| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Marihuana u Politika forumu; Citat: Pravi autor: tarquino hrvatska ima 13000 registriranih ovisnika o teškim drogama, svake godine se pojavljuje 1500 novih ovisnika, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |||||||||
| Banned | Re: Marihuana Citat:
ako ćemo o ovisnostima, zašto ne govorimo i o alkoholu? Hrvatska protiv droge - droga.hr Citat:
Citat:
zanimljivo da si naveo Nizozemsku .. koja manje više svojim pristupom totalno negira sve tvoje argumenta .. naime Nizozemska NEMA povećanje broja teških ovisnika IAKO ima legaliziranu marihuanu (koja je i tema ove rasprave) Medical prescription of heroin to treatment resistant heroin addicts: two randomised controlled trials -- van den Brink et al. 327 (7410): 310 -- BMJ Citat:
Factbook: The Netherlands and the United States Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Izostanako menstruacije? pa kaj marihuana kontracepcija? ne znam di si to iskopao, ali bilo bi zgodno dati link .. ja svoje izvore potkrijepim linkovima .. | |||||||||
| | |
| | #62 (permalink) | |
| |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | upravo je problem u tome što korištenje marihuane povećava predispoziciju za dalje, za teže i konkretnije...i ovo što pišem je znanstveno utvrđena i argumentirana činjenica kroz statistiku i studije i ne znam zašto se u ovu pirču stalno plete problem alkohola, jer je usporedba s alkohol izgovor za opioide
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 12-02-07 u 12:15. |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,583
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Citat:
Ne znam koliko si upoznat sa društvom u kojem vlada droga iz prve ruke, ali ljudi koji prijeđu na tee droge, najčešće ne traže sami, nego im bude ponuđeno, da je marihuana legalna, manje bi se nudilo, jer ljudi koji bi je distribuirali, ne bi bilo dileri...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #65 (permalink) | |
naravno, ovakvi argumenti se malo izvan horizonta većine ljudi koji nemaju pojima kako to sve funkcionira ... možemo se prepucavat kolko oćemo .. ja bi rađe nek mi pokaže statisktike po kojima Nizozemska ima veće probleme s drogom od drugih zemalja ... ili veći broj heroinskih ovisnika .. ili bilo šta slično ... | |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | svi ste se uhvatili Nizozemske i legaliziranih lakih druga kod njih, a imam osjećaj da ne znate kako cijeli sustav vezano za lake i teške droge funkcionira, posebno kako se kod njih, odnosno po kojem programu tretiraju heroinski ovisnici, jer je sve to bitno za ukupno sliku kojom ti argumentiraš Silence vidim da si stavio dosta linkova, ali mi nije jasan smisao studije o heroinu koju si postavio s našom raspravom o marihuani...jer tema studije je dosta specifična s druge strane linkove mi je bezveze citirati, jer sasvim dosta članaka o tome čak i na hrvatskim stranicima ima od izuzetno stručnih i kompetetnih ljudi kao što je prof. dr. Sakoman i njegovo razmišljanje je poznato..ako budeš Silence imao prilike odi na njegova predavanja, ja sam poslušao tri....liberalna, konkretan i pragmatičan evo jedna zanimljiv link i tablica od The European Monitoring Centre for Drugs and Drug Addiction (EMCDDA) i pregled stanja u Evropi i njihovo mišljenje o ovoj problematici, valjda iam netko pametan i kod njih... .. ELDD | Personal possession of cannabis
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 12-02-07 u 12:37. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Ma sve to stoji, različite studije govore različite stvari, ali studija nije život. Jesi li bio u kontaktu sa ljudima koji uzimaju ili dilaju teže droge i jel znaš kako su do toga došli??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #68 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
i nemoj mi smao reci da je legalno to se ne bi dogodilo, jer to na kraju nije bila samo trava i nije bio samo dop
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Marihuana Da imam i ja jednog koji si je kupio auto, pa mu se to svidjelo, pa ga je razbio, pa je počeo krasti aute da bi zaradio... Takvim ljudima jednostavno nije trebalo dati auto u ruke...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: marihuana, trava |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:54.

..