| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Što je to za sve Vas?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nepokorena Hrvatska Pozdrav tonini. Ja se već uplašio da se nećeš više javljati. Nema te od prvog aprila (travnja).Nepokorena Hrvatska si ti, ja, svi forumaši koji najčešće obitavaju na političkom dijelu foruma, mnogi koji nisu registrirani a čitaju ove retke ... jednom riječju svi pošteni građani Lijepe Naše.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Nisam se moga javljat, ne odustajem ja tako lako, samo mislim da bi tribalo biti malo kvalitetnijih tema, a ne samo komentara na ono što oni rade, mi to znamo i radit če oni još gore. E to je nepokorena Hrvatska, to je to samo ima nas malo. Mlađi bi tribali shvatit to. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Šta bi to mlađi trebali shvatit? Doduše, ne svrstavam se među "mlađe", ali ipak, čisto rasprave radi.. daj reci nam što bi to mlađi trebali shvatit?
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Dobro, u pravu si, zaletija san se, mladi i nemaju što shvačati osim da je Hrvat opljačka Hrvata, da za sve ovo nije kriv rat kakav je vođen u Hrvatskoj, već vlade, koje su i koje vladaju, uhljebljeni, podobni i sl. A onda će mladi raspravljati čiji će oni pioniri (čitaj mladež) biti HDZ-ovi ili SDP-ovi, HSP-ovi ili HSS-ovi i slični -ovi, crkvena i sl. Eto to san mislija, možda nije dobro objašnjeno ali znaj da ih već sad truju u ime hrvatstva, i prave razliku među njima, i oni su već podobni i nepodobni. Ali da ne duljim evo to je za raspravu. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
OK onda... evo par pitanja, pa da se rasprava povede... 1. Kako je to "Hrvat opljačkao Hrvata"? 2. Što ti točno znači sintagma "za sve ovo (nije kriv rat...)"? Za koje "sve ovo"? 3. Tko to "truje ime hrvatstva"? Na koji način ga "truje"? 4. Tko "pravi razliku među njima", i kakve su tu "razlike" koje se prave? Unaprijed zahvaljujem na objašnjenjima... Pozdrav ![]()
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-04-07 Godina: 38
Poruka: 9
![]() | Re: Nepokorena Hrvatska 1. zar ti živiš u zemlji crtica? 2. za ovu bijedu gdje živimo, za prostituciju (političku, društvenu, doslovnu ma koju god hoćeš), pa mi smo narod sponzora i sponzoruša u svakom pogledu, bitna je samo moć i/ili imati način doći do nje. kod nas se sve mjeri parama, krvnim zrncima, geografskim porijeklom i naravno tekućim računom 3. tko to truje hrvatsku? HRVATI !!! pa nema više srba i slovenaca, jedino ako nekom i bosanci ne smetaju ?! 4. pogledaj pod 3 |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Ovo počinje biti zanimljivo igranje gluhih telefona na forumski način. Predobro! Ništa ne kužim više.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,066
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
U kojoj to državi je situacija drugačija?Te potrebe koje si ti naveo primarne su u cijelom svijetu,to nije problem samo hrvatske...moralne vrijednosti u današnjem svijetu skoro pa i ne postoje. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:25.

Ja se već uplašio da se nećeš više javljati. Nema te od prvog aprila (travnja).