LOL
Ja sam mislila moze li normalizovati odnose izm. muskarca i zene, pa htedoh napisati - moze na '5 minuta'...
A ovo - ne verujem, jer ko pita zene....![]()
Raspravljate o temi Može li sex normalizirati odnose? u Crni Politički forum forumu, dio Politika foruma; Dolazi ljeto a sa njime i lagana odjeća, nesputanost, slobodnije seksualno ponašanje. Mnoge Hrvatice koje poznajem oduševljene su mogućnošću da ...
LOL
Ja sam mislila moze li normalizovati odnose izm. muskarca i zene, pa htedoh napisati - moze na '5 minuta'...
A ovo - ne verujem, jer ko pita zene....![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
A mi ne možemo jebat Srpkinje?![]()
![]()
"Karaj me, bre, ko zadnju dronfulju..." ili "Jebi me, bre, pička ti materina..." ili "Ajde me, bre, jebi"...![]()
![]()
![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Upravo tako, Loc...![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Apsolutno.Što više #ebačine, bolji odnosi.
Čini mi se da je neko na forumu već reka - #ebite se Srbi i Hrvati.
ps.Usput sens, da li znaš šta znači i kada se upotrebljava neprevodiva reč - BRE.
Ova # zbog.... - (vidi profil)![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
pa "bre" bi po nekom mom shvaćanju značilo nešto kao "opusti se rođo"![]()
Odgovor nije točan.
Naime kad hoćeš da pojačaš značenje neke reči (rečenice) ili kad nekom nešto objašnjavaš a on te ne shvata onda dodaš to bre.
Recimo kad kažeš nekom - prekini , to nema istu jačinu kao kad kažeš - prekini bre..Tačka
Ili ti se neko udvara a ti tvrdiš pazar pa se nećkaš, praviš naivna a udvaraču dojadi pa ti kaže - Alo mala hoćeš se ti bre #ebat ili me i dalje zezat.
Tada ili prihvataš ili udvarač ode ća.![]()
Nikada nisam volio matematiku. Nekada je to bio čisto spontani osjećaj, a danas znam da je to zbog toga što je okrutna. Malo, malo, pa me vrati u stvarnost.
Znači, kad kaže "bre, pocepat ću te ko beba zvečku" tad je značaj izuzetno naglašen?![]()
Tačno tako.
Ali oprez, reči su samo reči.Na delu se poznaju junaci.![]()