Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: silence i meni su, nemoj se ljutit, ali ton tvog posta nije upućivao da se radi o ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-02-07, 20:31   #41 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,218
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Marihuana

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
i meni su, nemoj se ljutit, ali ton tvog posta nije upućivao da se radi o jednom slučaju. samo sam htio to istaknut ... sorry ak sam bio bezobrazan.

nije stvar u tebi, nego u kompletnom okruženju, di je alkohol ok, iz kulturnih razloga (a možda je i vće zlo od trave), dok se nekog ko popuši joint stigmatizira ko da je ne znam kaj ....

ajde ... samo se nemoj ljutit ... oki?
Da, kužim kako je ispalo.. nisam uopće iznijela svoj stav, samo sam se nadovezala na Teicin post. Što se moga stava tiče slažem se s tobom. I znam vrlo dobro kakvo je alkohol zlo.. ali i zloupotreba marihuane... bar u jednome slučaju. A nisam se naljutila, ali sam vidjela da si editirao post
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 20:51   #42 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Da, kužim kako je ispalo.. nisam uopće iznijela svoj stav, samo sam se nadovezala na Teicin post. Što se moga stava tiče slažem se s tobom. I znam vrlo dobro kakvo je alkohol zlo.. ali i zloupotreba marihuane... bar u jednome slučaju. A nisam se naljutila, ali sam vidjela da si editirao post
editiram samo tipfelere ... kad nekaj stavim, više ne mjenjam .. iz principa.

slažem se s tobom. sve može biti zlo .. pogle anoreksiju i bulimiju? kaj je to normalno? ovisnost o cigaretama? kolko ljudi ubije pušenje duhana, a kolko pušenje trave?

upravo u tome i je stvar .... cigarete i alkohol su legalni i društveno prihvaćeni / ukorjenjeni, dok se nekog ko puši travu stigmatizira. i reagirao sam na to ... način razmišljanja ... ako postoji problem i ako ga treba rješit, onda treba postavit realne parametre i bit realan ....

dio razloga zakaj sam tak reagirao je i prijašnji topic -> Narkomani i slicno

evo ti izbor ....
Citat:
Jedan frend se napušava već godinama, mislim da više i ne funkcjonira normalno ak nije napušen ko konj. A imam i par njih koji tu i tamo povuku malo kroz nosić. Cugu tu ne ubrajam uopče... ali ko voli nek izvoli.
eto za početak ...

Citat:
nedavno sam gledao neku emisiju, "bomboni" su najzajbanija stvar, čista sintetika. Ubije ti mozak nepovratno, čak su ineke fotke mozga prikazali. Pa nek rulja guta, ko ih jebe, meni je dosta i kad si pocugamo
totalna glupost .... jer bomboni mogu biti bilo kaj ... (a emisija je valda Oprah)
ko zna kaj neko stisne u tu tabletu? nema jedinstvenog recepta ....

kaj reć o bombonima kojima se sastoje od recimo .. kofeina i efedrina ... jedino piješ ujutro da te razbudi, drugo imaš u kapima za nos ...

Citat:
Hm..imam iskustva sa svime
Travu i ne ubrajam pod drogu,toga ima svakih 5 metara..to meni ko alkohol,iako ne pusim.. 'brzina' se vuče redovno..pogotovo kod mladjih.Bomboni nešto rjeđe,jer nisam baš u tom điru partijanera...dok bijelo i žuto dosta rjeđe...
Ja naravno: ALKOHOLOM PROTIV DROGE
znači probo je... i evo kak nastupa odgoj i društvo .. alkoholom protiv droge????
sorry ...

Citat:
sve treba održavat u granicama, bio kokain, cigarete ili alkohol... a onaj tko postane ovisan (pretjera) treba mu metak u čelo jer je glupi majmun bez granica i mozga.

mrzim PRAVE narkomane i pedere
još su i pederi najebali, a nemaju veze s tim ... i čemu metak u čelo?
oćemo i svakog alkoholičara tako? pa pobit 10% stanovništva?

Citat:
ma droga je postala ko dobar dan,nema ko nije probo,al meni to nije fora,ak cemo vec,alkohol se jos ne moze nadmasit,barem je to moje misljenje...
ne može .. po štetnosti za društvo u Republici Hrvatskoj

---------------------------

mali presjek .... naravno da onda promjenim ton ....
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 21:02   #43 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sve ja to znam vrlo dobro, i mrzim primitivizam i ovakvo društvo, ali ne samo što se narkomana tiče.. nego bilo kakvo osuđivanje... (što se te teme tiče ne odgovaram jer ću se samo naživcirat, a nekim ljudima ne vrijedi objašnjavat, kad su zadrti i ograničeni)
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 21:10   #44 (permalink)
Banned

silence

znam srećo ... postao sam više zbog drugih... vidio sam tvoje postove tamo.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 21:43   #45 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Evo ako ja smijem nešto priupitat...

Jel' cijela ova tirada znači da su droge OK a alkohol zlo najveće otkako je svijeta i vijeka?

Jel to znači - zabranimo pivo, vino i viski, a u samoposlugama prodajimo kokain, heroin i travu na kilograme?

Ako mi netko može pojasnit...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 21:48   #46 (permalink)
Cobeta

Ne znači.. ali ne znači ni da je alkohol manje zlo, ako nemaš mjere, jer izaziva ovisnost...
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 21:50   #47 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Evo ako ja smijem nešto priupitat...

Jel' cijela ova tirada znači da su droge OK a alkohol zlo najveće otkako je svijeta i vijeka?

Jel to znači - zabranimo pivo, vino i viski, a u samoposlugama prodajimo kokain, heroin i travu na kilograme?

Ako mi netko može pojasnit...
ne. dapače.
bilo kakva ovisnost je loša.

stvar je samo što se kod nas gleda na alkohol pozitivno .. cigarete se stav polako mjenja ... a trava ostaje Sodoma i Gomora ....

ako se borimo protiv ovisnosti .. onda treba biti realan i reć kaj je kaj ...

i alkohol i trava i heroin i kokain .. MJENJAJU STANJE SVIJESTI, dakle, imaju zajedničku crtu, dapače alkohol i heroin / kokain imaju i izraženu crtu ovisnosti ...

bolje?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 21:59   #48 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,175
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

još uvijek mi nije jasno koji je onda zaključak?

Legalizirati sve?

Zabraniti sve?

Mislim, kad je sve isto...

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 22:03   #49 (permalink)
Banned

silence

nije sve isto ... naravno da ne treba legalizirati heroin ....
to nisam nikad reko, niti neću ... ako mi se išta gadi to je heroin.
(i ovisnosti općenito)

ti meni reci, ko pravnik, jel bi legalizacija trave bila loše (po tvom mišljenju)?
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-02-07, 22:44   #50 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Pa muke ti ježove damfisk, nemožeš uspoređivat heroin sa travom, nešto što ti sprži mozak s nečim što je čak i zdravo u umjerenim kolićinama.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: marihuana, trava

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108