Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika > Crni Politički forum
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Koji se k. svađate? Evidentno je da je ova država nekom smiješnom božjom igrom smještena na ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-04-07, 01:37   #31 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,896
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel
Re: Nepokorena Hrvatska

Koji se k. svađate?
Evidentno je da je ova država nekom smiješnom božjom igrom smještena na krivi kontinent.
Dovoljno ju je staviti na pravo mjesto tj. negdje oko ekvatora i sve se počinje savršeno uklapati. U tom smo slučaju i dosta napredni.
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 12:22   #32 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,659
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Istina je da su neki pojedinci premalo, odnosno previše plaćeni! Tko je kriv za plaće? Plaću dobivaš od države...a država te nemože platiti za ono što nema!
da, bilo bi najbolje kad bi svi bili srednji sloj, pod time mislim isto plaćeni! A što je to nego utopija! Svi smo mi jednaki, samo su neki jednakiji...uvijek bili i uvijek će tako biti i ja ne vidim tu neki neshvatljiv problem!
ma od koje mrkle države dobivaš plaću? o čemu ti pričaš?
kakve veze ima država sa plaćama u privatnim tvrtkama? država isplaćuje jedino plaće u državnoj administraciji ... i to od para koje pokupi porezima ...

svašta ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 14:02   #33 (permalink)
animal slave

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,365
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
ma od koje mrkle države dobivaš plaću? o čemu ti pričaš?
kakve veze ima država sa plaćama u privatnim tvrtkama? država isplaćuje jedino plaće u državnoj administraciji ... i to od para koje pokupi porezima ...

svašta ...
svašta i ti...
a taj privatnik je u... porez je od... sa neba? gle, mene to i nije briga! jako je naivno i dječije misliti "što bi bilo kad bi bilo; eh, da je ovako, eh da je onako; ovaj ukrao ovo, ovaj ono". pa imam svoj život, brga me tamo za neke lijeve!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 15:45   #34 (permalink)
Banned

silence

Citat:
svašta i ti...
a taj privatnik je u... porez je od... sa neba? gle, mene to i nije briga! jako je naivno i dječije misliti "što bi bilo kad bi bilo; eh, da je ovako, eh da je onako; ovaj ukrao ovo, ovaj ono". pa imam svoj život, brga me tamo za neke lijeve!
porez je od rada .... čula si za PDV između ostalog? pa ne dijeli država pare okolo za plaće, nego ljudi zarađuju i država uzima pare u obliku poreza ....

koji komunistički način razmišljanja .. "država daje" ... ma kurac daje ... samo uzima.
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 15:56   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 01-08-06
Poruka: 1,020
negatron je zabranio reputaciju

Država uzima od siromašnih i daje bogatima...
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 16:00   #36 (permalink)
animal slave

dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: silence Pogledaj Poruke
porez je od rada .... čula si za PDV između ostalog? pa ne dijeli država pare okolo za plaće, nego ljudi zarađuju i država uzima pare u obliku poreza ....

koji komunistički način razmišljanja .. "država daje" ... ma kurac daje ... samo uzima.
hvala kaj si mi objasnio, bez tvoje pomoći nebih to nikada dokučila. to je komunističko mišljenje - ja ne očekujem puno od svoje države jer je sve na meni? pa dobro!
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 17:56   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 20
Poruka: 2,332
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Citat:
gle, mene to i nije briga! jako je naivno i dječije misliti "što bi bilo kad bi bilo; eh, da je ovako, eh da je onako; ovaj ukrao ovo, ovaj ono".
Po čemu je to naivno razmišljanje?Šta očeš reći da svi moraju biti pasivni i prihvatit ove ratne profitere i ovaj lopovluk što se događa u državi.
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 22:08   #38 (permalink)
Banned

silence

Citat:
hvala kaj si mi objasnio, bez tvoje pomoći nebih to nikada dokučila. to je komunističko mišljenje - ja ne očekujem puno od svoje države jer je sve na meni? pa dobro!
pa ti si počela pričat kak država daje plaće ... o čemu sad uopće raspravljamo?
meni stvarno nije jasno kaj pokušavaš reći, ja sam samo reko da država NE daje plaće, osim državnoj administraciji ... jedino vrijeme kad je država odlučivala o svačijoj plaći, je bilo u komunizmu, jer je sve bilo državno vlasništvo ....

uopće ne kužim od kud izvlačiš ovakve izjave .... i kaj ti znači ovo -> "to je komunističko mišljenje - ja ne očekujem puno od svoje države jer je sve na meni?" ?????????

jer meni to nema nikakvog smisla ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 22:40   #39 (permalink)
animal slave

Mislim da to nema veze niti sa pasivnošću niti sa komunističkim stavom, niti sa plaćama, država nam je u ku... i kaj sad? da plačem?
Ma sve 5, nije me baš previše ni briga!

@ i da silence, ti si mene optužio da je moje mišljenje komunističko, oprosti ja se komunizma jako mutno sijećam, a i ono što sam čula od roditelja o njemu...kao teorija je zvučao dobro, a u praxi se malo sje..o!

Zadnji Uredio dorina : 22-04-07 u 22:43.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-04-07, 22:46   #40 (permalink)
Banned

silence

država nam je u kurcu, to znamo ... zakaj bi plakala? primit se posla i nekaj poduzet, nema nam druge.

ja sam samo komentirao kad si rekla da država daje plaće, jer bome ne daje .. ja svoje pare zaradim i od svoga dajem državi, nije obrnuto. i kad neko kaže da država daje, jednostavno ne mogu prešutit .. jer ne samo da ne daje, nego sputava one koji oće radit i jebe ih u guzicu ... ne dao bog da zakasnim sa plćanjem jebenih davanja, odma nabiju kamatu, šalju opomene, ovrhe, sve živo ... a kad ti od njih trebaš makar jebenu pomoć, možeš zaboravit ....

jedno jebeno rješenje čekam već tri mjeseca .... i naravno, ne dolazi ...

bah
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113