomjerno konzumiranje alkohola dobro. Čak šta više to je veliko zlo!!! Ali ako uzmemo neko umjereno konzumiranje alkohola i umjereno konzumiranje trave onda je definitivno trava puno gora i puno više šteti zdravlju. Nemoj mi sad govoriti da trava ne uništava koncentraciju i da ti ne "uništava" mozak (sive stanice, uzmi kako hoćeš). Ja kada sam imala problema sa bubrezima onda mi je doktor uredno rekao da popijem svaki dan pola litre pive (a mrzim pivu iz dna duše), a ti sada uzimaš primjer tamo neke konzervativne Amerikanke (uopće ne znam kakve veze ima konzervativnost sa travom) i stavljaš kao pravilo u medicini. Doktori propisuju i morfij kod bolova, šta bi ja trebala koristiti morfij? Ah da, kad me nešto zaboli, kaj kljuknem si jedan morfijić, pa kaj... doktori to inače propisuju kod bolova. Jao daj... Znam da skoro si svi tu i tamo zapale joint, ali svima je jasno kada bi svaki dan si zapalili da nakon nekog vremena bi se na njima primjetilo da nešto nije u redu. Mislim da taj frend nije počeo konstantno pušiti travu da bi definitivno bio puno koncentriraniji i da bi puno bolje pratio tok razgovora. Ne bi se izgubio nakon svake malo duže rečenice. Čak i on prizna da je na prvoj godini faksa mogao pratiti predavanja, a da mu sad nakon što je 9 godina uspio provesti na 2, 3 i 4 koncentracija i moć usvajanja novih sadržaja naglo opala. Sad ćeš reći da neke droge pospješuju učenje, O.K. slažem se, ali pitanje je kada se drugi dan "razbistriš" koliko od toga ti ostane u glavi. I da konzumira alkohol prekomjerno isto bi rekla "tip je alkić". Doduše konstantno i umjereno konzumiranje alkohola nije toliko štetno za zdravlje kao trava. Popljuj te me, ali sam svoj stav rekla u predhodnom postu jer baš imam dva primjera u svojoj bližoj okolici. Isto, ona pije ujutro i navečer on si zapali i vidim posljedice. Sad ćeš reći: Kaj ja znam ionako nikada nisam probala niti travu niti nešto "jače". O.K., ali mislim da ne trebam nešto probati da bi o tom mogla pričati. | |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana ma sve bi se trebalo legalizirati od marihuane do heroina!ako se nekom puši il bode nek samo izvoli...to je ionako naša odluka a legalizacijom samo povećavamo znatiželje maloljetnika i punimo đepove mafijašima, a ovako bi fino živjeli kad bi mogli legalno prodavati..mislim da bi se broj narkića smanjio, a država nam ne bi bila u dugovima ko sad..živjela legalizacija!
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Legalizacija trave bi bila dobra jer onda dileri nebi zarađivali. Po mom mišljenju duhan je puno opasniji od trave. Da je trava legalna, pušaći bi bacali sjemenke u svoj vrt i zalijevali dvaput na dan, a ne davali 50 kuna za goli kurac. Također ilegalno je posjedovati travu, tako da pušaći koji uživaju u tome strahuju. Zapalit đoku jednom mjesečno je zdravo jer "pročišćuje". |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Banned | Re: Marihuana Citat:
nije stvar u tebi, nego u kompletnom okruženju, di je alkohol ok, iz kulturnih razloga (a možda je i vće zlo od trave), dok se nekog ko popuši joint stigmatizira ko da je ne znam kaj .... ajde ... samo se nemoj ljutit ... oki? ![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) | |||||
BBC News | HEALTH | 'Natural marijuana' may treat brain disorders 'Natural marijuana' may treat brain disorders Citat:
Citat:
Citat:
Nearly Half Of Parkinson's Patients Who Try Pot Experience Therapeutic Relief, Study Says - NORML Nearly Half Of Parkinson's Patients Who Try Pot Experience Therapeutic Relief, Study Says Citat:
ja ću šutit i pustit ZNASTVENIKE IZ CIJELOG SVIJETA da komentiraju .. ok? ![]() | |||||
| | |
| | #38 (permalink) | |
to ti je onaj dio koji sam stavio o utjecaju okoline .... i načinu razmišljanja. činjenica je da je alkohol društveno PUNO štetniji i da društvo (govorim o realnim brojkama u Hrvatskoj) trpi puno veće štete od "prihvaćenog" (i legalnog) alkohola, nego od marihuane .... od klinaca koji imaju kod sebe jedan joint se radi kriminalce, dok je simpatično kaj žena od 80 godina trusi rakiju .... ako si protiv i jednog i drugog i imaš čvrsto mišljenje o tome, onda tako i reci. nemoj napisati post koji jasno podržava jedno. ja osobno mislim da je svak vlasnik svog tjela i dok nikoga ne prisiljava na nešto (kao recimo pušači i pasivno pušenje) ne treba ga osuđivat zbog bilo čega ... onog trenutka kad počne činit zlo drugima, onda treba uključit bilo kakve mjere da se takvo štetno ponašanje dovede u red. | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Marihuana ma ja sam i protiv alkohola i protiv marihuane... ono, ok je malo popit kad ideš van al ne sad rokat ujutro i navečer ccc... a marihuanu hm... ne znam, nisam probo nit hoću al znam frenda koji preko vikenda (ponekad i preko tjedna) sa svojima puši jointove i totalno se promijenio... u ponašanju i svemu... dok recimo frendovi koji se nacugaju subotom oni su uvijek isti... sad ne znam možda je alkohol štetniji za jetru i to al nekako mi se čini da marihuana više promijeni ljude... opet kažem, to je moje subjektivno mišljenje jer imam samo jednog koji puši marihuanu tako da ne znam kako utječe na druge...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #40 (permalink) | |
promjena u ponašanju može biti uzrokovana hrpom razloga, trava može biti uzrok, katalizator, ali i potpuno nevažna. ja samo tvrdim da je neznanje i ishitrenost opasnija od svega .. ne treba skakat pred rudo. jel istina da se trava koristi i u medicinske svrha? .. da ... istina je. jel istina da ju se može dobit na doktorski recept u nekim zemljama? .. da .. istina je na svakog koji ode u kurac, ima možda 100 koji ne odu, ali se njih ne kuži, jer ostaju "normalni" ... i uvijek iskače taj jedan koji je iz pitaj boga kojih razloga otišo u kurac (i pitanje je jel samo trava u igri). stvari treba sagledat realno .. ako je istina da je 33% srednoškolaca probalo neku drogu, onda jebiga ... treba i to realno gledat i vidit da VELIKA VEĆINA onih koji su probali ili koriste, ipak nisu nekakvi propaliteti i izgubljeni slučajevi ... ja samo upozoravam da stav koji se provlači kroz rasprave ovdi - da je alkohol OK, a da je recimo trava put u propast nema temelje .... i ovo se ne odnosi samo na ovu temu, nego je bila i jedna di se komentrialo kak treba ubijat ljude koji se zakače ... i tamo NIKO od tih koji bi ubijali nije NI SPOMENUO alkohol, nego su ga dapače glorificirali, a SLUŽBENE STATISTIKE pokazuju da Hrvatska ima više alkoholičara nego narkomana i da je alkohol VEĆI društveni problem ... gledaj to na taj način .... mislim da mnogi ovdi znaju jako dobro na koji topic mislim ... takvo ponašanja je čisto licemjerje .... i primitivizam najgore vrste ... eto .. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.