| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Crni Politički forum Raspravljate o temi Nepokorena Hrvatska u Politika forumu; Koji se k. svađate? Evidentno je da je ova država nekom smiješnom božjom igrom smještena na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Nepokorena Hrvatska Koji se k. svađate? Evidentno je da je ova država nekom smiješnom božjom igrom smještena na krivi kontinent. Dovoljno ju je staviti na pravo mjesto tj. negdje oko ekvatora i sve se počinje savršeno uklapati. U tom smo slučaju i dosta napredni.
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Banned | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
kakve veze ima država sa plaćama u privatnim tvrtkama? država isplaćuje jedino plaće u državnoj administraciji ... i to od para koje pokupi porezima ... svašta ... | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,365
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
a taj privatnik je u... porez je od... sa neba? gle, mene to i nije briga! jako je naivno i dječije misliti "što bi bilo kad bi bilo; eh, da je ovako, eh da je onako; ovaj ukrao ovo, ovaj ono". pa imam svoj život, brga me tamo za neke lijeve! ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #34 (permalink) | |
koji komunistički način razmišljanja .. "država daje" ... ma kurac daje ... samo uzima. | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Citat:
![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 20
Poruka: 2,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Po čemu je to naivno razmišljanje?Šta očeš reći da svi moraju biti pasivni i prihvatit ove ratne profitere i ovaj lopovluk što se događa u državi.
__________________ To finally reach the shore, survive the storm Now you're bare and cold, the sea was warm So warm, you bathe your soul again. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
meni stvarno nije jasno kaj pokušavaš reći, ja sam samo reko da država NE daje plaće, osim državnoj administraciji ... jedino vrijeme kad je država odlučivala o svačijoj plaći, je bilo u komunizmu, jer je sve bilo državno vlasništvo .... uopće ne kužim od kud izvlačiš ovakve izjave .... i kaj ti znači ovo -> "to je komunističko mišljenje - ja ne očekujem puno od svoje države jer je sve na meni?" ????????? jer meni to nema nikakvog smisla .... | |
| | |
| | #39 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nepokorena Hrvatska Mislim da to nema veze niti sa pasivnošću niti sa komunističkim stavom, niti sa plaćama, država nam je u ku... i kaj sad? da plačem? Ma sve 5, nije me baš previše ni briga! @ i da silence, ti si mene optužio da je moje mišljenje komunističko, oprosti ja se komunizma jako mutno sijećam, a i ono što sam čula od roditelja o njemu...kao teorija je zvučao dobro, a u praxi se malo sje..o!
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. Zadnji Uredio dorina : 22-04-07 u 22:43. |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Banned | Re: Nepokorena Hrvatska država nam je u kurcu, to znamo ... zakaj bi plakala? primit se posla i nekaj poduzet, nema nam druge. ja sam samo komentirao kad si rekla da država daje plaće, jer bome ne daje .. ja svoje pare zaradim i od svoga dajem državi, nije obrnuto. i kad neko kaže da država daje, jednostavno ne mogu prešutit .. jer ne samo da ne daje, nego sputava one koji oće radit i jebe ih u guzicu ... ne dao bog da zakasnim sa plćanjem jebenih davanja, odma nabiju kamatu, šalju opomene, ovrhe, sve živo ... a kad ti od njih trebaš makar jebenu pomoć, možeš zaboravit .... jedno jebeno rješenje čekam već tri mjeseca .... i naravno, ne dolazi ... bah |
| | |
![]() |
| Tagovi: drzava hrvatska, nepokorena, nepokorena hrvatska |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.