| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: silence i meni su, nemoj se ljutit, ali ton tvog posta nije upućivao da se radi o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Citat:
![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #42 (permalink) | ||||||
| Banned | Re: Marihuana Citat:
slažem se s tobom. sve može biti zlo .. pogle anoreksiju i bulimiju? kaj je to normalno? ovisnost o cigaretama? kolko ljudi ubije pušenje duhana, a kolko pušenje trave? upravo u tome i je stvar .... cigarete i alkohol su legalni i društveno prihvaćeni / ukorjenjeni, dok se nekog ko puši travu stigmatizira. i reagirao sam na to ... način razmišljanja ... ako postoji problem i ako ga treba rješit, onda treba postavit realne parametre i bit realan .... dio razloga zakaj sam tak reagirao je i prijašnji topic -> Narkomani i slicno evo ti izbor .... Citat:
Citat:
ko zna kaj neko stisne u tu tabletu? nema jedinstvenog recepta .... kaj reć o bombonima kojima se sastoje od recimo .. kofeina i efedrina ... jedino piješ ujutro da te razbudi, drugo imaš u kapima za nos ... Citat:
sorry ... Citat:
oćemo i svakog alkoholičara tako? pa pobit 10% stanovništva? Citat:
--------------------------- mali presjek .... naravno da onda promjenim ton .... | ||||||
| | |
| | #43 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Sve ja to znam vrlo dobro, i mrzim primitivizam i ovakvo društvo, ali ne samo što se narkomana tiče.. nego bilo kakvo osuđivanje... (što se te teme tiče ne odgovaram jer ću se samo naživcirat, a nekim ljudima ne vrijedi objašnjavat, kad su zadrti i ograničeni)
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #45 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Evo ako ja smijem nešto priupitat... Jel' cijela ova tirada znači da su droge OK a alkohol zlo najveće otkako je svijeta i vijeka? Jel to znači - zabranimo pivo, vino i viski, a u samoposlugama prodajimo kokain, heroin i travu na kilograme? Ako mi netko može pojasnit...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Banned | Re: Marihuana Citat:
bilo kakva ovisnost je loša. stvar je samo što se kod nas gleda na alkohol pozitivno .. cigarete se stav polako mjenja ... a trava ostaje Sodoma i Gomora .... ako se borimo protiv ovisnosti .. onda treba biti realan i reć kaj je kaj ... i alkohol i trava i heroin i kokain .. MJENJAJU STANJE SVIJESTI, dakle, imaju zajedničku crtu, dapače alkohol i heroin / kokain imaju i izraženu crtu ovisnosti ... bolje? | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,175
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana još uvijek mi nije jasno koji je onda zaključak? Legalizirati sve? Zabraniti sve? Mislim, kad je sve isto...
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:55.